Stefaan Van Laere, Ph. Debeerst en S. Laere - De smaak van kaas

De smaak van kaas

Een boek van Stefaan Van Laere, Ph. Debeerst en S. Laere

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De smaak van kaas, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Al sinds de prehistorie staat kaas op ons menu. ’s Morgens bij de boterham, als fondue en in gratin, bij het aperitief en als dessert. Lekker met een glaasje wijn en port, of een stevige pint, zelfs bij jenever of whisky. Verrassend veelzijdig. Kaas is een feest voor onze zintuigen én komt uit alle hoeken van de wereld.

Wat zijn de nieuwste kaastrends? Is kaas eten ook echt gezond? Kan je kaas best in de koelkast bewaren? Lusten muizen kaas? Hoe stel je een gevarieerde kaastafel samen? Waar vind je het recept voor de krokantste kaaskroketjes? In welk land maakt men de Tête de Moine?

De smaak van kaas biedt je een uitgebreid overzicht van verschillende soorten kazen en belangrijke kaasregio’s. Het vertelt je alles over de enorme diversiteit aan geuren, kleuren en smaken, het productieproces en de geschiedenis van kaas. Naast boeiende faits-divers en praktische tips over dit lekkers, geven een aantal topchefs hun meest originele en smakelijke recepten met kaas.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken