Parmezaanse kaas

Parmezaanse kaas wordt beschouwd als kaas.

Probeer eens AH Biologisch Parmigiano Reggiano 32+ stuk (via ah.nl).

Alternatieve naam: parmigiano reggiano.

Zoek naar parmezaanse kaas in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met parmezaanse kaas in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste parmezaanse kaas recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient parmezaanse kaas:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Snack of tussendoortje uit Ciao Bella:

Gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappel, broodkruimels, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peterselie en rundergehakt

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Snack of tussendoortje uit Ciao Bella:

Gebakken sardines

Ingrediënten:
broodkruimels, citroensap, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie en sardines

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crocchette met aardappel & parmezaanse kaas

Ingrediënten:
bloemige aardappel, citroen, ei, olie, parmezaanse kaas, peper, polenta en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Wraps met aubergine & parmezaanse kaas

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, extra vierge-olijfolie, mozzarella, parmezaanse kaas, tomatensaus, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Parmezaanse kaas-rucolamengsel

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas en rucola

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht / voorgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / rijst / koude sauzen en bouillons
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / buffet uit Tomaten:

Tomatenfrittata met Parmezaanse kaas

Ingrediënten:
eieren, g boter, gladde peterselie, olijfolie, parmezaanse kaas, rijpe tomaten, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vegetarisch / ei/omelet/frittata