Kochen für zwei
Der Feinschmecker bookazine nr. 6
We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Kochen für zwei , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Kochen für zwei
Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, citroensap, citroenschil, eidooier, room en suiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardbeien, grand marnier, limoensap, rabarber, suiker en witte wijn
Soort: fruit
Ingrediënten: gember, lichte sojasaus, limoensap, oestersaus, sherryazijn, sjalot en zonnebloemolie
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: olijfolie, peper, rozemarijn, sinaasappelsap, suiker en zout
Soort: vegan
Ingrediënten: basilicum, cantharellen, frisée, gele tomaat, grof zeezout, kerstomaat, langoustine, olijfolie, parmezaanschilfers, peper, romeinse sla, rucola, sinaasappeldressing, sinaasappelpartjes, wijnbergperzikken, witte perzik en zout
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardbeien, citroensap, gelatine, lievevrouwebedstrotakje, melkgnocchi, rabarbercompote, suiker en witte wijn
Soort: fruit
Ingrediënten: boter, citroensap, doperwten, gevogeltefond, kervel, koolrabi, morieljes, peper, rivierkreeftjes, tuinkruiden, wijnazijn, witte asperges, wortel en zeezout
Soort: groente / eenpansgerecht / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: calamaretti, citroensap, cocktailtomaten, gekookte aardapelen, olijfolie, peper, peterselie, tarbot, venkel, venusschelpen, zout en zwarte olijven
Soort: schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: coquilles, fleur de sel, frambozenvinaigrette, karwij, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, radicchio rosso tardivo di treviso, radicchio variegato di castelfranco, rode biet, rode wijndruiven, ui, vruchtenazijn, walnoten, zout en zwarte truffel
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ananas, bouquet garni, cognac, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, prei, rode chilipeper, rozijnen in grappa, rucola, sinaasappel, sjalot, tempurabloem, ui, venkel, visfond, witte aceto balsamico, wortel en zeetong
Soort: vis
Ingrediënten: amandelschaafsel, aubergine, boter, geklaarde boter, kaneel, orzo, poedersuiker, sinaasappelsaus, strudeldeeg, tijmhoning, venkelzaad en roomkaas
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: olijfolie, peper, poedersuiker, rozemarijn, tijm, tomaten en zout
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bleekselderij, geitenbotten, geitenlamscarré, bonen, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sjalot, wortel en zout
Soort: geitenvlees
Ingrediënten: boter, champignonhoedjes, doorregen buikspek, geklaarde boter, peper, peterselie, sjalotten, suiker, witte wijn en zout
Soort: garnituur
Ingrediënten: sinaasappelsap, sinaasappelzest, suiker en venkelzaad
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: dragon, laurier, peterselie, prei en tijm
Soort: vegan / kruiden
Ingrediënten: briochekruim, gelatine, griesmeelpudding, kaneel, kruidnagel, pruimen en perzikken, sinaasappelschil, steranijs, suiker en vlierbessensap
Ingrediënten: peterseliestengel, rozemarijn en tijm
Soort: vegan / kruiden
Ingrediënten: frambozen en suiker
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: chorizodadels, citroensap, couscous, gegrilde groente, gemalen koriander, lamsgehaktballen, lamskoteletten, olijfolie, peper, tijm en yoghurtsaus
Soort: lamsvlees
Toon alle 135 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834201515
ISBN10
3834201510