Kochen für zwei
Der Feinschmecker bookazine nr. 6
We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Kochen für zwei , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Kochen für zwei
Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aalbessen, aardbeien, bosaardbeien, frambozen, frambozensaus, fruit, limoenzest, mascarponecrème, munt, pijnappelpitten en pijnboompitcake
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: babyartisjok, baguette, basilicum, fetakaas, frisée, gamba's, gedroogde tomaten, jonge spinazie, knoflook, olijfolie, peper, rode ui, rucola, serranoham, tomaten, tomatenvinaigrette, zout en zwarte olijven
Soort: salade / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: amandelmeel, bloem, boter en vanillemerg
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, fleur de sel, frisee, kalfsfilet, kervel, kruidenblaadjes, olijfolie, peterselie, radicchio, rucola, slablaadjes, witte truffel en zwarte peper
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: djeroek poeroet, gember, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, sjalotten, suiker, tomaten en zout
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, citroensap, doperwten, droge witte wijn, groene asperge, kervel, kippenbouillon, kleine artisjokken, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, tuinbonen, ui, witte asperge, witte peper en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: aardappelchips, bloem, dijonmosterd, eidooier, eiwit, fijn zout, grof zeezout, lardo, remouladesaus, rosbief, tijm, waterkers en zwarte peper
Soort: rundvlees
Ingrediënten: cacaopoeder, ei, eidooier, gember, kruidensinaasappel, melk, room, sinaasappelsap en suiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, topinamburpuree, witte peper en zout
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: amandelschaafsel, aubergine, boter, geklaarde boter, kaneel, orzo, poedersuiker, sinaasappelsaus, strudeldeeg, tijmhoning, venkelzaad en roomkaas
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: melk, suiker, tapioca, vanillesuiker en zout
Soort: vegetarisch / noedels
Ingrediënten: bloem, gist, grof zeezout, knoflook, olijfolie, rozemarijn, tijm en zout
Soort: vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: karwij, knoflook, paprikapoeder, peper, selderij, sjalot, varkensbotten, varkensbuik, wortel, zonnebloemolie en zout
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: aziatische vinaigrette, basilicum, basilicumolie, chilipeper, enoki, gele paprika, gember, guacamole, kerriepoeder, knoflook, koriander, kwartelei, lente-ui, limoensap, olijfolie, peper, rode paprika, sojasaus, tomatensaus, tonijn, wasabimayonaise en zeezout
Soort: vis
Ingrediënten: bronforel, groentevinaigrette en marinade voor bronforel
Soort: vis
Ingrediënten: bessen, champagnesabayon, champagnesoep, kersen, limoensap, perzik, suikersiroop en vanillepeul
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: aardbeien, bladerdeeg, bloem, eidooier, fruit, maïzena, melk, suiker en vanillemerg
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: dragon, laurier, peterselie, prei en tijm
Soort: vegan / kruiden
Ingrediënten: boerenkip, cognac, foie gras d'oie, jeneverbessen, korianderkorels, kruidnagel, nürnberger braadworst, pancetta, pekelzout, suiker, witte peperkorrels en witte port
Soort: gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: boter, citroenschil, geklaarde boter, kalfsjus, kalfsschenkel, knoflook, ongepelde sjalot, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, verveinerisotto en zout
Soort: kalfsvlees
Toon alle 135 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834201515
ISBN10
3834201510