Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Kochen für zwei

Der Feinschmecker bookazine nr. 6

Een boek van Eckart Witzigmann

We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kochen für zwei, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.

- meer dan 2 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Kochen für zwei

Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Yoghurtsaus

Ingrediënten:
chilipeper, koriander, olijfolie, peper, sinaasappelsap, suiker, yoghurt en zout

Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Korstdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier en poedersuiker

Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Wortelaftreksel

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, dragonazijn, peperkorrels, prei, sjalot, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Aardbeien

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, diepvriesframbozen en suiker

Soort:
vegan / fruit
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Marinade voor haas

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterseliestengels, port, pruimedant, rode wijn, sjalot, tijm en wortel

Soort:
vegan / marinade
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:

Gebackene Sardellen / Gebakken ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, boter, chilipeper, ciabatta, citroensap, eiwit, gevogeltebouillon, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, komijn, olijfolie, oud broodkruim, peper, peterselie, piment d'espelette, rucola, sjalot, worcestershiresaus, zout en zwarte olijven

Soort:
vis
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Reefond

Ingrediënten:
jeneverbessen, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, port, reebotten, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Soort:
bouillon
Toon alle 135 recepten in dit boek