Jane Grigson

We hebben 2 boeken van Jane Grigson waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jane Grigson? Registreren is gratis!

Boeken van Jane Grigson

Recepten van Jane Grigson

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:

Faworki-koekjes

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, eidooier, koffieroom, poedersuiker, rum, spekvet en suiker

Keuken:
Pools
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Ratatouille "Nicoise"

Ingrediënten:
ansjovisfilet, aubergine, basilicum, courgette, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, tomaat en tomatenpuree

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Hsiang yiu kuo lung hsia - Kantonese kreeft

Ingrediënten:
droge sherry, ei, gember, groene lenteui, kippenbouillon, knoflook, kreeft, maïzena, peper, sojasaus, suiker, ui, varkensfricandeau, ve-tsin, zonnebloemolie, zout en zwarte gefermenteerde bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Abou ganoush - Auberginesalade

Ingrediënten:
aubergine, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, groene paprika, knoflook, olijfolie, peterselie, scherp paprikapoeder, tomaat en ui

Keuken:
Syrisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Vlaamse karbonaden

Ingrediënten:
bloem, boter, bruin brood, donker bier, laurier, mosterd, peper, peterselie, rode ui, selderij, suiker, sukadelappen, tijm, wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

La Chaudrée - Chaudrée soep

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouquet garni, kabeljauw, knoflook, kruidnagel, paling, peper, peperkorrels, poon, schol, tong, ui, wijting, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Alle recepten van Jane Grigson