Kochen für zwei
Der Feinschmecker bookazine nr. 6
We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Kochen für zwei , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Kochen für zwei
Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, rabarber en suiker
Soort: vegan / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: balsamicoazijn, dille, gereduceerd kookvocht van oktopus, griekse olijfolie, koriander, olijven en postelein
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: baguette, bleekselderij, boter, citroensap, fleur de sel, foie gras d'oie, kervel, peper, runderconsommé, truffelboter, wortel, zout en zwarte wintertruffel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: cacaopoeder, ei, eidooier, gember, kruidensinaasappel, melk, room, sinaasappelsap en suiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, ganzenleverterrine, garnituur bij kapoen, geklaarde boter, gevogeltefond, kapoen, maïskip, marinade voor kapoen, peper, rode port en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, champagneazijn, citroensap, cocktailtomaten, cognac, dragon, eekhoorntjesbrood, knoflook, kreeft, olijfolie, paddenstoelen, peper, peterselie, schorseneren, sjalot, tomatenpuree, visfond, witte wijn, witte wijnazijn, wortel en zeezout
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, laurier, olijfolie, peterseliestengel, rode wijn, suiker, tijm, ui en wortel
Soort: vegan / marinade
Ingrediënten: avocado, chilipeper, knoflook, koriander, lente-ui, limoensap, peper, tomaat en zout
Soort: saus
Ingrediënten: eiwit, kastanjecrème, suiker, vanillesuiker en vossenbesroom
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: babyartisjok, baguette, basilicum, fetakaas, frisée, gamba's, gedroogde tomaten, jonge spinazie, knoflook, olijfolie, peper, rode ui, rucola, serranoham, tomaten, tomatenvinaigrette, zout en zwarte olijven
Soort: salade / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, cantharellen, frisée, gele tomaat, grof zeezout, kerstomaat, langoustine, olijfolie, parmezaanschilfers, peper, romeinse sla, rucola, sinaasappeldressing, sinaasappelpartjes, wijnbergperzikken, witte perzik en zout
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, citroenrasp, sinaasappelrasp, suiker, vanillemerg en zout
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: aalbessen, aardbeien, bosaardbeien, frambozen, frambozensaus, fruit, limoenzest, mascarponecrème, munt, pijnappelpitten en pijnboompitcake
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: aardbeien, citroensap, diepvriesframbozen en suiker
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: augurk, bieslook, bleekselderij, bloemkoolblad, bloemkoolroosjes, dille, dragon, kervel, koolrabi, mierikswortel, olijfolie, prei, radijs, sjalot, suiker, witte peper, witte wijnazijn, wortel en zout
Soort: vegan
Ingrediënten: boter, citroensap, doperwten, droge witte wijn, groene asperge, kervel, kippenbouillon, kleine artisjokken, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, tuinbonen, ui, witte asperge, witte peper en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bleekselderij, bulgur, citroensap, citroenschil, dille, gedroogde abrikozen, gemalen kardemom, gemalen komijn, gemalen koriander, kaneelstokjes, konijnenbotten, konijnenbout, konijnenpoten, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, bladpeterselie, rode chilipeper, ui, walnoten, witte wijn, wortel, yoghurt, zout en zwarte peper
Soort: wild
Ingrediënten: boter, suiker, zout en zwarte rettich
Soort: vegan
Ingrediënten: appel, appelsap, boter, calvados, ei, fijne kristalsuiker, grenadinesiroop, kaneel, limoensap, melk, oudbakken brioche, rum en vanillesaus
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, jeneverbessen, kalfsborst, kalfsbotten, kruidnagel, maïzena, peperkorrel, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, witte wijn en wortel
Soort: saus/dressing/jus
Toon alle 135 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834201515
ISBN10
3834201510