gemarineerde champignons

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 114 in De Spaanse keuken .

Keuken:
Spaans
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
vegetarisch / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

U'strattu (geconcentreerde tomatenpuree)

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Baccalà alla siciliana (siciliaanse zoute vis)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Zeebrasem in een korst van rood zout

Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, N. le Foll en S. Giacobetti - Vis en schaaldieren

Béarnaisesaus met tomatenpuree

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek