AH eetboekenreeks 7 - Amuses
Tapas, mezze, antipasti en fingerfood
We hebben 78 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **AH eetboekenreeks 7 - Amuses **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Hoofdredactie Reijer Blankenspoor
Recepten: Mirjam Bakker e.a.
Fotografie: Bart Nieuwenhuijs e.a.
jaar 1999
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses
Een greep uit de 78 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ansjovisfilet, boter, drumsticks, peper, rode pesto en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Mediterraans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: ei, gravad lachs, olijfolie, peper, rösti, slagroom, verse dille en zout
Keuken: Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, grieks landbrood, groene pesto, olijfolie, paddestoelen, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilets, cherrytomaten, croutons, knoflook, melk, olijfolie, peper, roomboter en walnotenolie
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: balsamicoazijn, olijfolie, peper, pijnboompitten, rucola, seccata en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: amandelschaafsel, avocado, citroensap, guacamole-seasoning-mix, tomatensaus en verse koriander
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: cognac, crème fraîche, croissants, gerookte eendenborst, groene peperkorrels, rucolacress, tomatenpuree, vloeibare honing en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroen, gele paprika, groene paprika, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill / vegetarisch
Ingrediënten: cocktailgarnalen, knoflook, limoen, olijfolie, rode peper, roodlof en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: chorizo, ei, kropsla, mayonaise, tomaat, tonijn in blik, verse peterselie en wit casinobrood
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht
Ingrediënten: artisjokharten, parmezaanse kaas, rode pesto, tomato frito, wit casinobrood en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Italiaans
Soort: barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bladerdeeg, ei, eiwit, garnalen, olie, paddestoelen, peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: filet americain, kappertjes, kwartelei, verse peterselie en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees
Ingrediënten: chorizo, groene olijven met piment, limoen, mayonaise, zure mosselen en verse peterselie
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroen, knoflook, olijfolie, rode peper, verse koriander, oregano, zachte geitenkaas, zwarte olijven en zwarte peperkorrels
Keuken: Mediterraans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, eiwit, fillobladerdeeg, frituurolie, garnalen, ketjap manis, knoflook, rundergehakt, sambalsaus hot en verse selderij
Keuken: Indonesisch
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: ei, grove mosterd, paté, verse bieslook, roomkaas en wit casinobrood
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: artisjokbodem, cashewnoten, citroenrasp, mosterd, notenolie, peper, verse basilicum, witte wijn en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chinese kruiden, gedroogde chilipeper, gemberwortel, knoflook, sesamzaad, sojasaus, spareribs en vloeibare honing
Keuken: Aziatisch / Chinees
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pekel en marinades
Ingrediënten: geitenkaas, gerookte zalm, madras currypasta, olie, peper, vastkokende aardappel, verse bieslook en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 78 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar