Kochen für zwei
Der Feinschmecker bookazine nr. 6
We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Kochen für zwei , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.
- ongeveer 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Kochen für zwei
Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, eekhoorntjesbrood, geklaarde boter, pancetta, peper, peterselie en zout
Ingrediënten: jeneverbessen, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, port, reebotten, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Soort: bouillon
Ingrediënten: amaretto, appel in grenadinesiroop, boter, eidooier, gelatine, kerststol, marsepein, melk, pistaches, room en suiker
Ingrediënten: aardbeien, citroensap, gelatine, lievevrouwebedstrotakje, melkgnocchi, rabarbercompote, suiker en witte wijn
Soort: fruit
Ingrediënten: boter, jonge verse kaas, karwijzaad, knoflook, magere kwark, mosterd, paprikapoeder, peper en pretzel
Soort: vegan / kaas
Ingrediënten: avocado, chilipeper, knoflook, koriander, lente-ui, limoensap, peper, tomaat en zout
Soort: saus
Ingrediënten: bloem, boter, gist, kaneel, kruim van lange vingers, melk, rum, suiker en zout
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, eekhoorntjesbrood, gerookt buikspek, kastanjes, knoflook, knolselderij, laurier, milde olijfolie, parelui, peper, reefond, reejus, reerug met bot, suiker, tijm en zout
Soort: wild / boter en olie
Ingrediënten: aardbeisaus en rabarber, citroenrasp, eigeel, eiwit, grand marnier, melk, sinaasappelrasp, slagroom en suiker
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: champagne, gelatine, limoensap en perzikfond
Soort: saus
Ingrediënten: basilicum, cantharellen, frisée, gele tomaat, grof zeezout, kerstomaat, langoustine, olijfolie, parmezaanschilfers, peper, romeinse sla, rucola, sinaasappeldressing, sinaasappelpartjes, wijnbergperzikken, witte perzik en zout
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aubergine, courgette, lente-ui, olijfolie, peper, rode paprika en zout
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: boter, madeira en zwarte truffel
Ingrediënten: citroencrème, eiwit, frambozen, frambozenpuree, melk, poedersuiker, suiker, vanillemerg en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: eiwit, kastanjecrème, suiker, vanillesuiker en vossenbesroom
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, bloemige aardappel, crème fraîche, eiwit, geklaarde boter, nootmuskaat en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: frambozen en suiker
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: bloem, boter, ganzenleverterrine, garnituur bij kapoen, geklaarde boter, gevogeltefond, kapoen, maïskip, marinade voor kapoen, peper, rode port en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: chorizodadels, citroensap, couscous, gegrilde groente, gemalen koriander, lamsgehaktballen, lamskoteletten, olijfolie, peper, tijm en yoghurtsaus
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bleekselderij, boter, jeneverbessen, knolselderij, laurier, reeafsnijsel, reerugfilet, rode wijn, sauce à la minute, sjalotten, tijm, wild, wildfond en wortel
Toon alle 135 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834201515
ISBN10
3834201510