P. Engelsman, J. Halvemaan en Manfred Meeuwig - Haute cuisine op klompen

Haute cuisine op klompen

Een boek van P. Engelsman, J. Halvemaan en Manfred Meeuwig

We hebben 65 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Haute cuisine op klompen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Een bedrieglijk flutboekje op het eerste oog. Tussen de slappe kaft van het kleine boekje bevindt zich een schat aan inspiratie met pure lokale ingrediënten in de hoofdrol. Hollandse groente, vis, geit, lam, zwezerik en natuurlijk frituren, room en boter die zo kenmerkend zijn voor de laatste decennia van de twintigste eeuw. Tussen de recepten licht verteerbaar leesvoer over de Hollandse pot.

- 6 maanden geleden door geplaatst .

Recepten uit Haute cuisine op klompen

Een greep uit de 65 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit P. Engelsman, J. Halvemaan en Manfred Meeuwig - Haute cuisine op klompen

Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:

Gerookte zalmsoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, gerookte zalm, knoflook, knolselderij, melk, peper, room, ui, vis, witte wijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
groente / soep
Een recept uit P. Engelsman, J. Halvemaan en Manfred Meeuwig - Haute cuisine op klompen

Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:

Witte dame

Ingrediënten:
amandelen, chocolade, ei, frituurolie, gemalen kokos, paneermeel, slagroom en vanilleijs

Keuken:
Hollands
Soort:
ijs
Toon alle 65 recepten in dit boek