Dorothee Godert

We hebben 4 boeken van Dorothee Godert waarvan 3 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Dorothee Godert? Registreren is gratis!

Boeken van Dorothee Godert

Recepten van Dorothee Godert

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Kruidenboter

Ingrediënten:
basilcum, bieslook, knoflook, lavas, limoensap, oregano, peterselie, sjalot, tijm, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
samengestelde boter
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Gans uit de oven

Ingrediënten:
gans, geklaarde boter, gevogeltebouillon, kruiden, roostergroente, zetmeel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Gnocchi alla Romana

Ingrediënten:
knoflook, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, polenta en rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / samengestelde boter
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Grapefruitsaus

Ingrediënten:
bruine suiker, grapefruitsap, limoensiroop en pistachenoten

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Perzikparait

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, melk, perzikpuree, slagroom, suiker en vanillepeul

Keuken:
Internationaal
Soort:
ijs
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Gnocchi in tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, bloemige aardappel, boter, eidooier, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, romatomaat, suiker, tijm, ui en wortel

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Alle recepten van Dorothee Godert