Cervelle de canut - Kwark met kruiden

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 134 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
kaas

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Geitenkaasquenelles met paprika

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Parfait van gerookte forel met gebakken aardappelblokjes

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Fines Herbs Extract

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Crème fraiche aux fines herbes

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide