Mieke van Laarhoven, Tal Maes en Marijke Sterk - AH wereldkeukens  China

AH wereldkeukens China

Een culinaire ontdekkingsreis langs Peking, Kanton en hongkong

Een boek van Mieke van Laarhoven, Tal Maes en Marijke Sterk

We hebben 30 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken online doorzoekbaar. Zodat jouw kookboeken niet langer hoeven te verstoffen omdat ze zo lastig doorzoekbaar zijn. Leer er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij bezit.

AH wereldkeukens China, een culinaire ontdekkingsreis langs Peking, Kanton en hongkong

uit februari 2004

fotografie Freek Esser, Hoofdredactie Mieke van laarhoven, redachtie mrtine van Drongelen

Receptuur Tal Maes, Marijke Sterk


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit AH wereldkeukens China

Een greep uit de 30 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Serveersuggestie Citroenkip

Hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Citroenkip

Ingrediënten:
bosui, chilipoeder, citroen, droge sherry, eiwit, kipfilet, kippenbouillon, lichte sojasaus, maïzena en olie

Keuken:
Chinees

Soort:
gevogelte
Serveersuggestie Eendenborstfilet met gember

Hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Eendenborstfilet met gember

Ingrediënten:
bamboescheuten, droge sherry, eendenborstfilet, eiwit, gevogeltefond, lichte sojasaus, maïzena, olie, spinazie, suiker en verse gemberwortel

Keuken:
Chinees

Soort:
gevogelte
Serveersuggestie Paddestoelensoep met mihoen

Voorgerecht uit AH wereldkeukens China:

Paddestoelensoep met mihoen

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, knoflookbieslook, lichte sojasaus, mihoen, olie, shii-take en zwarte peperkorrels

Keuken:
Chinees

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Serveersuggestie Gestoomde broodjes met vlees

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit AH wereldkeukens China:

Gestoomde broodjes met vlees

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, droge sherry, half-om-halfgehakt, hoisinsaus, knoflook en witbroodmix

Keuken:
Chinees

Soort:
vlees / brood en broodgerecht / stomen
Serveersuggestie Tofu met paddestoelen

Hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Tofu met paddestoelen

Ingrediënten:
bosui, droge sherry, gemberwortel, kruidenbouillon, lichte sojasaus, maïzena, peultjes, roerbakolie, shii-take, tofu en winterwortel

Keuken:
Chinees

Soort:
vegetarisch
Serveersuggestie Bosuikoekjes met dipsaus

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit AH wereldkeukens China:

Bosuikoekjes met dipsaus

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, knoflook, lichte sojasaus, olie, rode peper, sesamolie en suiker

Keuken:
Chinees

Soort:
vegetarisch
Serveersuggestie Kroepoek met garnalen

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH wereldkeukens China:

Kroepoek met garnalen

Ingrediënten:
bosui, droge sherry, eiwit, garnalen, gemberwortel, knoflookbieslook, kroepoek, lichte sojasaus, maïzena en roerbakolie

Keuken:
Chinees

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Serveersuggestie Gefrituurde wontons

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH wereldkeukens China:

Gefrituurde wontons

Ingrediënten:
azijn, bosui, droge sherry, filodeeg, frituurolie, gemberwortel, half-om-halfgehakt, knoflook, lichte sojasaus, sesamolie en shii-take

Keuken:
Chinees

Soort:
vlees / frituren
Toon alle 30 recepten in dit boek