Judy Bastyra

We hebben 2 boeken van Judy Bastyra waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Judy Bastyra? Registreren is gratis!

Boeken van Judy Bastyra

Recepten van Judy Bastyra

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Larp uit Chiang Mai

Ingrediënten:
citroengras, kaffir-limoenblaadjes, kipgehakt, kleefrijst, lente ui, limoensap, rode pepers, sla, thaise vissaus, verse koriander en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Rijstkoekjes met pikante dipsaus

Ingrediënten:
garnalenpasta, jasmijnrijst, kerstomaat, knoflook, kokosmelk, korianderwortel, lente ui, palmsuiker, peperkorrel, pepers, pinda, sjalot, tamarinde, thaise vissaus en varkensgehakt

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Chinese eendencurry

Ingrediënten:
eendenborst, kaffir-limoenblaadjes, kalebas, kokosmelk, korianderblaadjes, palmsuiker, rode peper, sesamolie, sinaasappel, thaise rode currypasta, thaise vissaus en vijfkruidenpoeder

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Kruidige, gebakken mie

Ingrediënten:
citroensap, ei, eiermie, garnaal, gele basterdsuiker, kipfilet, knoflook, lente ui, pinda, rode peper, taugé, thaise vissaus, varkenshaas en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Parelhoencurry uit de jungle

Ingrediënten:
bamboescheuten, chilivlokken, galangal, groene currypasta, kaffir-limoenblaadjes, kastanjechampignons, kippenbouillon, kousenband, parelhoen, thaise vissaus, verse groene peperkorrels en whisky

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Omeletsoep

Ingrediënten:
ei, groentebouillon, savooiekool, sojasaus, suiker, verse koriander en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Bijgerecht uit De Thaise keuken:

Yam uit het zuiden

Ingrediënten:
broccoli, chinese kool, citroen, kokosmelk, kokosroom, kurkuma, oesterzwam, palmsuiker, portabello, sesamzaad, sojasaus, sperziebonen, tamarinde, taugé en thaise rode currypasta

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Bijgerecht uit De Thaise keuken:

Koolsalade

Ingrediënten:
knoflook, kokosmelk, kool, limoen, limoensap, pinda, rode peper, sjalot en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Chow mein speciaal

Ingrediënten:
eiermie, gember, kipfilet, knoflook, knoflookbieslook, lap cheong, lente ui, oestersaus, rode peper, sesamolie, sojasaus, sperziebonen, taugé, tijgergarnalen, verse koriander en worst

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Bihoen met varkensvlees

Ingrediënten:
bihoen, lente ui, magic paste, palmsuiker, pinda, rijstazijn, sojasaus, taugé, thaise vissaus, varkensgehakt, verse koriander, verse pepers en zoete chilisaus

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Geurige vissalade

Ingrediënten:
hete chilisaus, ijsbergsla, knoflookolie, kokosroom, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, lente ui, limoen, mango, mul, papaja, pitaja, rode snapper, rode zeebrasem, suiker, tomaat, venkelzaad, verse koriander en verse pepers

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Alle recepten van Judy Bastyra