Jenni Fleetwood, J. Fleetwood en N. Dowey - Diner-idee

Diner-idee

ideen voor gezellige etentjes met vrienden en familie

Een boek van Jenni Fleetwood, J. Fleetwood en N. Dowey

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Diner-idee, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In dit boek vindt u recepten voor allerlei gelegenheden, van doordeweekse gezinsmaaltijden en relaxte weekendkost tot uitgebreide diners en gezellige picknicks. 
Met klassieke, eigentijdse en internationale gerechten, zoals coq au vin, vispannetje, salade Niçoise, ramennoedels en koresh e gheyme. U krijgt deskundige tips over de planning, voorbereiding en presentatie van een etentje. U leest hoe u de tafel het best dekt, de juiste sfeer creëert en het geheel mooi aankleedt. U vindt ideeën voor snelle voorgerechten, makkelijke bijgerechten en verrukkelijke nagerechten. 
De ruim 800 kleurenfotols leiden u stap voor stap door de recepten en dankzij de prachtige afbeelding van elk gemaakt gerecht kunt u de maaltijden tot in de puntjes presenteren. 
Elk recept is voorzien van een uitgebreide voedingsanalyse. U vindt niet alleen informatie over het aantal calorieën en het vetgehalte, maar ook over de hoeveelheid natrium, suikers en overige voedingsstoffen. Zo kunt u ook makkelijk een etentje organiseren voor personen met een bepaald dieet.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken