AH eetboekenreeks 7 - Amuses
Tapas, mezze, antipasti en fingerfood
We hebben 78 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **AH eetboekenreeks 7 - Amuses **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Hoofdredactie Reijer Blankenspoor
Recepten: Mirjam Bakker e.a.
Fotografie: Bart Nieuwenhuijs e.a.
jaar 1999
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses
Een greep uit de 78 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: cocktailgarnalen, knoflook, limoen, olijfolie, rode peper, roodlof en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ansjovisfilet, kappertjes, pijnboompitten, scholfilet, tomaat, verse basilicum, zwaardvissteak en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: chinese kruiden, gedroogde chilipeper, gemberwortel, knoflook, sesamzaad, sojasaus, spareribs en vloeibare honing
Keuken: Aziatisch / Chinees
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pekel en marinades
Ingrediënten: crème fraîche, peper, runderrookvlees, verse bieslook, vloeibare honing, walnoten, wit casinobrood en zout
Keuken: Hollands
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: bladerdeeg, ei, peper, ricotta, verse kervel, verse peterselie, zout en zure room
Keuken: Russisch
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: chèvre de bellay-kaas, melk, paprika, peper, soesjes, verse bieslook en zongedroogde tomaten in olie
Keuken: Europees
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chorizo, ei, kropsla, mayonaise, tomaat, tonijn in blik, verse peterselie en wit casinobrood
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht
Ingrediënten: blanke natuurazijn, suiker, sushirijst en zout
Keuken: Japans
Soort: rijst
Ingrediënten: basilicum, gerookte zalm, klopvast, limoen, peper, slagroom en soesjes
Keuken: Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, crème fraîche, haring, komkommer, peper, roggebroodrondjes, sjalot, verse bieslook en zout
Keuken: Hollands
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ansjovisfilets, cherrytomaten, croutons, knoflook, melk, olijfolie, peper, roomboter en walnotenolie
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroen, knoflook, olijfolie, rode peper, verse koriander, oregano, zachte geitenkaas, zwarte olijven en zwarte peperkorrels
Keuken: Mediterraans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: droge witte wijn, ei, gezeefde tomaten, half-om-halfgehakt, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode peper, sjalot, verse peterselie, witbrood en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: cognac, crème fraîche, croissants, gerookte eendenborst, groene peperkorrels, rucolacress, tomatenpuree, vloeibare honing en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, ei, groene pesto, melbatoast, milde olijfolie, ricotta, verse basilicum, zonnebloempitten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, gerookte kipfilet, sojasaus, norivel, sushirijst en wortelsalade
Keuken: Aziatisch / Japans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: eierdooier, melk, mosterd, pannenkoekmix, peper, slagroom, verse dille, visbouillontablet, witte wijn, zalm en zout
Keuken: Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: cranberrycompote, droge sherry, gerookte eendenborst, gewelde pruimen en verse kervel
Soort: gevogelte
Ingrediënten: fillobladerdeeg, half-om-halfgehakt, knoflook, olie, sesamolie, sesamzaad, sherry, sojasaus, spinazie, suiker en tabasco
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: parmezaanse kaas
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / kaas
Toon alle 78 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar