Mieke van Laarhoven

We hebben 5 boeken van Mieke van Laarhoven waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Mieke van Laarhoven? Registreren is gratis!

Boeken van Mieke van Laarhoven

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Mieke van Laarhoven

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit AH wereldkeukens China:

Gestoomde broodjes met vlees

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, droge sherry, half-om-halfgehakt, hoisinsaus, knoflook en witbroodmix

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / stomen
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Bijgerecht uit Spanje:

Doperwten op z´n Catalaans

Ingrediënten:
anisette, doperwten, gerookt spek, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse munt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / hoofdgerecht uit Spanje:

Kip in sherry - pollo al jerez

Ingrediënten:
boter, grof zeezout, knoflook, maïskip, marjolein, medium sherry, olijfolie, rode peper, rozemarijn en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH wereldkeukens China:

Kroepoek met garnalen

Ingrediënten:
bosui, droge sherry, eiwit, garnalen, gemberwortel, knoflookbieslook, kroepoek, lichte sojasaus, maïzena en roerbakolie

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / hoofdgerecht uit Spanje:

Tonijn met romescosaus

Ingrediënten:
azijn, blanke amandelen, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode peper, sherry, tonijnsteak, ui, verse peterselie, vleestomaat, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Spanje:

Tortilla met gegrilde paprika

Ingrediënten:
ei, olijfolie, peper, rode paprika, ui, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
tortilla / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / voorgerecht uit Spanje:

Koude groentesoep gazpacho

Ingrediënten:
azijn, groene paprika, knoflook, komkommer, medium sherry, olijfolie, vleestomaat, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / nagerecht uit Spanje:

Gebakken room-karamelpuddinkjes

Ingrediënten:
citroenrasp, crème fraîche, ei, eierdooier, suiker, vanillesuiker en volle melk

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Spanje:

Geroosterd tomatenbrood

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, landbrood, tasty tom tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:

Chorizo in rode wijn

Ingrediënten:
chorizo, rode wijn en stokbrood

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Roergebakken garnalen met mango

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, eiwit, gemberwortel, knoflook, knoflookbieslook, mango, sesamolie, tijgergarnalen, verse koriander en vierseizoenenpeper

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit Spanje:

Castiliaans rond brood

Ingrediënten:
bloem, instantgist, olijfolie, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Pekingeend

Ingrediënten:
bloem, citroensap, droge sherry, eendenborstfilet, hoisinsaus, komkommer, lichte sojasaus, olie, prei, sesamolie en vloeibare honing

Keuken:
Chinees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Eendenborstfilet met gember

Ingrediënten:
bamboescheuten, droge sherry, eendenborstfilet, eiwit, gevogeltefond, lichte sojasaus, maïzena, olie, spinazie, suiker en gember

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Alle recepten van Mieke van Laarhoven