Pepita Aris

We hebben 5 boeken van Pepita Aris waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pepita Aris? Registreren is gratis!

Boeken van Pepita Aris

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Pepita Aris

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:

crêpes gevuld met appel

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, handappel, honing, melk, slagroom, suiker, zoete cider en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
fruit / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit De Spaanse keuken:

pan gallego

Ingrediënten:
gierst, maïsmeel, olijfolie, pompoenzaad, gist, volkorenbroodmeel, water, witbroodmeel, zonnebloempitjes en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

chicharrones

Ingrediënten:
grof zeezout, paprikapoeder, plantaardige olie en varkenszwoerd

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / hartige hapjes / frituur
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

driekoningenbrood

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, brandewijn, citroenrasp, ei, eiwit, gedroogde boon, gekonfijt fruit, melk, ongebleekt meel, oranjebloesemwater, sinaasappelrasp, tafelsuiker, gist, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:

torijas

Ingrediënten:
ei, kaneel, oud stokbrood, suiker, witte wijn en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

fabada

Ingrediënten:
bloedworst, buikspek, cannellinibonen, chorizo, gemalen zwarte peper, hamschijf, knoflook, laurierblad, olie, paprikapoeder, saffraandraadjes en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

solomillo met cabrales-saus

Ingrediënten:
blauwe kaas, boter, brandewijn, cabrales, haasbiefstuk, olijfolie, slagroom, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Afrikaans / Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gekruide eend met peren

Ingrediënten:
amandelen, bouillon, eend, gemalen zwarte peper, hazelnoten, kaneelstokje, knoflook, olijfolie, oud brood, peer, rozijnen, ui, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gestoofde octopus

Ingrediënten:
brandewijn, droge witte wijn, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, nieuwe aardappel, octopus, olijfolie, paprikapoeder, pruimtomaten, rode ui, sla, stokbrood, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, visbouillon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

moren en christenen

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, knoflook, langkorrelrijst, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, sinaasappel, ui, verse peterselie, wortel, zout en zwarte bonen

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

escalivada

Ingrediënten:
citroensap, courgette, gemalen zwarte peper, knoflook, komijnzaad, olijfolie, pompoen, rode paprika, spaanse ui, tomaat, venkel, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:

vissoep met sinaasappel

Ingrediënten:
aardappel, bittere sinaasappel, citroen, gemalen zwarte peper, heek, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, sinaasappel, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

konijn salmorejo

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, oregano, paprikapoeder, sherryazijn, sjalot, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Bijgerecht uit De Spaanse keuken:

simpele rijstsalade

Ingrediënten:
dijonmosterd, gele paprika, gemalen zwarte peper, groene paprika, langkorrelrijst, lente-ui, olijfolie extra vergine, sherryazijn, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gebakken zeebliek met sherrysalsa

Ingrediënten:
bloem, gemalen zwarte peper, kleine visjes, knoflook, olijfolie, oloroso sherry, rode peper, sjalot, tomaat, kruiden, witbroodkruim, zeebliek, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

calderete van rijst met alioli

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, droge martini, eidooier, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, paellarijst, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

gezouten kabeljauw met alioli

Ingrediënten:
aardappel, bloem, citroensap, ei, gepasteuriseerde eidooier, knoflook, lente-ui, melk, olijfolie, olijfolie extra vergine, sla, stokvis, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Bijgerecht uit De Spaanse keuken:

mojete

Ingrediënten:
amontillado sherry, gele basterdsuiker, gele paprika, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, rode paprika, rode ui, stokbrood, tomaat, verse rozemarijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

mosselen met peterseliekorst

Ingrediënten:
boter, brood, gemalen zwarte peper, knoflook, mosselen, olijfolie, parmezaanse kaas, verse peterselie en water

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Alle recepten van Pepita Aris