De Spaanse keuken
een keuken doordrenkt van traditie
We hebben 150 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De Spaanse keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Maak kennis met de geschiedenis van de Spaanse keuken en ontdek de vele traditionele gerechten en streekgerechten, zoals de klassieke paella, aardappeltortilla, empanadillas met spinazie en gekruide eend met erwten. Van feestmaaltijden tot alledaagse gezinsmaaltijden en tapas ‘ Pepita Aris laat u kennismaken met elk aspect van het traditionele eten en koken in Spanje. Geniet van 150 klassieke recepten uit alle delen van Spanje, met ruim 500 magnifieke kleurenfoto’s en eenvoudig te volgen aanwijzingen voor een verrukkelijk resultaat. Creëer zelf die authentieke Spaanse smaak met fantastische recepten voor patatas bravas, gezouten kabeljauw met allioli en Galicische crêpes gevuld met appels.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De Spaanse keuken
Een greep uit de 150 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: sinaasappel, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: fruit
Ingrediënten: bloem, gamba's, gedroogde peper, knoflook, olijfolie, pale dry sherry, pure chocolade, sinaasappelsap, verse gember, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Ingrediënten: bospeen, doorregen spek, droge witte wijn, ei, erwten, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, maiskorrels, nieuwe aardappel, olijfolie, peultjes, sperzieboon, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, erwten, gedroogde rode peper, gele paprika, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paellarijst, rode paprika, sperziebonen, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: boter, brood, ei, garnalen, gemalen zwarte peper, lente-ui, melk, olie, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: bloedworst, chorizo, hamschijf, kikkererwten, kip, knoflook, langkorrelrijst, laurierblad, nieuwe aardappelen, ontbijtspek, paprika, prei, runderborststuk, rundermergpijpjes, ui, varkenspoot, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: ei, ongezouten boter, pure chocolade, sinaasappellikeur, slagroom en tafelsuiker
Keuken: Spaans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bloem, gemalen zwarte peper, knoflook, lamsnier, olijfolie, ontbijtspek, sherry, tomatenpuree, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappel, droge cider, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, tomaat in blik, tonijnfilet, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: ansjovisfilet in olie, augurk, kappertjes, zilveruitjes en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: amontillado sherry, chorizo, gele paprika, gemalen zwarte peper, groene olijven, kippenbouillon, kippendij, knoflook, laurierblad, olijfolie, oregano, paellarijst, paprikapoeder, rode paprika, serranoham, spaanse ui, tijm, tomaat, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: dessertwijn, eiwit, hazelnoten, nectarine, slagroom en suiker
Keuken: Europees / Spaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: amandelen, citroenrasp, ei, koek, pijnboompitten, pistachenoten, tafelsuiker, vanille-extract en zoete aardappel
Keuken: Spaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: blauwe kaas, boter, brandewijn, cabrales, haasbiefstuk, olijfolie, slagroom, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Afrikaans / Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: aubergine, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, rode wijn, sjalot, tomaat, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, dijonmosterd, droge witte wijn, gemalen zwarte peper, mosselen, nieuwe aardappel, olijfolie, rucola, sjalot, slagroom, suiker, verse bieslook, verse peterselie, waterkers, wittewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: citroenschil, donkere rum, handappel, honing, peer, perzik, pompoen, sinaasappelrasp, suiker en zoete aardappel
Keuken: Spaans
Soort: fruit
Ingrediënten: bloem, gele basterdsuiker, grof zeezout, oloroso sherry, sojasaus, tabasco, tomatenpuree en varkenskrabbetjes
Keuken: Spaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: citroenschil, eidooier, kaneelstokje, maïzena, melk, nootmuskaat en suiker
Keuken: Spaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloedworst, fino sherry, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, oregano, paprikapoeder, stokbrood, suiker, ui, oregano en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / hartige hapjes
Toon alle 150 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059202092
ISBN10
9059202090