Tagliatelle al prosciutto di Parma (Lintmacaroni met parmaham)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 96 in Aan tafel met Verdi .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Broccolistamppotje met parmaham

Een recept uit Willemijn

Knolselderijsoepje met parmaham en basilicumolie

delicious. magazine - 2013-13

Filetto di tacchino al prosciutto - Kalkoenfilet met prosciutto

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Toscaans soesje

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair