N. Dowey

We hebben 16 boeken van N. Dowey waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van N. Dowey? Registreren is gratis!

Boeken van N. Dowey

Kijk voor meer boeken.

Recepten van N. Dowey

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:

crêpes gevuld met appel

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, handappel, honing, melk, slagroom, suiker, zoete cider en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
fruit / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

zeeduivel met pimiento-roomsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, droge vermout, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, olijfolie, rode paprika, slagroom, verse peterselie, witte rioja, zeeduivelstaart en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Ruitjes van kokosroom

Ingrediënten:
frambozen, jasmijnrijst, kokosmelk, slankroom, tafelsuiker, verse munt en zwarte bessen

Keuken:
Thais
Soort:
fruit / zoet / rijst
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

hertenkoteletten met romescosaus

Ingrediënten:
amandelen, boter, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, hertenkotelet, knoflook, olijfolie, oud brood, rodewijnazijn, savooiekool, sherryazijn, tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

riñones al jerez

Ingrediënten:
bloem, gemalen zwarte peper, knoflook, lamsnier, olijfolie, ontbijtspek, sherry, tomatenpuree, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Thaise groentecurry met citroengrasrijst

Ingrediënten:
aardappels, babymaiskolf, broccoli, bruine suiker, citroengras, galangal, groene peper, groentebouillon, jasmijnrijst, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, komijn, korianderpoeder, korianderwortel, limoen, rode paprika, rode peper, sjalot, spinazie en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
groente
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

rijstschotel met groenten

Ingrediënten:
aubergine, erwten, gedroogde rode peper, gele paprika, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paellarijst, rode paprika, sperziebonen, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Pittige, geurige forel

Ingrediënten:
forel, groene peper, kaffir-limoenblaadjes, knoflook, knoflookbieslook, limoensap, palmsuiker, sjalot en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
vis
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Droge rundercurry met pinda's en limoen

Ingrediënten:
citroengras, galangal, garnalenpasta, kaneel, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderblaadjes, korianderwortel, korianderzaad, kruidnagel, limoen, mandarijn, nootmuskaat, paprikapoeder, pindakaas, rode pepers, runderbouillon, sjalot, stooflappen en suiker

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

surtido de pescado

Ingrediënten:
bindsla, ei, kokkels, kuit, makreel op olie, mayonaise, mosselen in blik, sardines op olie, sla en verse peterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Spaanse keuken:

amanida

Ingrediënten:
arbequinas kleine olijven, chorizo, gemalen zwarte peper, gordals grote olijven, knoflook, lollo rosso, olijfolie, olijfolie extra vergine, palmharten, rodewijnazijn, sardines in blik, serranoham, sherryazijn, tomaat, tonijn in olie, verse peterselie, witte asperge en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Pittige kipsalade

Ingrediënten:
cashewnoten, citroengras, galangal, kaffir-limoenblaadjes, kipfilet, knoflook, kokosroom, kropsla, lente ui, limoen, palmsuiker, rode peper, sjalot, sojasaus, thaise vissaus, verse munt en waterkastanje

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

menestra

Ingrediënten:
bospeen, doorregen spek, droge witte wijn, ei, erwten, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, maïskorrels, nieuwe aardappel, olijfolie, peultjes, sperziebonen, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Varkenscurry met ingemaakte knoflook

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, gember, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kokosroom, kurkuma, limoenschil, suiker, thaise rode currypasta, thaise vissaus en varkenslap

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

caldo gallego

Ingrediënten:
aardappel, gemalen zwarte peper, hamschijf, koolraap, paarse broccoli, witte bonen en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Alle recepten van N. Dowey