Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

70 recepten voor een dagje zonder vlees of vis

Een boek van Mirjam Bakker-van Dam

We hebben 73 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken online doorzoekbaar. Zodat jouw kookboeken niet langer hoeven te verstoffen omdat ze zo lastig doorzoekbaar zijn. Leer er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij bezit.

Hoofdredactie Reijer Blankenspoor

Recepten Mirjam Bakker e.a.

Fotografie Bart Nieuwenhuis

geen ISBN

jaar 1999


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Een greep uit de 73 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Cajun gumbo

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bosui, boter, cajunkruiden, hot peppersauce, kruidenbouillontablet, rode paprika, sugarsnaps, tivall chicken, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Cajun

Soort:
vegetarisch / stoofgerecht
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Tomaten-kruidenbeignets

Ingrediënten:
crème fraîche, dyonnaise, ei, frituurolie, parmezaanse kaas, peper, provençaalse kruiden, sjalot, trostomaat, venkel, zelfrijzend bakmeel, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch / groentegerecht
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Hoofdgerecht / bijgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Gevulde aardappels

Ingrediënten:
groene olijven, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, provençaalse kruiden, vastkokende aardappel, zeezout en zongedroogde tomaten in olie

Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / aardappelgerecht
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Erwtensoep

Ingrediënten:
groentebouillontablet, knoflookcroutons, knolselderij, prei, rookkaas, spliterwten, verse selderij en winterwortel

Keuken:
Hollands

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Lauwwarme salade Niçoise

Ingrediënten:
artisjokharten uit blik, azijn, bosui, cherrytomaten, feta op olie, haricots verts, italiaanse kruiden, krieltjes, kwartelei, little gem, mosterd, olie, peper en zout

Keuken:
Frans

Soort:
vegetarisch / salade
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Bengaalse bloemkoolcurry

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloemkool, cashewnoten, gemberwortel, griekse yoghurt, knoflook, koekkruiden, koenjit, milde currypasta, olie, vastkokende aardappel en verse koriander

Keuken:
Indiaas

Soort:
curry / vegetarisch / groentegerecht
Toon alle 73 recepten in dit boek