- Meelspyzen en peulvruchten

Meelspyzen en peulvruchten

Een boek van

We hebben 283 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Meelspyzen en peulvruchten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Meelspyzen en peulvruchten

Een greep uit de 283 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Pompoenvulling voor ravioli

Ingrediënten:
boter, cottage cheese, ei, kalfshersenen, kalfszwezerik, koeienuier, mager kalfsvlees, mager varkensvlees, marjolein, parmezaanse kaas, pompoen, ricotta, ruggenmerg, worstvlees en zout

Soort:
kalfsvlees / varkensvlees / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Le cassoulet de Castelnaudy - Witte-bonenschotel

Ingrediënten:
bouquet garni, broodkruim, ganzenvet, gedroogde worst, knoflook, knoflookworst, krabbetjes, kruidnagel, lamsschouder, peper, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, spek, vleesbouillon, witte bonen, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Amti - Pikante erwtenschotel

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, gedroogde gele spliterwten, geklaarde boter, ghee, groene chilipeper, kruidnagel, kurkuma, mosterdzaad, paprikapoeder, pijpkaneel, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Chili con carne - Pikante bonenschotel

Ingrediënten:
chilipoeder, gedroogde kievitsbonen, gedroogde oregano, gedroogde rode bonen, gedroogde salie, gemalen komijnzaad, knoflook, laurier, mager stoofvlees, maïsbloem, olie, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / rundvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Peulvruchten en vlees met een knapperige korst

Ingrediënten:
bloem, fijn broodkruim, gans, ganzenvet, geweekte witte bonen, gezouten varkensvlees, knoflook, knoflookworstjes, kruiden, kruidnagel, lamsschouder, laurier, peterselie, reuzel, rode wijn, tijm, tomaten, ui, varkenspoot, varkenszwoerd, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / gevogelte / varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Frackh - Gestoofde bonenschotel

Ingrediënten:
aardappelen, ei, gedroogde bruine bonen, gedroogde flageoletten, gedroogde limabonen, gedroogde witte bonen, gemalen komijn, kalfspootjes, kalfsschenkel, kikkererwten, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rode chilipepers en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / kalfsvlees
Toon alle 283 recepten in dit boek