Recept uit Aan tafel met Verdi:
Sugo alla panna (Roomsaus)
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, slagroom, tomatenpuree, ui en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 59 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken jouw kookboeken, zoals Aan tafel met Verdi, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Dit boek opent de deur van het huis waarin Giuseppe Verdi vijftig jaar woonde en samen met zijn Giuseppina een gastvrijeid bood waarvan elk mens droomt: Sant’ Agata. Op dit landgoed in de buurt van Parma werd de menukaart afgestemd op de Emiliaanse streek-keuken, die kenners als de veelzijdigste van Italie beschouwen.
Hier ontmoet de lezer de prachtige mens Verdi, zijn intieme vrienden en beroemde zangers, hier krijgt hij de smaak van diens vaderland te pakken en ontdekt hij de melancholieke schoonheid ervan. Een onweerstaanbare verleiding om aan te schuiven aan de mooie ongekunstelde tafel van Verdi.
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Een greep uit de 59 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Aan tafel met Verdi: