Spaghettini met ei & geroosterd peterselie-broodkruim

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 120 in Alle smaken van de regenboog .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Witlof, gekonfijte, met citroen en ansjovis

delicious. magazine - 2013-13

Ansjovis, gebakken, met citroen en peterselie

delicious. magazine - 2014-04

Verse ansjovis met citroen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gestoofde venkelmet olijfolie, citroen en chili

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria