Jenny Linford

We hebben één boek van Jenny Linford waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jenny Linford? Registreren is gratis!

Boeken van Jenny Linford

Recepten van Jenny Linford

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Ontbijt / brunch / lunch uit Tomaten:

Menemen

Ingrediënten:
aleppo-pepervlokken, eieren, g boter, gladde peterselie, groene paprika, lente-uitjes, olijfolie, tomatenpuree, verse tijmblaadjes, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch / ei/omelet/frittata
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Pittige rode tomatenchutney

Ingrediënten:
gehakt, kaneelstokje, kardemompeulen, kruidnagels, moesappels, rijpe tomaten, rode chilipeper, suiker, sultanarozijnen, tenen knoflook, tl zout, uien, wittewijnazijn en wortel

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Lunch / bijgerecht uit Tomaten:

Provençaalse gevulde tomaten

Ingrediënten:
bieslook, citroen, gehakt, geraspte parmezaanse kaas, gladde peterselie, olijfolie, sjalot, teen knoflook, verse tijmblaadjes, versgemalen zwarte peper, vleestomaten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Recept uit Tomaten:

Tomatendal met tarka

Ingrediënten:
bruine suiker, chilipoeder, cm verse gemberwortel, gehakt, ghee, kerrieblaadjes, komijnzaad, olie, rode linzen, teen knoflook, tenen knoflook, tl gemalen kurkuma, tomatenpuree en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Avondmaal uit Tomaten:

Harissasardines met tomatensalade

Ingrediënten:
citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, karwijzaad, rijpe tomaten, rode chilipeper, rodewijnazijn, sardines, teen knoflook, tl gemalen koriander, tomatensalade, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Diner / hoofdgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Gehaktballen in kruidige tomatensaus

Ingrediënten:
cm verse gemberwortel, kaneelstokje, kardemompeulen, lamsgehakt, laurierblad, olijfolie, rijst, rundergehakt, tenen knoflook, tl gemalen komijn, tl gemalen koriander, tl gemalen kurkuma, tl zout, tomaten, ui en versgemalen zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Diner / hoofdgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tajine van eend, honing en abrikozen

Ingrediënten:
eendenbouten, gedroogde abrikozen, gehakte verse koriander, gemberpoeder, heldere honing, kaneelstokje, olijfolie, tl gemalen koriander, tomaten, uien, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Romataartjes

Ingrediënten:
bloem, dragonblaadjes, eidooiers, g boter, romaatjes, versgemalen zwarte peper, zachte geitenkaas, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Panzanella

Ingrediënten:
basilicum, boerenbrood, extra vergine olijfolie, gele of rode paprika, kappertjes, rijpe tomaten, rode ui, rodewijnazijn, suiker, teen knoflook, tl zout, versgemalen zwarte peper en wittewijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Groene tomatenchutney

Ingrediënten:
aleppo-pepervlokken, groene tomaten, kaneelstokje, klokhuis, kruidnagels, lichtbruine suiker, moesappels, pimentbessen, sultanarozijnen, tl zout, uien, wittewijnazijn en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Lunch / avondmaal uit Tomaten:

Macaroni met kaas en tomaten

Ingrediënten:
broodkruimels, cheddar, g bloem, g boter, kerstomaten, laurierblad, macaroni, nootmuskaat, olijfolie, penne, sjalot, tomatenblokjes uit blik, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
vegetarisch / pasta/noodles
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Ontbijt / brunch / lunch uit Tomaten:

Tomatengratin met bacon

Ingrediënten:
broodkruimels, gedroogde oregano, gehakt, geraspte parmezaanse kaas, olijfolie, plakken bacon, sjalot, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Recept uit Tomaten:

Passata

Ingrediënten:
gehakt, laurierblad, olijfolie, stengel bleekselderij, suiker, teen knoflook, tijm, tomaten, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Kachumber

Ingrediënten:
citroen, groene chilipeper, komijnzaad, komkommer, sjalot, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Bijgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten in crème fraîche

Ingrediënten:
gladde peterselie, olijfolie, rijpe tomaten, sjalot, takje verse tijm, teen knoflook, versgemalen zwarte peper, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Maisbrood met zongedroogde tomaten en rozemarijn

Ingrediënten:
bloem, eieren, el suiker, g boter, maismeel, tl bakpoeder, tl zout, verse rozemarijnblaadjes, volle melk en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Tomatenpilav met amandelen

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, geschaafde amandelen, kaneelstokje, kardemompeulen, sjalot, tomatenpuree, verse koriander en zout

Soort:
vegetarisch / rijst
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomatenrisotto

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, citroen, g boter, geraspte parmezaanse kaas, gladde peterselie, groentebouillon, kippenbouillon, olijfolie, passata, rijpe tomaten, risottorijst, sjalot, stengel bleekselderij, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
risotto
Alle recepten van Jenny Linford