Mirjam Bakker-van Dam

We hebben 5 boeken van Mirjam Bakker-van Dam waarvan 3 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Mirjam Bakker-van Dam? Registreren is gratis!

Boeken van Mirjam Bakker-van Dam

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Mirjam Bakker-van Dam

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Amuse / diner / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Mosselen met pijnboompittensaus

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, mosselen, olijfolie, pijnboompitten, suiker, verse dille, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Bijgerecht uit Belgie:

Amandelkroketjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, ei, eierdooier, kruimige aardappel, nootmuskaat, olie, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Lauwwarme salade Niçoise

Ingrediënten:
artisjokharten uit blik, azijn, bosui, cherrytomaten, feta op olie, haricots verts, italiaanse kruiden, krieltjes, kwartelei, little gem, mosterd, olie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Lunch / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Guacamolesoep

Ingrediënten:
avocado, avocadodip, bosui, groentebouillontablet, knoflook, komkommer, olijfolie, paprika, verse bieslook en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Witlofsoep

Ingrediënten:
boter, gevogeltefond, kippenbouillontabletten, kruimige aardappel, peper, slagroom, ui, verse peterselie, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Hummus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, griekse yoghurt, kikkererwten, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, sesamzaad, suiker, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Aubergine-pastasalade

Ingrediënten:
aubergine, azijn, cherrytomaten, gerookte amandelen, harde hollandse geitenkaas, kappertjes, knoflook, olijfolie, penne rigate, peper, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Tortillawraps met Cubaanse kikkererwten

Ingrediënten:
bakgember, bloemtortilla, bosui, djinten, gezeefde tomaten, hot peppersauce, kerriepoeder, kikkererwten, knoflookbieslook, olie, paprika, oregano en zout

Soort:
tortilla / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Amuse / diner uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Haringbonbons

Ingrediënten:
granny smith, olijfolie, peper, rode biet, roggebrood, verse bieslook, zout en zoute haring

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Tomaten-kruidenbeignets

Ingrediënten:
crème fraîche, dyonnaise, ei, frituurolie, parmezaanse kaas, peper, provençaalse kruiden, sjalot, trostomaat, venkel, zelfrijzend bakmeel, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Tournedos met béarnaisesaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, eierdooier, natuurazijn, peper, sjalot, tournedos, verse dragon, verse kervel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vlees
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Vlaamse stoofkarbonades

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, grove mosterd, laurierblad, peper, rode wijnazijn, rundvlees, ui, verse tijm, volkorenbrood, westmalle trappist dubbel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Alle recepten van Mirjam Bakker-van Dam