B. Johnson

We hebben 5 boeken van B. Johnson waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van B. Johnson? Registreren is gratis!

Boeken van B. Johnson

Kijk voor meer boeken.

Recepten van B. Johnson

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Pittige kipsalade

Ingrediënten:
cashewnoten, citroengras, galangal, kaffir-limoenblaadjes, kipfilet, knoflook, kokosroom, kropsla, lente ui, limoen, palmsuiker, rode peper, sjalot, sojasaus, thaise vissaus, verse munt en waterkastanje

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Garnalensaté

Ingrediënten:
citroengras, gamba, kaffir-limoenblaadjes, kaneelstokje, knoflook, kokosmelk, lente ui, medium hete currypasta, palmsuiker, pindakaas, rode peper, tamarinde, thaise vissaus, ui en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geroerbakte krab en tahoe

Ingrediënten:
babymaiskolf, knoflook, krabvlees, lente ui, limoen, palmsuiker, rode peper, sojasaus, tahoe, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Bijgerecht uit De Thaise keuken:

Thaise asperges

Ingrediënten:
galangal, groene asperge, knoflook, palmsuiker, rode peper, sesamzaad, sojasaus en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
groente
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Maïs- en cashewnotencurry

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, cashewnoten, citroengras, kaffir-limoenblaadjes, lente ui, mais, palmsuiker, sjalot, sojasaus, thaise rode currypasta, thaise vissaus, tomaatblokjes en tomatenketchup

Keuken:
Thais
Soort:
curry / groente
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Rijstkoekjes met pikante dipsaus

Ingrediënten:
garnalenpasta, jasmijnrijst, kerstomaat, knoflook, kokosmelk, korianderwortel, lente ui, palmsuiker, peperkorrel, pepers, pinda, sjalot, tamarinde, thaise vissaus en varkensgehakt

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Zoetzure groenten met tahoe

Ingrediënten:
babymaiskolf, chilivlokken, chinese kool, groentebouillon, knoflook, peultjes, rijstazijn, rode paprika, sjalot, sojasaus, suiker, tahoe en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
groente
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Bijgerecht uit De Thaise keuken:

Groene papajasalade

Ingrediënten:
groene papaja, knoflook, kousenband, limoen, pinda, rode peper, sjalot, sperziebonen, suiker, thaise vissaus en tomaat

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Salade met gebakken ei

Ingrediënten:
eieren, gember, knoflook, komkommer, limoen, rode pepers, sjalot, sojasaus, suiker, verse koriander en waterkers

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Gevulde thaise omeletten

Ingrediënten:
eieren, knoflook, rode peper, suiker, thaise vissaus, tomaat, ui, varkensgehakt en verse koriander

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / nagerecht uit De Thaise keuken:

Kokospudding

Ingrediënten:
ei, fruit, gele basterdsuiker, jasmijn-essence, poedersuiker, rozenessence, vanille-essence en verse munt

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Rode curry met tahoe en sperziebonen

Ingrediënten:
champignon, kaffir-limoenblaadjes, kokosmelk, korianderblaadjes, palmsuiker, rode peper, sperziebonen, tahoe, thaise rode currypasta en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
curry / groente
Alle recepten van B. Johnson