Kochen für zwei
Der Feinschmecker bookazine nr. 6
We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Kochen für zwei , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Kochen für zwei
Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: limoensap, mascarponeijs, room en suiker
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boter, oud briochebrood en suiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: augurk, bieslook, bleekselderij, bloemkoolblad, bloemkoolroosjes, dille, dragon, kervel, koolrabi, mierikswortel, olijfolie, prei, radijs, sjalot, suiker, witte peper, witte wijnazijn, wortel en zout
Soort: vegan
Ingrediënten: honing, pruimen, pruimenbrandewijn, suiker, vlierbesschermen en witte perzikken
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: deegkruimels, kaneel, korstdeeg, poedersuiker, room, walnoten en zure appel
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelkoekjes, bruine eendenfond, eend, eendenafsnijsel, eendeningewanden, eendenvet, geglaceerde rettich, gevogeltefond, honing, knoflook, majoraan, peper, rode koolsalade, sjalot met schil, szechuanpeper, tijm, ui, witte wijnazijn, wortel, zout en zure appel
Soort: gevogelte
Ingrediënten: appel, appelsap, boter, calvados, ei, fijne kristalsuiker, grenadinesiroop, kaneel, limoensap, melk, oudbakken brioche, rum en vanillesaus
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, dragonazijn, peperkorrels, prei, sjalot, witte wijn, wortel en zout
Soort: vegan / bouillon
Ingrediënten: amandelmeel, bloem, boter en vanillemerg
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: kippenbouillon, middelfijne couscous, olijfolie, peper en zout
Soort: pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Ingrediënten: bloem, bloemige aardappel, crème fraîche, eiwit, geklaarde boter, nootmuskaat en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, dille, gereduceerd kookvocht van oktopus, griekse olijfolie, koriander, olijven en postelein
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: chilipeper, citroensap, kabeljauw, knoflook, laurier, oktopus, olijfolie, olijfvinaigrette, peperkorrels, preiwit, venkel, venkelzaad, witte ui en witte wijn
Soort: vis
Ingrediënten: gember, lichte sojasaus, limoensap, oestersaus, sherryazijn, sjalot en zonnebloemolie
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: dragon, laurier, peterselie, prei en tijm
Soort: vegan / kruiden
Ingrediënten: citroensap, fleur de sel, frisee, kalfsfilet, kervel, kruidenblaadjes, olijfolie, peterselie, radicchio, rucola, slablaadjes, witte truffel en zwarte peper
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: olijfolie, peper, rozemarijn, sinaasappelsap, suiker en zout
Soort: vegan
Ingrediënten: bronforel, groentevinaigrette en marinade voor bronforel
Soort: vis
Ingrediënten: donker gevogeltefond, duivenkarkas, gevogeltekarkas, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, prei, rozemarijn, selderij, sjalot en wortel
Soort: saus/dressing/jus
Toon alle 135 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834201515
ISBN10
3834201510