Kochen für zwei
Der Feinschmecker bookazine nr. 6
We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Kochen für zwei , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.
- ongeveer 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Kochen für zwei
Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroen, knoflook, laurier, olijfolie, peper, scheermessen, schorpioenvis, tijm, trostomaten, venkel, venkelgroen, venkelzaad, venusmosselen en zout
Soort: vis
Ingrediënten: boter, madeira en zwarte truffel
Ingrediënten: bleekselderij, kalfsbotten, knolselderij, kruidnagels, laurier, madeira, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: olie, ontbeende reerug, peper en zout
Soort: wild
Ingrediënten: basilicum, chilipeper, gember, heilbot, knoflook, koriander, limoensap, olijfolie, tomaten-gemberjus, zout en zwarte peper
Soort: vis
Ingrediënten: champagne, gelatine, limoensap en perzikfond
Soort: saus
Ingrediënten: bieslook, bloemige aardappels, bloemkoolroosjes, boter, citroensap, gevogeltebouillon, peper, room, sjalot, tobikko-kaviaar en zout
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: boter, citroensap, doperwten, droge witte wijn, groene asperge, kervel, kippenbouillon, kleine artisjokken, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, tuinbonen, ui, witte asperge, witte peper en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: gember, lichte sojasaus, limoensap, oestersaus, sherryazijn, sjalot en zonnebloemolie
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: met witte truffel gearomatiseerde eieren, room, suiker en truffelolie
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: peterseliestengel, rozemarijn en tijm
Soort: vegan / kruiden
Ingrediënten: ananas, citroengras, eidooier, gekaramaliseerde kokoschips, gember, lichees, limoensap, mango, suiker, szechuanpeperkorrels en witte wijn
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: melk, suiker, tapioca, vanillesuiker en zout
Soort: vegetarisch / noedels
Ingrediënten: boter, champignonhoedjes, doorregen buikspek, geklaarde boter, peper, peterselie, sjalotten, suiker, witte wijn en zout
Soort: garnituur
Ingrediënten: aardappelkoekjes, bruine eendenfond, eend, eendenafsnijsel, eendeningewanden, eendenvet, geglaceerde rettich, gevogeltefond, honing, knoflook, majoraan, peper, rode koolsalade, sjalot met schil, szechuanpeper, tijm, ui, witte wijnazijn, wortel, zout en zure appel
Soort: gevogelte
Ingrediënten: frambozenazijn, olijfolie, peper, peterselie, suiker, truffelsap, witte balsamicoazijn en zout
Soort: vegan / vinaigrette
Ingrediënten: bleekselderij, champignons, dille, dragon, houtingfilet, jeneverbessen, knoflook, laurier, peperkorrels, peterseliestengel, pimentkorrels, rode chilipeper, rode ui, rode wijn, rode wijnazijn, suikerklontjes, tijm, wortel en zeezout
Soort: vis
Ingrediënten: aardappelchips, bloem, dijonmosterd, eidooier, eiwit, fijn zout, grof zeezout, lardo, remouladesaus, rosbief, tijm, waterkers en zwarte peper
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bleekselderij, bouquet garni, dragonazijn, peperkorrels, prei, sjalot, witte wijn, wortel en zout
Soort: vegan / bouillon
Ingrediënten: dragon, laurier, peterselie, prei en tijm
Soort: vegan / kruiden
Toon alle 135 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834201515
ISBN10
3834201510