Kochen für zwei
Der Feinschmecker bookazine nr. 6
We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Kochen für zwei , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.
- meer dan 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Kochen für zwei
Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, cantharellen, frisée, gele tomaat, grof zeezout, kerstomaat, langoustine, olijfolie, parmezaanschilfers, peper, romeinse sla, rucola, sinaasappeldressing, sinaasappelpartjes, wijnbergperzikken, witte perzik en zout
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroenschil, knoflook, laurier, olijfolie, olijven, peperoncini, tijm en venkelzaad
Ingrediënten: grenadine, kaneel, nootmuskaat, sinaasappel, steranijs en suiker
Soort: vegan
Ingrediënten: bloem, boter, gist, kaneel, kruim van lange vingers, melk, rum, suiker en zout
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: chilipeper, citroensap, kabeljauw, knoflook, laurier, oktopus, olijfolie, olijfvinaigrette, peperkorrels, preiwit, venkel, venkelzaad, witte ui en witte wijn
Soort: vis
Ingrediënten: babyartisjok, baguette, basilicum, fetakaas, frisée, gamba's, gedroogde tomaten, jonge spinazie, knoflook, olijfolie, peper, rode ui, rucola, serranoham, tomaten, tomatenvinaigrette, zout en zwarte olijven
Soort: salade / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloemkool, doperwten, groene asperge, kerstomaat, koolrabi, lente-ui, radijs, rode rettich, romanesco, witte asperge, witte rettich en wortel
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bloem, bloemige aardappel, crème fraîche, eiwit, geklaarde boter, nootmuskaat en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, eekhoorntjesbrood, geklaarde boter, pancetta, peper, peterselie en zout
Ingrediënten: bleekselderij, laurier, olijfolie, peterseliestengel, rode wijn, suiker, tijm, ui en wortel
Soort: vegan / marinade
Ingrediënten: afsnijsel van haas, bleekselderij, bloem, citroensap, cognac, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, port, pruimedanten, rode wijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Soort: marinade
Ingrediënten: boter, citroenschil, geklaarde boter, kalfsjus, kalfsschenkel, knoflook, ongepelde sjalot, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, verveinerisotto en zout
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, eekhoorntjesbrood, gerookt buikspek, kastanjes, knoflook, knolselderij, laurier, milde olijfolie, parelui, peper, reefond, reejus, reerug met bot, suiker, tijm en zout
Soort: wild / boter en olie
Ingrediënten: baguette, bleekselderij, boter, citroensap, fleur de sel, foie gras d'oie, kervel, peper, runderconsommé, truffelboter, wortel, zout en zwarte wintertruffel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: balsamicoazijn, dille, gereduceerd kookvocht van oktopus, griekse olijfolie, koriander, olijven en postelein
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: gember, lichte sojasaus, limoensap, oestersaus, sherryazijn, sjalot en zonnebloemolie
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: kokos, suiker, szechuanpeper en water
Soort: vegan
Ingrediënten: sinaasappelsap, sinaasappelzest, suiker en venkelzaad
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: room, suiker, vanillesuiker en vossenbessen
Soort: saus
Toon alle 135 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834201515
ISBN10
3834201510