Recept uit Aan tafel met Verdi:
I. Ohlbaum
We hebben één boek van I. Ohlbaum waarvan één boek mét recepten.
Welkom op heerlijkzoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van I. Ohlbaum? Registreren is gratis!
Boeken van I. Ohlbaum
Recepten van I. Ohlbaum
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Costolette alla milanese (Milanese koteletten)
- Ingrediënten:
- boter, citroen, ei, kalfskotelet en wit broodkruim
- Keuken:
- Italiaans
Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:
Budino di riso dell'Artusi (Rijstpudding a la Artusi)
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, citroenrasp, cognac, ei, eidooier, gekonfijte vruchten, melk, paprijst, suiker, sultanarozijnen en vanillestokje
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Parmigiano Reggino all' aceto balsamico (Parmezaanse kaas met balsamico-azijn)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn en parmezaanse kaas
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Melanzane alla parmigiana (Aubergine op Parmezaanse wijze)
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, knoflook, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, tomaten en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- groente
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Bensone (Zegenbrood)
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, greinsuiker, melk en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Verdure alla primavera (Lentegroente)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bosuien, boter, broccoli, citroensap, groene asperges, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peultjes en tomaten
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Involtini all'Emiliana (Kalfsrolletjes uit Emilia)
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, cognac, kalfslende, parmaham, parmezaanse kaas, rundvleesbouillon, salieblaadjes, selderijblad, spek, tomaten, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Zuppa di spinaci alla modenese (Spinaziesoep a la Modena)
- Ingrediënten:
- bladspinazie, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, vleesbouillon en witbrood
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon / boter en olie
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Polenta condita (Gekruide maisbrei)
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, maisgriesmeel, melk en parmezaanse kaas
- Keuken:
- Italiaans
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Piadina (ongedesemd brood)
- Ingrediënten:
- bakpoeder, reuzel, tarwemeel, water, zuiveringszout en zout
- Soort:
- brood en broodgerecht
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Coniglio al balsamico tradizionale die Modena (Konijn met balsamicoazijn)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, jeneverbessen, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie en salieblaadjes
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- wild en gevogelte
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Salsa verde (Groene saus)
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, balsamicoazijn, kappertjes, knoflook, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus / mosterd
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Patate fritte con aglio e rosmarino (Gebakken aardappel met knoflook en rozemarijn)
- Ingrediënten:
- knoflook, olijfolie, rozemarijn en vastkokende aardappel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- aardappelgerecht
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Salsa verde (Groene saus)
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, balsamicoazijn, kappertjes, knoflook, mosterd, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:
Belga (Belgen)
- Ingrediënten:
- ei, karamelsaus, marasquin, sinaasappellikeur, slagroom en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- chocolade
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Sugo alla panna (Roomsaus)
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, slagroom, tomatenpuree, ui en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Melanzane marinate
- Ingrediënten:
- aubergine, balsamicoazijn, basilicum, bladpeterselie, knoflook, reuzel en salie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- groente
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Torta Nera (Zwarte taart)
- Ingrediënten:
- amandelen, bakpoeder, bloem, boter, cacao, eidooier, espresso, sassolino en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Tortelloni alla zucca (Pompoentortelli)
- Ingrediënten:
- boter, ei, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, pompoen, salieblaadjes en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles