Jenny Linford

We hebben één boek van Jenny Linford waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jenny Linford? Registreren is gratis!

Boeken van Jenny Linford

Recepten van Jenny Linford

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Klassieke gazpacho

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, gehakt, gele paprika, rode paprika, komkommer, tomaat, rodewijnazijn, sjalot, knoflook, tomatensap en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Brunch uit Tomaten:

Tunesische eieren in tomatensaus

Ingrediënten:
bruine suiker, eieren, koriander, harissa, olijfolie, rode paprika, knoflook, gemalen komijn, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Tonijnsteaks met misotomaten

Ingrediënten:
bruine misopasta, kerstomaat, mirin, olijfolie, suiker, tonijnsteaks, gember, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
vis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Tomaten-vanillejam

Ingrediënten:
citroenen, geleisuiker, tomaten en vanillestokje

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / broodbeleg / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomatenrisotto

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, citroen, boter, parmezaanse kaas, gladde peterselie, groentebouillon, kippenbouillon, olijfolie, passata, tomaat, risottorijst, sjalot, bleekselderij, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
risotto
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Bruschetta met kerstomaten

Ingrediënten:
baguette, balsamicoazijn, olijfolie, knoflook, tomaten, basilicum, zout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Patatas bravas

Ingrediënten:
gedroogde rode chilipeper, olijfolie, romatomaten, scherp paprikapoeder, sherryazijn, sjalot, knoflook, vastkokende aardappels, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Tomaten:

Gemengde tomaten-venkelsalade

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, tomaat, amandel, paprikapoeder, venkelknol, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Brunch / bijgerecht uit Tomaten:

Gebakken groene tomaten

Ingrediënten:
ei, maïzena, boter, groene tomaten, olijfolie, tijm, tomatenketchup, versgemalen zwarte peper, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten-meloensalade met feta

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, extra vergine olijfolie, feta, galiameloen, gorgonzola, parmaham, stilton, tomaten, versgemalen zwarte peper en zaden

Soort:
salade / vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / bij de koffie uit Tomaten:

Tomaten, freekeh en avocado

Ingrediënten:
arganolie, avocado, citroen, freekeh, kerstomaat, lente-ui, pijnboompitten, verse peterselie en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Thaise tomatenjam

Ingrediënten:
citroengras, donkerbruine suiker, fijne tafelsuiker, gemberwortel, rode chilipeper, knoflook, thaise vissaus en tomaten

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / broodbeleg / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Ontbijt / brunch / lunch uit Tomaten:

Tomatengratin met bacon

Ingrediënten:
broodkruimels, gedroogde oregano, gehakt, parmezaanse kaas, olijfolie, bacon, sjalot, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Groenetomaten-zuringsoep

Ingrediënten:
bouillon, boter, groene tomaten, sjalot, versgemalen zwarte peper, yoghurt, zout en zuring

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Gegrilde forelfilets met sauce vierge

Ingrediënten:
boter, dragonblaadjes, extra vergine olijfolie, gladde peterselie, rodewijnazijn, sjalot, tomaten, basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / avondmaal uit Tomaten:

Jollofrijst

Ingrediënten:
bouillon, gehakt, gladde peterselie, kipfilets, langkorrelige rijst, rode paprika, sperziebonen, knoflook, tomatenpuree, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Afrikaans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Gehaktballen in kruidige tomatensaus

Ingrediënten:
gember, kaneelstokje, kardemompeulen, lamsgehakt, laurierblad, olijfolie, rijst, rundergehakt, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kurkumapoeder, zout, tomaten, ui en versgemalen zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Ontbijt / brunch / lunch uit Tomaten:

Menemen

Ingrediënten:
aleppo-pepervlokken, eieren, boter, gladde peterselie, groene paprika, lente-uitjes, olijfolie, tomatenpuree, verse tijmblaadjes, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Turks
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Focaccia met kerstomaten en olijven

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, grof zeezout, instantgist, kerstomaat, water, suiker, tijm, zout, witbroodmeel en zwarte olijven

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Alle recepten van Jenny Linford