Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

De Thaise keuken

Een boek van Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey

We hebben 149 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Thaise keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In de Thaise cultuur is het een feest om maaltijden voor te bereiden, te koken en op te dienen. Elke maaltijd is een heerlijkheid. Dit boek opent met een overzicht van de geschiedenis van het land en ontdekt de culinaire en sociale tradities. Ontdek de verschillen tussen de regionale maaltijden, het eten van de straat en de Thaise markten en ontdek de belangrijkheid van voedsel binnen de Thaise cultuur.

Deze wonderbaarlijke collectie recepten bevat meer dan 150 verrukkelijke gerechten, van snacks, soepen en salades tot curries, rijst, pasta en desserts. Dit verbazingwekkende boek is een aanschouwelijke en culinaire openbaring van de pittige, maar ook fijne smaken van de Thaise keuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De Thaise keuken

Een greep uit de 149 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Rijstkoekjes met pikante dipsaus

Ingrediënten:
garnalenpasta, jasmijnrijst, kerstomaat, knoflook, kokosmelk, korianderwortel, lente ui, palmsuiker, peperkorrel, pepers, pinda, sjalot, tamarinde, thaise vissaus en varkensgehakt

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Thaise loempia's

Ingrediënten:
bamboescheuten, bloem, garnalen, gedroogde chinese paddestoelen, knoflook, lente ui, loempiavellen, mihoen, rode peper, suiker, taugé, thaise vissaus, varkensgehakt, verse koriander, wortel en zoete chilisaus

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Voetzoekers

Ingrediënten:
eiermie, gamba, rode currypasta, thaise vissaus en wontonvel

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Kipsaté met pindasaus

Ingrediënten:
gember, honing, kipfilet, knoflook, kokosmelk, limoen, pindakaas, rode peper, sojasaus en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Feestelijke rijst

Ingrediënten:
citroengras, gefrituurde uitjes, jasmijnrijst, knoflook, kokosmelk, komkommer, kroepoek, kurkuma, omelet, rode peper, tomaat en ui

Keuken:
Thais
Soort:
rijst
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Zoetzure groenten met tahoe

Ingrediënten:
babymaiskolf, chilivlokken, chinese kool, groentebouillon, knoflook, peultjes, rijstazijn, rode paprika, sjalot, sojasaus, suiker, tahoe en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
groente
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geroerbakte krab en tahoe

Ingrediënten:
babymaiskolf, knoflook, krabvlees, lente ui, limoen, palmsuiker, rode peper, sojasaus, tahoe, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geurige kipcurry

Ingrediënten:
abrikozenjam, citroengras, griekse yoghurt, kaffir-limoenblaadjes, kip, knoflook, kokos, kokosmelk, thaise rode currypasta, ui en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Toon alle 149 recepten in dit boek