Ryland Peters & Small

We hebben één boek van Ryland Peters & Small waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Ryland Peters & Small? Registreren is gratis!

Boeken van Ryland Peters & Small

Recepten van Ryland Peters & Small

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Tajine van eend, honing en abrikozen

Ingrediënten:
eendenbouten, gedroogde abrikozen, koriander, gemberpoeder, heldere honing, kaneelstokje, olijfolie, korianderpoeder, tomaten, uien, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Maisbrood met zongedroogde tomaten en rozemarijn

Ingrediënten:
bloem, eieren, suiker, boter, maïsmeel, bakpoeder, zout, rozemarijn, volle melk en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / voorgerecht uit Tomaten:

Bloody Mary- garnalencocktail

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, garnaal, paprika, ijsbergsla, mayonaise, romatomaat, tabasco, tomatenpuree, wodka en worcestersaus

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Klassieke gazpacho

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, gehakt, gele paprika, rode paprika, komkommer, tomaat, rodewijnazijn, sjalot, knoflook, tomatensap en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / buffet uit Tomaten:

Tomatenfrittata met Parmezaanse kaas

Ingrediënten:
eieren, boter, gladde peterselie, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Panzanella

Ingrediënten:
basilicum, boerenbrood, extra vergine olijfolie, paprika, kappertjes, tomaat, rode ui, rodewijnazijn, suiker, knoflook, zout, versgemalen zwarte peper en wittewijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Spinazie-tomatensoufflé

Ingrediënten:
eieren, eiwit, bloem, boter, ui, laurierblad, muskaat, olijfolie, tomaat, tomatenpuree, spinazie, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomatenrisotto

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, citroen, boter, parmezaanse kaas, gladde peterselie, groentebouillon, kippenbouillon, olijfolie, passata, tomaat, risottorijst, sjalot, bleekselderij, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
risotto
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Groenetomaten-zuringsoep

Ingrediënten:
bouillon, boter, groene tomaten, sjalot, versgemalen zwarte peper, yoghurt, zout en zuring

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Pappa al pomodoro

Ingrediënten:
basilicum, extra vergine olijfolie, water, passata, tomaat, knoflook, versgemalen zwarte peper, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Amuse / diner / voorgerecht uit Tomaten:

Tomatenmoes

Ingrediënten:
gelatineblaadjes, rode paprika, olijfolie, tomaat, sjalot, slagroom, tijm, basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Tomatentaboulé

Ingrediënten:
bulgur, citroen, extra vergine olijfolie, gladde peterselie, lente-ui, munt, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Groene tomatenchutney

Ingrediënten:
aleppo-pepervlokken, groene tomaten, kaneelstokje, klokhuis, kruidnagels, lichtbruine suiker, moesappels, pimentbessen, sultanarozijnen, zout, uien, wittewijnazijn en zwarte peperkorrels

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Thaise tomatensalade

Ingrediënten:
basilicum, courgette, kerstomaat, limoen, pinda’s, rijstazijn, sugarsnaps, thaise vissaus, wortel en zoete chilisaus

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Romataartjes

Ingrediënten:
bloem, dragonblaadjes, eidooier, boter, romatomaat, versgemalen zwarte peper, zachte geitenkaas, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Brunch / bijgerecht uit Tomaten:

Gebakken groene tomaten

Ingrediënten:
ei, maïzena, boter, groene tomaten, olijfolie, tijm, tomatenketchup, versgemalen zwarte peper, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / avondmaal uit Tomaten:

Jollofrijst

Ingrediënten:
bouillon, gehakt, gladde peterselie, kipfilets, langkorrelige rijst, rode paprika, sperziebonen, knoflook, tomatenpuree, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Afrikaans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / avondmaal uit Tomaten:

Macaroni met kaas en tomaten

Ingrediënten:
broodkruimels, cheddar, bloem, boter, kerstomaat, laurierblad, macaroni, nootmuskaat, olijfolie, penne, sjalot, tomatenblokjes uit blik, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Alle recepten van Ryland Peters & Small