KAV Practische School

We hebben 3 boeken van KAV Practische School waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van KAV Practische School? Registreren is gratis!

Boeken van KAV Practische School

Recepten van KAV Practische School

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pastasalade met kerrie

Ingrediënten:
ananas, appel, citroen, courgette, kerriepoeder, mayonaise, olie, pasta, peper, rozijnen, ui, wortelen en zout

Soort:
salade / pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Paling in 't groen

Ingrediënten:
bonenkruid, citroenmelisse, citroensap, dovenetel, dragon, eierdooier, kervel, peper, peterselie, pimpernel, rivierpaling, room, salie, sjalotjes, spinazie, tuinkers, vetstof, waterkers, witte wijn, zout en zuring

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde pompoen

Ingrediënten:
gemalen amandelen, gemalen kaas, peper, pompoen, prei, room, sjalotjes, vetstof en zout

Soort:
groente / ovenschotel
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Paprikasoep

Ingrediënten:
dille, groene paprika, groen pepertje, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, peper, uien, visbouillon, zout en zure room

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, appelen, citroen, ei, gelatinepoeder, gistdeeg, pasteibakkersroom, suiker, vanillepudding en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gegratineerde broccoli

Ingrediënten:
broccoli, foelie, gemalen kaas, peper, platte kaas, room, sjalot, vetstof en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Scons

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, honing, krenten, sinaasappelrasp, vetstof, zout en zure room

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Amarettobavarois

Ingrediënten:
amaretto, amarettokoekjes, bavarois, boudoirkoekjes, eieren, gelatineblaadjes, melk, slagroom, suiker en vanillesuiker

Soort:
pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hazenrug met witloof

Ingrediënten:
citroen, gemberwortel, hazenrug, peren, preischeuten, rode wijn, rozijnen, sjalotjes, suikersiroop, tijm, vetstof en witloof

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Droge wafelds

Ingrediënten:
bloem, eieren, kristalsuiker, melk, natriumbicarbonaat, vanillesuiker en vetstof

Soort:
zoet / koek en gebak
Alle recepten van KAV Practische School