Kochen für zwei
Der Feinschmecker bookazine nr. 6
We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Kochen für zwei , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Kochen für zwei
Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, fleur de sel, frisee, kalfsfilet, kervel, kruidenblaadjes, olijfolie, peterselie, radicchio, rucola, slablaadjes, witte truffel en zwarte peper
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, gist, melk, suiker en zout
Keuken: Romeins
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelchips, bloem, dijonmosterd, eidooier, eiwit, fijn zout, grof zeezout, lardo, remouladesaus, rosbief, tijm, waterkers en zwarte peper
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, topinamburpuree, witte peper en zout
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: champagne, gelatine, limoensap en perzikfond
Soort: saus
Ingrediënten: bruine champignons, citroensap, fleur de sel, frisee, italiaans boerenbrood, jonge brillat-savarin, keizeramaniet, kervel, knoflook, olijfolie, oude balsamicoazijn, parmezaanse kaas, radicchio di treviso, rucola, truffelolie, witte truffel en zwarte peper
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, champagneazijn, citroensap, cocktailtomaten, cognac, dragon, eekhoorntjesbrood, knoflook, kreeft, olijfolie, paddenstoelen, peper, peterselie, schorseneren, sjalot, tomatenpuree, visfond, witte wijn, witte wijnazijn, wortel en zeezout
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, bulgur, citroensap, citroenschil, dille, gedroogde abrikozen, gemalen kardemom, gemalen komijn, gemalen koriander, kaneelstokjes, konijnenbotten, konijnenbout, konijnenpoten, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, bladpeterselie, rode chilipeper, ui, walnoten, witte wijn, wortel, yoghurt, zout en zwarte peper
Soort: wild
Ingrediënten: cayennepeper, crème fraîche, gelatine, limoensap, slagroom, wasabipoeder, zout en zure room
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: calamaretti, citroensap, cocktailtomaten, gekookte aardapelen, olijfolie, peper, peterselie, tarbot, venkel, venusschelpen, zout en zwarte olijven
Soort: schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: room, suiker, vanillesuiker en vossenbessen
Soort: saus
Ingrediënten: citroencrème, eiwit, frambozen, frambozenpuree, melk, poedersuiker, suiker, vanillemerg en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: baguette, bleekselderij, boter, citroensap, fleur de sel, foie gras d'oie, kervel, peper, runderconsommé, truffelboter, wortel, zout en zwarte wintertruffel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: aardappelen, bloem, cantharellen, citroensap, cognac, eekhoorntjesbrood, hazenpoten, kastanjenoedeldeeg, marinade voor haas, peper, plantaardige olie, port, tomatenpuree, wild en zout
Ingrediënten: aubergine, basilicum, chilipeper, citroensap, courgette, knoflook, olijfolie, peper, rucola, tomaten, zeebarbeel en zout
Soort: vis
Ingrediënten: bieslook, bloemige aardappels, bloemkoolroosjes, boter, citroensap, gevogeltebouillon, peper, room, sjalot, tobikko-kaviaar en zout
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, melk, nootmuskaat en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: deegkruimels, kaneel, korstdeeg, poedersuiker, room, walnoten en zure appel
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurierbes, olijfolie, peper, port, ree-afsnijsel, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bleekselderij, geitenbotten, geitenlamscarré, bonen, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sjalot, wortel en zout
Soort: geitenvlees
Toon alle 135 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834201515
ISBN10
3834201510