Mieke van Laarhoven, Tal Maes en Marijke Sterk - AH wereldkeukens  China

AH wereldkeukens China

Een culinaire ontdekkingsreis langs Peking, Kanton en hongkong

Een boek van Mieke van Laarhoven, Tal Maes en Marijke Sterk

We hebben 30 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals AH wereldkeukens China, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

AH wereldkeukens China, een culinaire ontdekkingsreis langs Peking, Kanton en hongkong

uit februari 2004

fotografie Freek Esser, Hoofdredactie Mieke van laarhoven, redachtie mrtine van Drongelen

Receptuur Tal Maes, Marijke Sterk


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit AH wereldkeukens China

Een greep uit de 30 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Serveersuggestie Eendenborstfilet met gember

Hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Eendenborstfilet met gember

Ingrediënten:
bamboescheuten, droge sherry, eendenborstfilet, eiwit, gevogeltefond, lichte sojasaus, maïzena, olie, spinazie, suiker en verse gemberwortel

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Serveersuggestie Parelballetjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH wereldkeukens China:

Parelballetjes

Ingrediënten:
chinese kool, droge sherry, gemberwortel, half-om-halfgehakt, lichte sojasaus, maïzena, sesamolie, sushirijst en zoete chilisaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / stomen
Serveersuggestie Bosuikoekjes met dipsaus

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit AH wereldkeukens China:

Bosuikoekjes met dipsaus

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, knoflook, lichte sojasaus, olie, rode peper, sesamolie en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Serveersuggestie Toffeeappels

Nagerecht uit AH wereldkeukens China:

Toffeeappels

Ingrediënten:
appel, ei, frituurolie, ijsblokjes, sesamzaad, suiker en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Chinees
Soort:
fruit / frituren
Serveersuggestie Citroenkip

Hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Citroenkip

Ingrediënten:
bosui, chilipoeder, citroen, droge sherry, eiwit, kipfilet, kippenbouillon, lichte sojasaus, maïzena en olie

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Serveersuggestie Roergebakken garnalen met mango

Hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Roergebakken garnalen met mango

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, eiwit, gemberwortel, knoflook, knoflookbieslook, mango, sesamolie, tijgergarnalen, verse koriander en vierseizoenenpeper

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Serveersuggestie Wontonsoep

Hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Wontonsoep

Ingrediënten:
bosui, droge sherry, eiermie, filodeeg, gembersiroop, kipfilet, kippenbouillon, lichte sojasaus, oestersaus, sesamolie, spinazie en tijgergarnalen

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Serveersuggestie Paddestoelensoep met mihoen

Voorgerecht uit AH wereldkeukens China:

Paddestoelensoep met mihoen

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, knoflookbieslook, lichte sojasaus, mihoen, olie, shii-take en zwarte peperkorrels

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Serveersuggestie Pekingsoep

Voorgerecht uit AH wereldkeukens China:

Pekingsoep

Ingrediënten:
droge sherry, ei, kippenbouillon, knoflookbieslook, lichte sojasaus, rijstazijn, shiitake, suiker, tahoe, varkensvlees en witte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / soep/bouillon
Toon alle 30 recepten in dit boek