De Spaanse keuken
een keuken doordrenkt van traditie
We hebben 150 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De Spaanse keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Maak kennis met de geschiedenis van de Spaanse keuken en ontdek de vele traditionele gerechten en streekgerechten, zoals de klassieke paella, aardappeltortilla, empanadillas met spinazie en gekruide eend met erwten. Van feestmaaltijden tot alledaagse gezinsmaaltijden en tapas ‘ Pepita Aris laat u kennismaken met elk aspect van het traditionele eten en koken in Spanje. Geniet van 150 klassieke recepten uit alle delen van Spanje, met ruim 500 magnifieke kleurenfoto’s en eenvoudig te volgen aanwijzingen voor een verrukkelijk resultaat. Creëer zelf die authentieke Spaanse smaak met fantastische recepten voor patatas bravas, gezouten kabeljauw met allioli en Galicische crêpes gevuld met appels.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De Spaanse keuken
Een greep uit de 150 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bospeen, doorregen spek, droge witte wijn, ei, erwten, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, maïskorrels, nieuwe aardappel, olijfolie, peultjes, sperziebonen, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, amandelschaafsel, boter, bouillon, fino sherry, gele ui, gemalen zwarte peper, knoflook, paprikapoeder, saffraandraadjes, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet in olie, augurk, kappertjes, zilveruitjes en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes / vegetarisch
Ingrediënten: fino sherry, gemalen zwarte peper, kalfsvlees, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, tuinbonen, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: boter, chorizo, droge sherry, gemalen zwarte peper, groene kool, knoflook, korianderzaad en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: citroenschil, eidooier, hazelnoten, honing, kaneelstokje, slagroom, suiker, vanille-extract en vijgen
Keuken: Spaans
Soort: fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bloem, gemalen kruidnagel, gemalen zwarte peper, knoflook, lamsbouillon, laurierblad, mager lamsvlees, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, rode rioja, rode ui, verse tijm en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: ei, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, komkommer, olijfolie extra vergine, oud brood, rode paprika, sherryazijn, tomaat, tomatensap, ui, water en zout
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: citroenschil, donkere rum, handappel, honing, peer, perzik, pompoen, sinaasappelrasp, suiker en zoete aardappel
Keuken: Spaans
Soort: fruit
Ingrediënten: citroen, eiwit, suiker en water
Keuken: Europees / Spaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: amandelen, bouillon, eend, gemalen zwarte peper, hazelnoten, kaneelstokje, knoflook, olijfolie, oud brood, peer, rozijnen, ui, verse peterselie, verse tijm en zout
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: avocado, citroen, gemalen komijn, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, paprikapoeder, verse peterselie, water en zout
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: sinaasappel, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: fruit
Ingrediënten: brandewijn, droge witte wijn, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, nieuwe aardappel, octopus, olijfolie, paprikapoeder, pruimtomaten, rode ui, sla, stokbrood, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, visbouillon en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: aardappel, azijn, bloem, bouillon, fino sherry, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, ossenstaart, paprikapoeder, prei, rode wijn, ui, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: citroensap, garnalen, gemalen zwarte peper, inktvis, kappertjes, komkommer, mosselen, olijfolie, sla, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, duif, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode wijn, serranoham, tijm, ui, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, ei, handappel, honing, melk, slagroom, suiker, zoete cider en zout
Keuken: Europees / Spaans
Soort: fruit / pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: boter, broodkruim, cayennepeper, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, pernod, sinaasappelsap, sint-jakobsschelp, tomaat uit blik, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie
Keuken: Spaans
Soort: koek en gebak / snoep / vegetarisch
Toon alle 150 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059202092
ISBN10
9059202090