B. Johnson

We hebben 5 boeken van B. Johnson waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van B. Johnson? Registreren is gratis!

Boeken van B. Johnson

Kijk voor meer boeken.

Recepten van B. Johnson

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Bihoen met varkensvlees

Ingrediënten:
bihoen, lente ui, magic paste, palmsuiker, pinda, rijstazijn, sojasaus, taugé, thaise vissaus, varkensgehakt, verse koriander, verse pepers en zoete chilisaus

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Ruitjes van kokosroom

Ingrediënten:
frambozen, jasmijnrijst, kokosmelk, slankroom, tafelsuiker, verse munt en zwarte bessen

Keuken:
Thais
Soort:
fruit / zoet / rijst
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Chow mein speciaal

Ingrediënten:
eiermie, gember, kipfilet, knoflook, knoflookbieslook, lap cheong, lente ui, oestersaus, rode peper, sesamolie, sojasaus, sperziebonen, taugé, tijgergarnalen, verse koriander en worst

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Bijgerecht uit De Thaise keuken:

Thaise fruit- en groentesalade

Ingrediënten:
ananas, chilisaus, groene appel, ijsbergsla, kokosroom, komkommer, lente ui, limoen, lychee, mango, ramboetan, sperziebonen, suiker, taugé, thaise vissaus, tomaat en ui

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Larp uit Chiang Mai

Ingrediënten:
citroengras, kaffir-limoenblaadjes, kipgehakt, kleefrijst, lente ui, limoensap, rode pepers, sla, thaise vissaus, verse koriander en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Voetzoekers

Ingrediënten:
eiermie, gamba, rode currypasta, thaise vissaus en wontonvel

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Stoofpot van aubergine en zoete aardappels met kokosmelk

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, champignon, citroengras, gember, groentebouillon, kaffir-limoenblaadjes, knoflook, kokosmelk, korianderblaadjes, korianderstelen, limoen, mini aubergines, palmsuiker, rode peper, thaise groene currypasta, thaise sjalotjes, venkelzaad en zoete aardappel

Keuken:
Thais
Soort:
stoofgerecht / groente
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Mie uit Chiang mai

Ingrediënten:
groentebouillon, kippenbouillon, kippendij, kokosroom, magic paste, rijstmie, rode paprika, sojasaus en thaise rode currypasta

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geroosterde kip

Ingrediënten:
citroengras, gember, kip, knoflook, kokosmelk, palmsuiker, sjalot, sojasaus, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Rijstkoekjes met garnalen-kokosdip

Ingrediënten:
garnalen, jasmijnrijst, knoflook, kokosmelk, palmsuiker, pinda, rode peper, sojasaus, tamarinde, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
rijst
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Pikante zure miesalade

Ingrediënten:
babymais, groene pepers, lente ui, limoen, pinda, rijstmie, rode paprika, sojasaus, suiker, tomaat en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Gevulde paprika's

Ingrediënten:
ei, gele paprika, kaffir-limoenblaadjes, knoflook, korianderwortel, paddestoel, sojasaus, suiker, thaise rode currypasta en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
groente
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Gele kipcurry

Ingrediënten:
citroengras, garnalenpasta, groene papaja, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, kurkuma, limoen, rode peper, sjalot, suiker en tamarinde

Keuken:
Thais
Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Kipcurry met citroengras

Ingrediënten:
citroengras, galangal, garnalenpasta, groene peper, kaffir-limoenblaadjes, kippenbouillon, kippendij, knoflook, korianderwortel, kurkuma, pinda, sjalot, suiker en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Alle recepten van B. Johnson