KAV Practische School - Koken voor elke dag

Koken voor elke dag

Een boek van KAV Practische School

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken voor elke dag, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kreeft in mosterdsaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, cognac, court-bouillon, eierdooiers, kreeften, mosterd, paprikapoeder, peper, room, sherry, sjalotten, vetstof en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Wittekool gevuld met gehakt

Ingrediënten:
eierdooiers, groentebouillon, kaneel, kardemom, kerriepoeder, lamsgehakt, peper, pijnboompitten, room, rozijnen, rundergehakt, ui, vetstof, witte kool en zout

Soort:
groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Coupe Hawaï

Ingrediënten:
ananas, curaçao, kersen, sinaasappel, suiker, vanille-ijs en vetstof

Soort:
ijs
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Vlottende eilandjes

Ingrediënten:
abrikozenjam, eierdooiers, eiwitten, honing, kirsch, rum, slagroom, tarwemeel, vanilleroom, vanillesuiker, fruit en water

Soort:
pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Forentijntjes

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, bloemsuiker, citroen, ei, eierdooiers, honing, room, suiker, vanille-extract en vetstof

Soort:
zoet
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Druivencrème

Ingrediënten:
amandelschilfers, citroensap, druiven, druivensap, eierdooiers, gelatineblaadjes, roggebrood, slagroom, suiker en zure room

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kaassalade met portdressing

Ingrediënten:
citroen, kaas, kruidenkaas, notenolie, peper, peren, pijnboompitten, rode port, sjalotje, sla, vetstof, witbrood en zout

Soort:
salade / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rumtopf

Ingrediënten:
fruit, inmaakalcohol, jenever, suiker en witte rum

Soort:
fruit / inmaak / conserven
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Kiwimoes

Ingrediënten:
citroen, cocktailkersen, eierdooier, eiwitten, kiwi's, slagroom en suiker

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / zoet
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Quinoa met groenten

Ingrediënten:
asperges, basilicum, chinese kool, citroen, knoflook, lente-uitjes, olie, quinoa en yoghurt

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch