Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Shao-mai

Je vindt dit recept op pagina 14 in De keuken van de pure smaak .

Keuken:
Chinees
Gang:
voorgerecht
Soort:
deegwaren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Parfait van gerookte forel met gebakken aardappelblokjes

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Udonnoodles met runderlapjes en kimchi

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Ravioli met ragout van Bresse kip en Kreeftencrèmesaus

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Jiuwang chao dan - Geroerbakte eieren met gele bieslook

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china