KAV Practische School - Koken voor elke dag

Koken voor elke dag

Een boek van KAV Practische School

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken voor elke dag, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Schorsenerensoep

Ingrediënten:
bieslook, groentebouillon, koffieroom, peper, peterselie, pijpuitjes, schorseneren, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vervierse koek

Ingrediënten:
bloem, eieren, gist, griessuiker, kaneel, melk, parelsuiker, rozijnen, vanillebloem en vetstof

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Parijse room

Ingrediënten:
bloem, boudoirkoekjes, eieren, gekonfijt fruit, melk, rum, suiker, vanillesuiker en vetstof

Soort:
pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Deense taart

Ingrediënten:
abrikozen op zware siroop, bloem, bloemsuiker, ei, eieren, gemalen amandelen, griessuiker, kersen op siroop en vetstof

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Kaasrondjes

Ingrediënten:
bloem, brood, eieren, gemalen kaas, melk, peper, peterselie, vetstof en zout

Soort:
kaas
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Bladerdeegbakjes met mosselen

Ingrediënten:
bladerdeegbakjes, kerriepoeder, laurier, maïszetmeel, mosselen, peper, peterselie, room, selderij, tijm, ui en zout

Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / pastei / schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Soezen met advocaat

Ingrediënten:
advocaat, bananen, bananenlikeur, bloemsuiker, chocoladeglazuur, citroen, slagroom en soezendeeg

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Zachte wafels

Ingrediënten:
eieren, melk, olie, suiker, vanillesuiker, vetstof en zelfrijzend bloem

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vleesbrochettes

Ingrediënten:
gedroogde pruimen, laurier, marinade, paprika, rozemarijn, sjalotjes en vlees

Soort:
vlees / barbecue/grill