Tal Maes

We hebben 14 boeken van Tal Maes waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Tal Maes? Registreren is gratis!

Boeken van Tal Maes

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Tal Maes

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mieke van Laarhoven, Tal Maes en Marijke Sterk - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Pekingeend

Ingrediënten:
bloem, citroensap, droge sherry, eendenborstfilet, hoisinsaus, komkommer, lichte sojasaus, olie, prei, sesamolie en vloeibare honing

Keuken:
Chinees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit Mieke van Laarhoven, Tal Maes en Marijke Sterk - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Vijfkruidenkarbonades

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, droge sherry, hoisinsaus, lichte sojasaus, schouderkarbonade en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / pekel en marinades
Een recept uit Mieke van Laarhoven, Tal Maes en Marijke Sterk - AH wereldkeukens  China

Diner / nagerecht uit AH wereldkeukens China:

Toffeeappels

Ingrediënten:
appel, ei, frituurolie, ijsblokjes, sesamzaad, suiker en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Chinees
Soort:
fruit / frituur
Een recept uit Mieke van Laarhoven, Tal Maes en Marijke Sterk - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Tofu met paddestoelen

Ingrediënten:
bosui, droge sherry, gemberwortel, kruidenbouillon, lichte sojasaus, maïzena, peultjes, roerbakolie, shii-take, tofu en winterwortel

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mieke van Laarhoven, Tal Maes en Marijke Sterk - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Eendenborstfilet met gember

Ingrediënten:
bamboescheuten, droge sherry, eendenborstfilet, eiwit, gevogeltefond, lichte sojasaus, maïzena, olie, spinazie, suiker en verse gemberwortel

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Mieke van Laarhoven, Tal Maes en Marijke Sterk - AH wereldkeukens  China

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH wereldkeukens China:

Gefrituurde wontons

Ingrediënten:
azijn, bosui, droge sherry, filodeeg, frituurolie, gemberwortel, half-om-halfgehakt, knoflook, lichte sojasaus, sesamolie en shii-take

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Mieke van Laarhoven, Tal Maes en Marijke Sterk - AH wereldkeukens  China

Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:

Pekingsoep

Ingrediënten:
droge sherry, ei, kippenbouillon, knoflookbieslook, lichte sojasaus, rijstazijn, shiitake, suiker, tahoe, varkensvlees en witte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Mieke van Laarhoven, Tal Maes en Marijke Sterk - AH wereldkeukens  China

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH wereldkeukens China:

Parelballetjes

Ingrediënten:
chinese kool, droge sherry, gemberwortel, half-om-halfgehakt, lichte sojasaus, maïzena, sesamolie, sushirijst en zoete chilisaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / stomen
Een recept uit Mieke van Laarhoven, Tal Maes en Marijke Sterk - AH wereldkeukens  China

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit AH wereldkeukens China:

Bosuikoekjes met dipsaus

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, knoflook, lichte sojasaus, olie, rode peper, sesamolie en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mieke van Laarhoven, Tal Maes en Marijke Sterk - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Roergebakken garnalen met mango

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, eiwit, gemberwortel, knoflook, knoflookbieslook, mango, sesamolie, tijgergarnalen, verse koriander en vierseizoenenpeper

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mieke van Laarhoven, Tal Maes en Marijke Sterk - AH wereldkeukens  China

Diner / voorgerecht uit AH wereldkeukens China:

Paddestoelensoep met mihoen

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, knoflookbieslook, lichte sojasaus, mihoen, olie, shii-take en zwarte peperkorrels

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Alle recepten van Tal Maes