Carbonada a la criolla - Casserole met perzik en peer

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 297 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Argentijns / Creools
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

De beste karbonade met zeezout en truffelaardappelen

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Hasselback aardappelen

Een recept uit  - Vol Smaak

Laurieraardappels

delicious. magazine - 2014-04

Pommes BBQ

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ