De Spaanse keuken
een keuken doordrenkt van traditie
We hebben 150 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De Spaanse keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Maak kennis met de geschiedenis van de Spaanse keuken en ontdek de vele traditionele gerechten en streekgerechten, zoals de klassieke paella, aardappeltortilla, empanadillas met spinazie en gekruide eend met erwten. Van feestmaaltijden tot alledaagse gezinsmaaltijden en tapas ‘ Pepita Aris laat u kennismaken met elk aspect van het traditionele eten en koken in Spanje. Geniet van 150 klassieke recepten uit alle delen van Spanje, met ruim 500 magnifieke kleurenfoto’s en eenvoudig te volgen aanwijzingen voor een verrukkelijk resultaat. Creëer zelf die authentieke Spaanse smaak met fantastische recepten voor patatas bravas, gezouten kabeljauw met allioli en Galicische crêpes gevuld met appels.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De Spaanse keuken
Een greep uit de 150 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroen, droge witte wijn, gemalen peper, knoflook, olijfolie, pasta, pernod, spaanse ui, spaghetti, strandgapers, tomaat, venkel, venkelgroen, verse peterselie, visbouillon en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, bramen, citroenschil, ei, eidooier, kaneel, kaneelstokje, kristalsuiker, maïzena, oud broodkruim, suiker, volle melk, zonnebloemolie en zwarte bessen
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: boter, brood, ei, garnalen, gemalen zwarte peper, lente-ui, melk, olie, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: gemalen komijn, gemalen peper, gevulde olijven, kappertjes, knoflook, komkommer, lente-ui, olijfolie extra vergine, paprikapoeder, rodewijnazijn, rucola, tomaat, waterkers en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, gemalen zwarte peper, knoflook, lamsvlees, olijfolie, paprikapoeder, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: ei, eidooier, melk, slagroom, suiker en vanille
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, broodkruim, citroensap, ei, gemalen zwarte peper, kappertjes, kipfilet, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, droge vermout, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, olijfolie, rode paprika, slagroom, verse peterselie, witte rioja, zeeduivelstaart en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: avocado, citroen, gemalen komijn, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, paprikapoeder, verse peterselie, water en zout
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: bloem, boter, citroen, ei, gemalen zwarte peper, kippenborst, knoflook, melk, olijfolie, verse peterselie, witbroodkruim en zout
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte / frituur
Ingrediënten: ansjovisfilet in olie, bloem, boter, cayennepeper, kaas, manchego, zeezout en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Ingrediënten: amandelen, avocado, citroensap, gemalen zwarte peper, olijfolie extra vergine, sinaasappel, tomaat, ui, verse peterselie, zout en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, gemalen zwarte peper, gerookt spek, haas, kippendij, knoflook, lasagne, laurierblad, olijfolie, pijnboompitjes, portabello, rode wijn, sjalot, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: pasta/noodles / wild / koude sauzen en bouillons
Ingrediënten: citroensap, gemalen zwarte peper, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, mager varkensvlees, olijfolie, oregano, paprikapoeder en zout
Keuken: Mediterraans / Spaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: gemalen zwarte peper, knoflook, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas, rundergehakt, suiker, tomaat, verse rozemarijn, verse tijm, wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, boter, citroen, citroensap, gemalen zwarte peper, kappertjes, olijfolie, tong, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, augurk, citroensap, doperwten, gemalen zwarte peper, kappertjes, knoflook, mayonaise, rode paprika, spaanse ui, sperziebonen, verse peterselie, wortel, zout en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, eiwit, suiker en water
Keuken: Europees / Spaans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: courgette, ei, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, spaanse ui, tomaat, verse peterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bloedworst, fino sherry, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, oregano, paprikapoeder, stokbrood, suiker, ui, oregano en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / hartige hapjes
Toon alle 150 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059202092
ISBN10
9059202090