Kochen für zwei
Der Feinschmecker bookazine nr. 6
We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Kochen für zwei , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Kochen für zwei
Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chilipeper, citroensap, kabeljauw, knoflook, laurier, oktopus, olijfolie, olijfvinaigrette, peperkorrels, preiwit, venkel, venkelzaad, witte ui en witte wijn
Soort: vis
Ingrediënten: aardbeien, bladerdeeg, bloem, eidooier, fruit, maïzena, melk, suiker en vanillemerg
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelchips, bloem, dijonmosterd, eidooier, eiwit, fijn zout, grof zeezout, lardo, remouladesaus, rosbief, tijm, waterkers en zwarte peper
Soort: rundvlees
Ingrediënten: djeroek poeroet, gember, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, sjalotten, suiker, tomaten en zout
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bleekselderij, champignons, dille, dragon, houtingfilet, jeneverbessen, knoflook, laurier, peperkorrels, peterseliestengel, pimentkorrels, rode chilipeper, rode ui, rode wijn, rode wijnazijn, suikerklontjes, tijm, wortel en zeezout
Soort: vis
Ingrediënten: room, suiker, vanillesuiker en vossenbessen
Soort: saus
Ingrediënten: bruine suiker, ei, korstdeeg, maïzena, melk, olijfolie, suiker, verse geitenkaas, vijgen en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, basilicum, chilipeper, citroensap, courgette, knoflook, olijfolie, peper, rucola, tomaten, zeebarbeel en zout
Soort: vis
Ingrediënten: frambozen en suiker
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: bloem, bloemige aardappel, crème fraîche, eiwit, geklaarde boter, nootmuskaat en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardbeisaus en rabarber, citroenrasp, eigeel, eiwit, grand marnier, melk, sinaasappelrasp, slagroom en suiker
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, cantharellen, frisée, gele tomaat, grof zeezout, kerstomaat, langoustine, olijfolie, parmezaanschilfers, peper, romeinse sla, rucola, sinaasappeldressing, sinaasappelpartjes, wijnbergperzikken, witte perzik en zout
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroenschil, knoflook, laurier, olijfolie, olijven, peperoncini, tijm en venkelzaad
Ingrediënten: bloem, ei, kastanjemeel, olijfolie en zout
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: doorregen lamsvlees, gemalen karwijzaad, gemalen koriadner, knoflook, koriander, peper, pijnappelpitten, rode ui en zout
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: olie, ontbeende reerug, peper en zout
Soort: wild
Ingrediënten: aardappelpuree, boter, champignons, knoflook, madeira, morieljes, nootmuskaat, oud witbroodkruim, paddenstoelen, peper, peterselie, room, sjalot en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: augurk, bieslook, bleekselderij, bloemkoolblad, bloemkoolroosjes, dille, dragon, kervel, koolrabi, mierikswortel, olijfolie, prei, radijs, sjalot, suiker, witte peper, witte wijnazijn, wortel en zout
Soort: vegan
Ingrediënten: boter, gekookte ham, hamspek, kalfsvlees, knoflook, majoraan, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oud witbrood, peper, bladpeterselie, scherpe mosterd, ui, varkensvlees en zout
Soort: kalfsvlees / varkensvlees
Ingrediënten: amandelmeel, bloem, boter, citroenschil, suiker, vanillemerg en zout
Soort: vegetarisch / condiment
Toon alle 135 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834201515
ISBN10
3834201510