P. Engelsman, J. Halvemaan en Manfred Meeuwig - Haute cuisine op klompen

Haute cuisine op klompen

Een boek van P. Engelsman, J. Halvemaan en Manfred Meeuwig

We hebben 65 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Haute cuisine op klompen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Een bedrieglijk flutboekje op het eerste oog. Tussen de slappe kaft van het kleine boekje bevindt zich een schat aan inspiratie met pure lokale ingrediënten in de hoofdrol. Hollandse groente, vis, geit, lam, zwezerik en natuurlijk frituren, room en boter die zo kenmerkend zijn voor de laatste decennia van de twintigste eeuw. Tussen de recepten licht verteerbaar leesvoer over de Hollandse pot.

- 19 dagen geleden door geplaatst .

Recepten uit Haute cuisine op klompen

Een greep uit de 65 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit P. Engelsman, J. Halvemaan en Manfred Meeuwig - Haute cuisine op klompen

Hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:

Paling in het rood

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, boter, paling, peper, rode biet, rode wijn, vleestomaat, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands / hollands
Soort:
vis
Een recept uit P. Engelsman, J. Halvemaan en Manfred Meeuwig - Haute cuisine op klompen

Voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:

Gerookte zalmsoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, gerookte zalm, knoflook, knolselderij, melk, peper, room, ui, vis, witte wijn en zout

Keuken:
Hollands / hollands
Soort:
groente / soep
Een recept uit P. Engelsman, J. Halvemaan en Manfred Meeuwig - Haute cuisine op klompen

Voorgerecht / broodbeleg uit Haute cuisine op klompen:

Zalm tosti

Ingrediënten:
brood, citroensap, demi creme fraiche, peper, peterselie, vis, zalm en zout

Keuken:
Hollands / hollands
Toon alle 65 recepten in dit boek