KAV Practische School - Koken voor elke dag

Koken voor elke dag

KAV-Praktische School

Een boek van KAV Practische School

We hebben 1881 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken voor elke dag, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Koken voor elke dag werd met veel enthousiasme en vakkennis gemaakt. Het is een basiskookboek waarin zowat alles terug te vinden is wat van zo'n boek mag worden verwacht. Het boek geeft antwoorden op interessante vragen als: Wat is gezonde voeding? Welke garantie biedt een biolabel op voedingsproducten? U vindt informatie over alle gangbare en minder gangbare producten, heel wat uitleg over de meest uiteenlopende keukentermen en natuurlijk zijn er de vele recepten. Bijna 2000 recepten met talloze variaties, geselecteerd door ervaren kookexperts, vormen de hoofdmoot van het boek. U vindt niet alleen de klassieke (oude) favorieten, maar ook gerechten die aansluiten bij de hedendaagse trends en smaken. Vegetarische gerechten worden niet over het hoofd gezien en krijgen een eerlijke plaats in verschillende hoofdstukken. Koken voor elke dag is een boek waarin naast een veelheid aan basisrecepten ook plaats is voor iets bewerkelijkere gerechten of bijzondere bereidingen voor een feestelijk etentje. Dit kookboek is een handige en praktische gids waarmee beginners in de keuken op weg worden geholpen en waarmee de meer ervaren hobbykoks heel wat nieuwe ideeën kunnen opdoen.

'Voor alle generaties. Koken voor elke dag, de kookturf van KAV, ontbrak niet in de keuken van onze oma's en moeders. Dit basiskookboek werd gerestyled en aangepast qua inhoud en ligt opnieuw in de rekken. Het bevat een schat aan productinformatie, geeft slimme tips en legt duidelijk de verschillende bereidingswijzen uit. Een basiskookboek dat ook in geen enkele hedendaagse keuken mag ontbreken.' - Nina/Het Laatste Nieuws



Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Koken voor elke dag

Een greep uit de 1881 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Visfilets met blauwschimmelkaas

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, eierdooiers, groene kruiden, limoen, peper, sjalot, tomaat, vetstof, visbouillon, visfilets, water, witloof, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tomatenchutney

Ingrediënten:
blonde kandijsuiker, citroen, gemberpoeder, kaneelstokje, kruidnagels, laurier, rood spaans pepertje, tomaten, uien en zout

Soort:
inmaak / chutney/pickle/jam/compote / conserven
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Volkorenpastasalade

Ingrediënten:
augurk, broccoli, citroensap, gedroogde witte bonen, honing, knoflook, mosterd, olijfolie, oregano, peper, rode ui, tomaten, volkorenpasta, yoghurt en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentesaus

Ingrediënten:
cayennepeper, courgette, gedroogde provencaalse kruiden, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, paprika's, peper, runderbouillon, tomaten, ui, witte wijn en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Sinaasappelbavarois

Ingrediënten:
bavarois, eieren, gelatineblaadjes, sinaasappel, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, slagroom en suiker

Soort:
pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Kipcocktail

Ingrediënten:
ananas, citroensap, cognac, kaas, kippenvlees, mayonaise, peper, perziken, room, sla, worcestersaus en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Grieks slaatje

Ingrediënten:
azijn, feta, herbes de provence, kerstomaat, komkommer, krulsla, olijfolie, paprika's, peper, zout en zwarte olijven

Soort:
salade / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Druivencrème

Ingrediënten:
amandelschilfers, citroensap, druiven, druivensap, eierdooiers, gelatineblaadjes, roggebrood, slagroom, suiker en zure room

Soort:
fruit
Toon alle 1881 recepten in dit boek