Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Kochen für zwei

Der Feinschmecker bookazine nr. 6

Een boek van Eckart Witzigmann

We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kochen für zwei, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.

- meer dan 4 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Kochen für zwei

Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Tomatenvinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, grof zeezout, olijfolie, peper, sjalot, tijm, tomaten en zout

Soort:
vegan / vinaigrette
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Reefond

Ingrediënten:
jeneverbessen, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, port, reebotten, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Soort:
bouillon
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Korstdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier en poedersuiker

Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Strooisel

Ingrediënten:
amandelmeel, bloem, boter, citroenschil, suiker, vanillemerg en zout

Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Biergartenmenu: Marinierte Renke / Gemarineerde houting

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, dille, dragon, houtingfilet, jeneverbessen, knoflook, laurier, peperkorrels, peterseliestengel, pimentkorrels, rode chilipeper, rode ui, rode wijn, rode wijnazijn, suikerklontjes, tijm, wortel en zeezout

Soort:
vis
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Reejus

Ingrediënten:
bloem, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurierbes, olijfolie, peper, port, ree-afsnijsel, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Rode koolsalade

Ingrediënten:
konfiture, olijfolie, peper, rode kool, rode wijndruiven, suiker, verse walnoten, vossenbessen, walnootolie, witte wijnazijn en zout

Soort:
salade
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / nagerecht uit Kochen für zwei:

Beerentörtchen / Bessentaartje

Ingrediënten:
aalbessen, aardbeien, bosaardbeien, frambozen, frambozensaus, fruit, limoenzest, mascarponecrème, munt, pijnappelpitten en pijnboompitcake

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Groentevinaigrette

Ingrediënten:
augurk, bieslook, bleekselderij, bloemkoolblad, bloemkoolroosjes, dille, dragon, kervel, koolrabi, mierikswortel, olijfolie, prei, radijs, sjalot, suiker, witte peper, witte wijnazijn, wortel en zout

Soort:
vegan
Toon alle 135 recepten in dit boek