We hebben 149 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De Thaise keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
In de Thaise cultuur is het een feest om maaltijden voor te bereiden, te koken en op te dienen. Elke maaltijd is een heerlijkheid. Dit boek opent met een overzicht van de geschiedenis van het land en ontdekt de culinaire en sociale tradities. Ontdek de verschillen tussen de regionale maaltijden, het eten van de straat en de Thaise markten en ontdek de belangrijkheid van voedsel binnen de Thaise cultuur. Deze wonderbaarlijke collectie recepten bevat meer dan 150 verrukkelijke gerechten, van snacks, soepen en salades tot curries, rijst, pasta en desserts. Dit verbazingwekkende boek is een aanschouwelijke en culinaire openbaring van de pittige, maar ook fijne smaken van de Thaise keuken.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De Thaise keuken
Een greep uit de 149 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroengras, garnalen, garnalenpasta, gedroogde garnaal, groene pepers, kippenbouillon, knoflook, kokosroom, pompoen, rode pepers, sjalot, suiker, thaise vissaus en verse basilicum
Keuken: Thais
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroengras, galangal, garnalenpasta, kaneel, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderblaadjes, korianderwortel, korianderzaad, kruidnagel, limoen, mandarijn, nootmuskaat, paprikapoeder, pindakaas, rode pepers, runderbouillon, sjalot, stooflappen en suiker
Keuken: Thais
Soort: vlees
Ingrediënten: hete chilisaus, ijsbergsla, knoflookolie, kokosroom, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, lente ui, limoen, mango, mul, papaja, pitaja, rode snapper, rode zeebrasem, suiker, tomaat, venkelzaad, verse koriander en verse pepers
Keuken: Thais
Soort: salade
Ingrediënten: garnaal, knoflook, kokos, krabvlees, lente ui, limoensap, palmsuiker, pinda, pomelo, rode pepers, sjalot, thaise vissaus, verse koriander en verse munt
Keuken: Thais
Soort: salade
Ingrediënten: japanse pompoen, kokosmelk, pompoen, suiker en verse munt
Keuken: Thais
Ingrediënten: eieren, knoflookbieslook, limoensap, sojasaus, suiker, verse koriander en verse peper
Keuken: Thais
Ingrediënten: citroen, gember, knoflook, lente ui, pijlinktvis, sojasaus en suiker
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: kokosmelk, limoenschil, mango, suiker en witte kleefrijst
Keuken: Thais
Soort: rijst
Ingrediënten: babymaiskolf, champignon, citroengras, galangawortel, kaffir-limoenblaadjes, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, lente ui, limoensap, rode peper, thaise vissaus en verse korianderblaadjes
Keuken: Thais
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: asperge, babymaiskolf, bloemkool, broccoli, citroensap, erwt-aubergines, groene pasta, knoflook, peultjes, sjalot, sojasaus, sperziebonen, suiker en tomaat
Keuken: Thais
Soort: groente
Ingrediënten: gember, groene peper, knoflook, knoflookbieslook, pinda, quorn, rijstmie, sojasaus, tahoe, taugé, ui en verse koriander
Keuken: Thais
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: chilivlokken, daikon, garnalen, knoflook, koriander, limoensap, palmsuiker, pinda, rijstmie, sesamolie, sjalot, sojasaus, taugé en thaise vissaus
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: asperge, aziatische asperges, groentebouillon, kaffir-limoenblaadjes, pinda, sojasaus, suiker, tahoe en thaise groene currypasta
Keuken: Thais
Ingrediënten: aubergine, bloem, eidooier, knoflook, limoen, rijstazijn, rode paprika, rode peper, suiker, thaise vissaus en wortel
Keuken: Thais
Soort: groente
Ingrediënten: chilivlokken, citroengras, galangal, groentebouillon, knoflook, palmsuiker, sjalot, thaise vissaus en zalmfilet
Keuken: Thais
Soort: curry / vis
Ingrediënten: citroengras, garnalenpasta, groene papaja, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, kurkuma, limoen, rode peper, sjalot, suiker en tamarinde
Keuken: Thais
Soort: curry / gevogelte
Ingrediënten: aardappels, babymaiskolf, broccoli, bruine suiker, citroengras, galangal, groene peper, groentebouillon, jasmijnrijst, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, komijn, korianderpoeder, korianderwortel, limoen, rode paprika, rode peper, sjalot, spinazie en verse koriander
Keuken: Thais
Soort: groente
Ingrediënten: banaan, bloem, dubbelkoolzure soda, ei, honing, kokos, sesamzaad, suiker en verse munt
Keuken: Thais
Soort: fruit
Ingrediënten: citroengras, droge witte wijn, kaffir-limoenblaadjes, knoflookbieslook, kokosroom, lente ui, mosselen, strandgapers, thaise groene currypasta en verse koriander
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ananas, gember, knoflook, limoen, rode peper, sjalot en sojasaus
Keuken: Thais
Soort: fruit
Toon alle 149 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059201675
ISBN10
9059201671