J. Fleetwood, S. Vijayakar en B. Johnson - De nieuwe wokbijbel

De nieuwe wokbijbel

Een boek van J. Fleetwood, S. Vijayakar en B. Johnson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De nieuwe wokbijbel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Meer dan 180 klassieke en moderne roerbakgerechten uit het Oosten en Westen, geïllustreerd met ruim 700 foto’s die u stap voor stap de bereiding tonen.

Ontdek de veelzijdigheid van de wok in deze bijzondere verzameling gerechten die u het Verre Oosten laten proeven. De nieuwe wokbijbel bevat gerechten voor elke gelegenheid, van krokante loempiaLs en sappige gestoomde dim sum tot snelle, verse roerbakgerechten, pittige curryLs en zoete, kleverige desserts.

Met meer dan 180 recepten uit China en Zuidoost-Azië, zoals klassiekers als Knapperige Thaise miesalade, Gesmoorde varkensbuik met bladgroenten, Tempura van zeevruchten, Geroerbakt rundvlees in oestersaus en Nasi goreng.

Met deskundig advies over het gebruik van een wok, duidelijke instructies, tips en bij elk recept een analyse van de voedingswaarde.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken