De Spaanse keuken
een keuken doordrenkt van traditie
We hebben 150 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De Spaanse keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Maak kennis met de geschiedenis van de Spaanse keuken en ontdek de vele traditionele gerechten en streekgerechten, zoals de klassieke paella, aardappeltortilla, empanadillas met spinazie en gekruide eend met erwten. Van feestmaaltijden tot alledaagse gezinsmaaltijden en tapas ‘ Pepita Aris laat u kennismaken met elk aspect van het traditionele eten en koken in Spanje. Geniet van 150 klassieke recepten uit alle delen van Spanje, met ruim 500 magnifieke kleurenfoto’s en eenvoudig te volgen aanwijzingen voor een verrukkelijk resultaat. Creëer zelf die authentieke Spaanse smaak met fantastische recepten voor patatas bravas, gezouten kabeljauw met allioli en Galicische crêpes gevuld met appels.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De Spaanse keuken
Een greep uit de 150 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, sardines, tomaat, ui, wijnazijn, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: belegen kaas, brood, courgette, ei, gekookte ham, gele paprika, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, ui, vlees, zongedroogde tomatenpuree en zout
Ingrediënten: bloem, citroensap, doperwten, gemalen zwarte peper, heekfilet, knoflook, olijfolie, strandgapers, ui, verse peterselie, visbouillon, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: citroen, gemalen zwarte peper, kipfilet, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, sjalot, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, brood, gemalen zwarte peper, knoflook, mosselen, olijfolie, parmezaanse kaas, verse peterselie en water
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Ingrediënten: citroensap, gedroogde peper, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode mul, kruiden en verse peterselie
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: aardappel, boter, forel, gemalen zwarte peper, serranoham en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: bloem, boter, droge vermout, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, olijfolie, rode paprika, slagroom, verse peterselie, witte rioja, zeeduivelstaart en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, broodkruim, cayennepeper, citroensap, gemalen zwarte peper, groene paprika, honing, knoflook, olijfolie, stokvis, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bloem, ei, kaneel, tafelsuiker, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / frituur
Ingrediënten: anijslikeur, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, linzen, olijfolie, paprikapoeder, tomaat, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, eidooier, kaneelstokje, maïzena, melk, nootmuskaat en suiker
Keuken: Spaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: aardappel, azijn, bloem, bouillon, fino sherry, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, ossenstaart, paprikapoeder, prei, rode wijn, ui, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: amandelen, biscuits, boter, cayennepeper, droge witte wijn, garnalen, gemalen zwarte peper, kip, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, pernod, rijst, slagroom, spinazie, tomaat, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Ingrediënten: ei, eidooier, melk, slagroom, suiker en vanille
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: ansjovisfilet in olie, bladerdeeg, ei, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, spinazie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / hartige hapjes
Ingrediënten: bloedworst, fino sherry, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, oregano, paprikapoeder, stokbrood, suiker, ui, oregano en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / hartige hapjes
Ingrediënten: brood, chorizo, gemalen zwarte peper, kastanjes, olijfolie, paprikapoeder en zout
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, cayennepeper, ei, inktvis, knoflookolie, langkorrelrijst, laurierblaadje, olijfolie, paprikapoeder, pijlinktvis, pikante olijfolie, rozijnen, serranoham, tomaat in blik, ui, verse peterselie, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: gemalen zwarte peper, knoflookzout, olijfolie, rozijnen, spinazie, witbrood en zout
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Toon alle 150 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059202092
ISBN10
9059202090