De Spaanse keuken
een keuken doordrenkt van traditie
We hebben 150 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De Spaanse keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Maak kennis met de geschiedenis van de Spaanse keuken en ontdek de vele traditionele gerechten en streekgerechten, zoals de klassieke paella, aardappeltortilla, empanadillas met spinazie en gekruide eend met erwten. Van feestmaaltijden tot alledaagse gezinsmaaltijden en tapas ‘ Pepita Aris laat u kennismaken met elk aspect van het traditionele eten en koken in Spanje. Geniet van 150 klassieke recepten uit alle delen van Spanje, met ruim 500 magnifieke kleurenfoto’s en eenvoudig te volgen aanwijzingen voor een verrukkelijk resultaat. Creëer zelf die authentieke Spaanse smaak met fantastische recepten voor patatas bravas, gezouten kabeljauw met allioli en Galicische crêpes gevuld met appels.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De Spaanse keuken
Een greep uit de 150 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, brood, ei, garnalen, gemalen zwarte peper, lente-ui, melk, olie, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: gemalen zwarte peper, knoflookzout, olijfolie, rozijnen, spinazie, witbrood en zout
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bospeen, doorregen spek, droge witte wijn, ei, erwten, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, maïskorrels, nieuwe aardappel, olijfolie, peultjes, sperziebonen, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: ei, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, komkommer, olijfolie extra vergine, oud brood, rode paprika, sherryazijn, tomaat, tomatensap, ui, water en zout
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, citroenrasp, ei, koek, pijnboompitten, pistachenoten, tafelsuiker, vanille-extract en zoete aardappel
Keuken: Spaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: gedroogde peper, gemalen komijn, grof zeezout, knoflook, nieuwe aardappel, olijfolie, paprika, paprikapoeder en wijnazijn
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, citroensap, doperwten, gemalen zwarte peper, heekfilet, knoflook, olijfolie, strandgapers, ui, verse peterselie, visbouillon, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: sinaasappel, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: fruit
Ingrediënten: gemalen komijn, gemalen zwarte peper, lamsvlees, munt, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, rodewijnazijn, tomaat, verse basilicum en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: bleekselderij, bouillon, buikspek, chorizo, gemalen zwarte peper, groene paprika, olijfolie, paprikapoeder, sjalot, zout en zwarte bonen
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: bloem, gemalen zwarte peper, kleine visjes, knoflook, olijfolie, oloroso sherry, rode peper, sjalot, tomaat, kruiden, witbroodkruim, zeebliek, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: ansjovisfilet in olie, bloem, boter, cayennepeper, kaas, manchego, zeezout en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Ingrediënten: bloem, gemalen zwarte peper, gerookt spek, haas, kippendij, knoflook, lasagne, laurierblad, olijfolie, pijnboompitjes, portabello, rode wijn, sjalot, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: pasta/noodles / wild / koude sauzen en bouillons
Ingrediënten: dijonmosterd, gele paprika, gemalen zwarte peper, groene paprika, langkorrelrijst, lente-ui, olijfolie extra vergine, sherryazijn, tomaat, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, gedroogde peper, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode mul, kruiden en verse peterselie
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: belegen kaas, brood, courgette, ei, gekookte ham, gele paprika, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, ui, vlees, zongedroogde tomatenpuree en zout
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, bouillon, duif, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, olijfolie, pimentkorrels, rode wijn, rodewijnazijn, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: brandewijn, gemalen zwarte peper, kalamata-olijfolie, kwartel, meiraap, oud brood, rode wijn, sjalot, verse peterselie, wortel en zeezout
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / gevogelte
Ingrediënten: amandelen, boter, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, hertenkotelet, knoflook, olijfolie, oud brood, rodewijnazijn, savooiekool, sherryazijn, tomaat en zout
Keuken: Spaans
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: bakchorizo, butifarra, ei, gemalen zwarte peper, kikkererwten, kipfilet, kippenbouillon, konijn, mager varkensvlees, olijfolie, paellarijst, saffraandraadjes, saucijs, tomaat en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Toon alle 150 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059202092
ISBN10
9059202090