Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Harder met peterselie - cefalo al prezzemolo
- Ingrediënten:
- citroen, harder, knoflook, olijfolie, peper, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, ansjovisfilet, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurierblad, peper, rode ui, sjalot, spaghetti, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: