We hebben 65 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Haute cuisine op klompen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Een bedrieglijk flutboekje op het eerste oog. Tussen de slappe kaft van het kleine boekje bevindt zich een schat aan inspiratie met pure lokale ingrediënten in de hoofdrol. Hollandse groente, vis, geit, lam, zwezerik en natuurlijk frituren, room en boter die zo kenmerkend zijn voor de laatste decennia van de twintigste eeuw. Tussen de recepten licht verteerbaar leesvoer over de Hollandse pot.
- bijna 6 jaar geleden door marcoryvandijk geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Haute cuisine op klompen
Een greep uit de 65 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, boter, groene groente, kipfilet, knoflook, laurierblad, peper, peterselie, prei, slagroom, ui, winterwortel, witte groente, witte wijn en zout
Keuken: Hollands
Soort: gevogelte / groente
Ingrediënten: boter, citroensap, gerookte zalm, knoflook, knolselderij, melk, peper, room, ui, vis, witte wijn en zout
Keuken: Hollands
Soort: soep/bouillon / groente
Ingrediënten: brood, citroensap, demi creme fraiche, peper, peterselie, vis, zalm en zout
Keuken: Hollands
Ingrediënten: asperge, citroensap, groene salade, kalfszwezerik, olijfolie, peper, zonnebloemolie en zout
Keuken: Hollands
Soort: salade / rundvlees
Ingrediënten: boter, duivenborst, jeneverbes, maïsolie, mosterd, peper, rode wijn, rode wijnazijn, ui en zout
Keuken: Hollands
Soort: wild en gevogelte / gevogelte
Ingrediënten: biefstuk, bloem, boter, katenspek, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, peperkorrel en ui
Keuken: Hollands
Soort: vlees
Ingrediënten: ei, kipfilet, mayonaise, mosterd, peper, room, sour cream, tam konijn, witte wijn, worstvel, wortel en zout
Keuken: Hollands
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, citroensap, gerookt spek, heilbot, peper, sauternes, sjalot, slagroom, witte wijn en zout
Keuken: Hollands
Soort: vis
Ingrediënten: aardappel, demi creme fraiche, ei, kalfskotelet, maïsolie, rozemarijn, tabasco en vleestomaat
Keuken: Hollands
Soort: vlees / rundvlees / aardappelgerecht
Ingrediënten: blaadjes gelatine, bladselderij, citroen, gerookte paling, komkommer, peper, vis, vleestomaat, wijn en zout
Keuken: Hollands
Ingrediënten: bieslook, citroensap, olie, peper, rode biet, sjalot, sprot, zout en zure room
Keuken: Hollands
Soort: salade / groente / vis
Ingrediënten: bladpeterselie, bloem, boter, ei, garnaal, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, sjalot en zout
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bitterkoekjes, eidooier, melk, mint, perzik en suiker
Keuken: Hollands
Soort: soep/bouillon / fruit
Ingrediënten: boter, groene kool, knoflook, peper, room, tijm, ui, water, wild, wilde eend en zout
Keuken: Hollands
Soort: soep/bouillon / gevogelte / groente
Ingrediënten: advocaat, bloem, citroenijs, gist, melk, poedersuiker, poffertjesmix, slagroom en zout
Keuken: Hollands
Soort: ijs
Ingrediënten: aardappelen, ansjovis, boter, citroensap, peper, slagroom, ui, witte wijn en zeeduivelfilet
Keuken: Hollands
Soort: aardappelgerecht / vis
Ingrediënten: bloem, ei, geitenkaas, mosterd, parmezaanse kaas, peper, rode wijnazijn, sjalot, zomergroenten, zonnebloemolie en zout
Keuken: Hollands
Soort: salade / groente / zuivel
Ingrediënten: aardappel, boter, groene mosterd, maïsolie, varkenshaas, winterwortel en witte wijn
Keuken: Hollands
Soort: vlees / aardappelgerecht
Ingrediënten: bittere chocolade, boter, hazenrug, knoflook, peper, room, tijm, ui, wild en zout
Keuken: Hollands
Toon alle 65 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789060742884
ISBN10
9060742885