Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Kruidenspätzle met appenzeller
- Ingrediënten:
- appenzeller, bloem, boter, cocktailtomaten, ei, kruiden, olie en ui
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 267 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken jouw kookboeken, zoals Groot handboek vegetarisch koken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus
In dit dikke handboek vindt u recepten voor salades, soepen, groentegerechten, hartige taarten, terrines, gerechten met aardappelen, rijst, deegwaren en granen. Iedere vegetariër kan hierin meer dan voldoende inspiratie vinden om gevarieerd en gezond te eten.
Vooraan in het boek vindt u een overzicht van veel voedzame ingrediënten die gebruikt worden in de vegetarische keuken, zoals allerlei bekende en minder bekende soorten groenten, vruchten, noten en granen, maar ook kaas, kruiden en specerijen. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals granen bereiden, groentebouillon koken, peulvruchten bereiden, spruitgroenten kweken Tussendoor krijgt u ook extra informatie over dip- en slasauzen, plantaardige vetten, maar ook hoe u zelf deeg voor pizza of quiche en groente- en vruchtensappen kunt maken.
Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor wie bewust kiest voor smaakvolle gerechten zonder vlees of vis!
De serie grote handboeken die in Nederland wordt uitgegeven door Delta is vertaald uit het Duits. Daar heet het de Teubner Handbucher. De grote kwaliteit van deze kookboeken zit in de combinatie van goede duidelijke fotografie en zeer nauwkeurige en betrouwbare recepten. Het indexeren is gedaan aan de hand van de Duitse uitgave waardoor kleine verschillen kunnen bestaan met de Nederlandse vertaling.
Tip: Deze handboeken zijn momenteel (maart 2019) ruim te vinden als ramsj bij bv Bol.com of op boekenbeurzen. De moeite waard.
Dit boek is geïndexeerd aan de hand van de oorspronkelijke Duitse versie: "Das Teubner Handbuch Vegetarisch" ISBN 9783833818622
De vertaling van de naam van de gerechten kan daardoor soms anders zijn dan in de Nederlandstalige versie.
Een greep uit de 267 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: