Carpaccio van vis - carpaccio di pesce

Je vindt dit recept op pagina 127 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sauce Royale

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Olijvenpasta - tapenade

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Kaasfondue met groene kruiden

Een recept uit

Waygu-steak

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub