De Spaanse keuken
een keuken doordrenkt van traditie
We hebben 150 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De Spaanse keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Maak kennis met de geschiedenis van de Spaanse keuken en ontdek de vele traditionele gerechten en streekgerechten, zoals de klassieke paella, aardappeltortilla, empanadillas met spinazie en gekruide eend met erwten. Van feestmaaltijden tot alledaagse gezinsmaaltijden en tapas ‘ Pepita Aris laat u kennismaken met elk aspect van het traditionele eten en koken in Spanje. Geniet van 150 klassieke recepten uit alle delen van Spanje, met ruim 500 magnifieke kleurenfoto’s en eenvoudig te volgen aanwijzingen voor een verrukkelijk resultaat. Creëer zelf die authentieke Spaanse smaak met fantastische recepten voor patatas bravas, gezouten kabeljauw met allioli en Galicische crêpes gevuld met appels.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De Spaanse keuken
Een greep uit de 150 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, brood, ei, garnalen, gemalen zwarte peper, lente-ui, melk, olie, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: dessertwijn, eiwit, hazelnoten, nectarine, slagroom en suiker
Keuken: Europees / Spaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: amandelen, biscuits, boter, cayennepeper, droge witte wijn, garnalen, gemalen zwarte peper, kip, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, pernod, rijst, slagroom, spinazie, tomaat, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Ingrediënten: bloem, gele basterdsuiker, grof zeezout, oloroso sherry, sojasaus, tabasco, tomatenpuree en varkenskrabbetjes
Keuken: Spaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: bloem, boter, cayennepeper, dijonmosterd, ei, kaas, manchego, water en zout
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / hartige hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, droge vermout, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, olijfolie, rode paprika, slagroom, verse peterselie, witte rioja, zeeduivelstaart en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bakchorizo, cayennepeper, ei, fino sherry, gerookt spek, groene paprika, knoflook, olijfolie, oud brood, paprikapoeder, rode paprika, tomaat, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie
Keuken: Spaans
Soort: koek en gebak / snoep / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, chorizo, ei, gemalen zwarte peper, ham, instantgist, knoflook, maïsmeel, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, saffraandraadjes, tafelsuiker, tomaten uit blik, ui, varkenslende, verse peterselie, water, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: aardappel, gemalen zwarte peper, hamschijf, koolraap, paarse broccoli, witte bonen en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: citroensap, gemalen zwarte peper, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, mager varkensvlees, olijfolie, oregano, paprikapoeder en zout
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: bloem, cayennepeper, citroen, ei, gamba's, peterselie, plantaardige olie en water
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes / frituur
Ingrediënten: citroensap, garnalen, gemalen zwarte peper, inktvis, kappertjes, komkommer, mosselen, olijfolie, sla, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: gemalen zwarte peper, kippenlever, knoflook, olijfolie, oloroso sherry, paprikapoeder, slagroom, ui, verse tijm en zout
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: blauwe kaas, boter, brandewijn, cabrales, haasbiefstuk, olijfolie, slagroom, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Afrikaans / Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, sardines, tomaat, ui, wijnazijn, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: brood, lente-ui, olijfolie extra vergine, paprikapoeder, rog, sinaasappel, sla, tomaat, verse tijm, wittewijnazijn, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroenschil, eidooier, hazelnoten, honing, kaneelstokje, slagroom, suiker, vanille-extract en vijgen
Keuken: Spaans
Soort: fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: boter, brood, gemalen zwarte peper, knoflook, mosselen, olijfolie, parmezaanse kaas, verse peterselie en water
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Toon alle 150 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059202092
ISBN10
9059202090