Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Kochen für zwei

Der Feinschmecker bookazine nr. 6

Een boek van Eckart Witzigmann

We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kochen für zwei, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.

- ongeveer 4 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Kochen für zwei

Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Wasabimousse

Ingrediënten:
cayennepeper, crème fraîche, gelatine, limoensap, slagroom, wasabipoeder, zout en zure room

Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / nagerecht uit Kochen für zwei:

Beerentörtchen / Bessentaartje

Ingrediënten:
aalbessen, aardbeien, bosaardbeien, frambozen, frambozensaus, fruit, limoenzest, mascarponecrème, munt, pijnappelpitten en pijnboompitcake

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / nagerecht uit Kochen für zwei:

Arme Ritter / Wentelteefje

Ingrediënten:
appel, appelsap, boter, calvados, ei, fijne kristalsuiker, grenadinesiroop, kaneel, limoensap, melk, oudbakken brioche, rum en vanillesaus

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Couscous

Ingrediënten:
kippenbouillon, middelfijne couscous, olijfolie, peper en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Olijfvinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, dille, gereduceerd kookvocht van oktopus, griekse olijfolie, koriander, olijven en postelein

Soort:
vinaigrette
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Hummer mit Steinpilzen / Kreeft met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champagneazijn, citroensap, cocktailtomaten, cognac, dragon, eekhoorntjesbrood, knoflook, kreeft, olijfolie, paddenstoelen, peper, peterselie, schorseneren, sjalot, tomatenpuree, visfond, witte wijn, witte wijnazijn, wortel en zeezout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Toon alle 135 recepten in dit boek