Jenny Linford

We hebben één boek van Jenny Linford waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jenny Linford? Registreren is gratis!

Boeken van Jenny Linford

Recepten van Jenny Linford

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Hoofdgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Spinazie-tomatensoufflé

Ingrediënten:
eieren, eiwit, g bloem, g boter, kleine ui, laurierblad, muskaat, olijfolie, rijpe tomaten, tomatenpuree, verse spinazie, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Tomatentaboulé

Ingrediënten:
bulgur, citroen, extra vergine olijfolie, gladde peterselie, lente-ui, munt, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / vegetarisch / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Pizza met drie soorten tomaten

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, instantgist, kerstomaten, kristalsuiker, lauw water, mozzarella, olijfolie, passata, tl zout, tomaten, verse basilicumblaadjes en witbroodmeel

Soort:
pizza
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Pan Catalan

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vergine olijfolie, serranoham, teen knoflook, tomaten, vlees en zout

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Hoofdgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Puylinzen in salie-tomatensaus

Ingrediënten:
olijfolie, puylinzen, salieblaadjes, scheut rode wijn, stengel bleekselderij, tomaten uit blik, vlees, worsten, wortel, zout en zwarte peper

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Hoofdgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Gehaktballen in kruidige tomatensaus

Ingrediënten:
cm verse gemberwortel, kaneelstokje, kardemompeulen, lamsgehakt, laurierblad, olijfolie, rijst, rundergehakt, tenen knoflook, tl gemalen komijn, tl gemalen koriander, tl gemalen kurkuma, tl zout, tomaten, ui en versgemalen zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Brunch / bijgerecht uit Tomaten:

Gebakken groene tomaten

Ingrediënten:
ei, el maizena, g boter, groene tomaten, olijfolie, takje verse tijm, tomatenketchup, versgemalen zwarte peper, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Klassieke gazpacho

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, gehakt, gele paprika, geroosterde rode paprika, komkommer, rijpe tomaten, rodewijnazijn, sjalot, teen knoflook, tomatensap en zout

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Zongerijpte tomaten

Ingrediënten:
basilicum, olijfolie, oregano, suiker, tomaten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Voorgerecht / lunch / bijgerecht uit Tomaten:

Gemengde tomaten-venkelsalade

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gemengde tomaten, geschaafde amandelen, paprikapoeder, venkelknol, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Tomaten-venkelbroodjes

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eieren, fijne tafelsuiker, g boter, instantgist, olie, tl zout, tomatenpuree, venkelzaad en volle melk

Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Tomaten:

Tomaten- fetamuffins

Ingrediënten:
boter, eieren, feta, gedroogde oregano, tl bakpoeder, tl zout, tomaten, volle melk en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Panzanella

Ingrediënten:
basilicum, boerenbrood, extra vergine olijfolie, gele of rode paprika, kappertjes, rijpe tomaten, rode ui, rodewijnazijn, suiker, teen knoflook, tl zout, versgemalen zwarte peper en wittewijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Hoofdgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tonijnsteaks met misotomaten

Ingrediënten:
bruine misopasta, kerstomaten, mirin, olijfolie, suiker, tonijnsteaks, verse gember, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
vis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten-meloensalade met feta

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, extra vergine olijfolie, feta, galiameloen, gorgonzola, parmaham, stilton, tomaten, versgemalen zwarte peper en zaden

Soort:
salade / vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / amuse uit Tomaten:

Tomatenblini’s

Ingrediënten:
bieslook, bloem, ei, g boter, gehakt, instantgist, parmaham, suiker, tl zout, tomatenpuree, volle melk en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Kachumber

Ingrediënten:
citroen, groene chilipeper, komijnzaad, komkommer, sjalot, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Recept uit Tomaten:

Siciliaanse tomatenpesto

Ingrediënten:
basilicum, blanke amandelen, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, rijpe tomaten, teen knoflook, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / avondmaal uit Tomaten:

Jollofrijst

Ingrediënten:
bouillon, gehakt, gladde peterselie, kipfilets, langkorrelige rijst, rode paprika, sperziebonen, teen knoflook, tomatenpuree, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Afrikaans
Soort:
rijst / gevogelte
Alle recepten van Jenny Linford