Recept uit Aan tafel met Verdi:
I. Ohlbaum
We hebben één boek van I. Ohlbaum waarvan één boek mét recepten.
Welkom op heerlijkzoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van I. Ohlbaum? Registreren is gratis!
Boeken van I. Ohlbaum
Recepten van I. Ohlbaum
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Costolette alla milanese (Milanese koteletten)
- Ingrediënten:
- boter, citroen, ei, kalfskotelet en wit broodkruim
- Keuken:
- Italiaans
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Gnocchi fondenti (gratin van gnocchi)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas en slagroom
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / aardappelgerecht
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Cotechino con lenticchie (Gekookte worst met linzen)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, cotechinoworst, linzen, olijfolie en ui
- Keuken:
- Italiaans
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Piadina (ongedesemd brood)
- Ingrediënten:
- bakpoeder, reuzel, tarwemeel, water, zuiveringszout en zout
- Soort:
- brood en broodgerecht
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Costolette alla bolognese (kalfsschnitzels a la Bolognese)
- Ingrediënten:
- citroen, ei, kalfsschnitzels, parmezaanse kaas, rauwe ham en wit broodkruim
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- samengestelde boter
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Arista alla reggiana (Varkensribstuk op zijn Reggiaans)
- Ingrediënten:
- jeneverbessen, knoflook, olijfolie, rozemarijn, tijm, varkensribstuk, volle melk, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Torta di capelli d'angelo (Engelenhaartaart)
- Ingrediënten:
- amandelen, boter, vermicelli, citroenrasp, eidooier, gekonfijte vruchten, ricotta en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Salsa Bechamel (Bechamelsaus)
- Ingrediënten:
- bloem, boter en melk
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Salsa verde (Groene saus)
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, balsamicoazijn, kappertjes, knoflook, mosterd, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Costolette di maiale brasate con salvia e pomodoro alla modenese (Gestoofde varkenskarbonade met salie en tomaten a la Modena)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, haaskarbonade, plantaardige olie, salieblaadjes en tomaten
- Keuken:
- Italiaans
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Tortelli d'erbette *Tirtelli met spinazie-ricottavulling)
- Ingrediënten:
- basilicum, bladspinazie, dragon, marjolein, oregano, parmezaanse kaas, pastadeeg, peterselie en ricotta
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:
Pere cotte (Gestoofde peren)
- Ingrediënten:
- kaneelstokje, kruidnagel, laurierblad, peren, rode wijn en suiker
- Keuken:
- Italiaans
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Parmigiano Reggino all' aceto balsamico (Parmezaanse kaas met balsamico-azijn)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn en parmezaanse kaas
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Insalata del maniscalco (Salade van de hoefsmid)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, olijfolie, parmezaanse kaas en radicchio
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Coniglio al balsamico tradizionale die Modena (Konijn met balsamicoazijn)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, jeneverbessen, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie en salieblaadjes
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- wild en gevogelte
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Melanzane marinate
- Ingrediënten:
- aubergine, balsamicoazijn, basilicum, bladpeterselie, knoflook, reuzel en salie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- groente
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Salsa verde (Groene saus)
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, balsamicoazijn, kappertjes, knoflook, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus / mosterd
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Zuppa all'Emiliana (Emiliaanse biscuit-crèmetaart)
- Ingrediënten:
- alchermes, biscuittaartbodem, bloem, chocolade, eidooier, kersenconfiture, marasquin, melk en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:
Budino di riso dell'Artusi (Rijstpudding a la Artusi)
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, citroenrasp, cognac, ei, eidooier, gekonfijte vruchten, melk, paprijst, suiker, sultanarozijnen en vanillestokje
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding