- Voorgerechten

Voorgerechten

Een boek van

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Voorgerechten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Begin elke maaltijd op grandioze wijze met deze selectie van eenvoudige maar indrukwekkende voorgerechten.


Soep is een klassiek voorgerecht in elk jaargetijde, zoals hartige tomatensoep met pesto of koude gazpacho. Lekker fris en uitnodigend. Salades zijn overheerlijk en licht, en vormen een uitstekende manier om de smaakpapillen te prikkelen, met recepten als Toscaanse panzanella en caesarsalade.


De eenvoudige Dips & broodjes hebben een uitgesproken Italiaanse smaak. Ook voor vegetariërs bevat dit kookboekje verrukkelijke recepten, zoals gefrituurde artisjokken en warme geitenkaassoufflés.


Vis & zeevruchten lenen zich uitstekend voor een overweldigende start van uw maaltijd ?maak bijvoorbeeld eens Thaise garnalenkoekjes met chili-jam of dronken venusschelpen. In het hoofdstuk Vlees & gevogelte vindt u recepten als bresaola met rucola, olijfolie en parmezaan, en smaakvolle brochettes met kip en citroen.

Zoekt u iets speciaals voor een etentje of staat u open voor ideeën om de doordeweekse maaltijd op te fleuren? In dit boekje met voorgerechten vindt u alle inspiratie die u nodig heeft!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken