Carpaccio van vis - carpaccio di pesce

Je vindt dit recept op pagina 127 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zwolse mosterdroom

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Waygu-steak

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Sauce Royale

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Rilletes d''anguilles de mer a la Charentaise - Rilletes van zeepaling uit de Charente

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise