KAV Practische School - Koken voor elke dag

Koken voor elke dag

Een boek van KAV Practische School

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken voor elke dag, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tournedos Rossini

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine fond, eendenlever, peper, port, tournedos, truffel, vetstof en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Eendenborstfilet zoetzuur

Ingrediënten:
eendenborstfilets, groene selderij, honing, olie, peper, rode paprika's, rodewijnazijn, sherry, tomatenpuree, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kaastaart uit Waver

Ingrediënten:
amandelpoeder, appelmoes, bloem, bloemsuiker, ei, eierdooiers, eiwitten, platte kaas, room en vetstof

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Bami goreng met rundvlees

Ingrediënten:
bouillon, mie, oesterzwammen, peper, preiwit, rundvlees, selderij, sojasaus, uien, vetstof, wortelen en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

wijnappeltjes met notenroom

Ingrediënten:
appelen, cassis-siroop, citroen, citroenmelisse, hazelnoten, kaneelstokje, rode wijn, rozijnen, slagroom, suiker en walnoten

Soort:
fruit
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pikante kipfilets

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, gele paprika's, kipfilets, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, peper, rodewijnazijn, ui, witte wijn en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte