Ryland Peters & Small

We hebben één boek van Ryland Peters & Small waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Ryland Peters & Small? Registreren is gratis!

Boeken van Ryland Peters & Small

Recepten van Ryland Peters & Small

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Pizza met drie soorten tomaten

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, instantgist, kerstomaten, kristalsuiker, lauw water, mozzarella, olijfolie, passata, tl zout, tomaten, verse basilicumblaadjes en witbroodmeel

Soort:
pizza
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Hoofdgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Spareribs met tomaat en gember

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, cm verse gemberwortel, donkere sojasaus, el bruine suiker, gehakt, kippenbouillon, olie, rijstwijn, sherry, tenen knoflook, tomatenpuree en uien

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Hoofdgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tajine van eend, honing en abrikozen

Ingrediënten:
eendenbouten, gedroogde abrikozen, gehakte verse koriander, gemberpoeder, heldere honing, kaneelstokje, olijfolie, tl gemalen koriander, tomaten, uien, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / amuse uit Tomaten:

Romataartjes

Ingrediënten:
bloem, dragonblaadjes, eidooiers, g boter, romaatjes, versgemalen zwarte peper, zachte geitenkaas, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Ontbijt / brunch / buffet / lunch / bijgerecht / picknick uit Tomaten:

Maisbrood met zongedroogde tomaten en rozemarijn

Ingrediënten:
bloem, eieren, el suiker, g boter, maismeel, tl bakpoeder, tl zout, verse rozemarijnblaadjes, volle melk en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Patatas bravas

Ingrediënten:
gedroogde rode chilipeper, olijfolie, romatomaten, scherp paprikapoeder, sherryazijn, sjalot, teen knoflook, vastkokende aardappels, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / avondmaal uit Tomaten:

Jollofrijst

Ingrediënten:
bouillon, gehakt, gladde peterselie, kipfilets, langkorrelige rijst, rode paprika, sperziebonen, teen knoflook, tomatenpuree, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Afrikaans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Recept uit Tomaten:

Passata

Ingrediënten:
gehakt, laurierblad, olijfolie, stengel bleekselderij, suiker, teen knoflook, tijm, tomaten, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Pappa al pomodoro

Ingrediënten:
bosje vers basilicum, extra vergine olijfolie, heet water, passata, rijpe tomaten, tenen knoflook, versgemalen zwarte peper, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Ontbijt / brunch / lunch uit Tomaten:

Tomatengratin met bacon

Ingrediënten:
broodkruimels, gedroogde oregano, gehakt, geraspte parmezaanse kaas, olijfolie, plakken bacon, sjalot, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Tomaten-vanillejam

Ingrediënten:
citroenen, geleisuiker, tomaten en vanillestokje

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote / broodbeleg
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Recept uit Tomaten:

Siciliaanse tomatenpesto

Ingrediënten:
basilicum, blanke amandelen, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, rijpe tomaten, teen knoflook, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomatenrisotto

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, citroen, g boter, geraspte parmezaanse kaas, gladde peterselie, groentebouillon, kippenbouillon, olijfolie, passata, rijpe tomaten, risottorijst, sjalot, stengel bleekselderij, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
risotto
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Tomatenketchup

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gemberpoeder, kruidnagels, mosterdpoeder, passata, peper, selderijzaad, steranijs, tl zout en wittewijnazijn

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Hoofdgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Puylinzen in salie-tomatensaus

Ingrediënten:
olijfolie, puylinzen, salieblaadjes, scheut rode wijn, stengel bleekselderij, tomaten uit blik, vlees, worsten, wortel, zout en zwarte peper

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Pan Catalan

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vergine olijfolie, serranoham, teen knoflook, tomaten, vlees en zout

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Groenetomaten-zuringsoep

Ingrediënten:
bouillon, g boter, groene tomaten, sjalot, versgemalen zwarte peper, yoghurt, zout en zuring

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Klassieke gazpacho

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, gehakt, gele paprika, geroosterde rode paprika, komkommer, rijpe tomaten, rodewijnazijn, sjalot, teen knoflook, tomatensap en zout

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Alle recepten van Ryland Peters & Small