Recept uit Aan tafel met Verdi:
E.G. Baur
We hebben één boek van E.G. Baur waarvan één boek mét recepten.
Welkom op heerlijkzoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van E.G. Baur? Registreren is gratis!
Boeken van E.G. Baur
Recepten van E.G. Baur
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Risotto con aspergi (Risotto met asperges)
- Ingrediënten:
- boter, groene asperges, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst en witte wijn
- Keuken:
- Zuid afrikaans / Italiaans
- Soort:
- rijst / vegetarisch
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Coniglio al balsamico tradizionale die Modena (Konijn met balsamicoazijn)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, jeneverbessen, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie en salieblaadjes
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- wild en gevogelte
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Spalle cotta (Gekookte varkensham)
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, olijfolie en rauwe ham
- Keuken:
- Italiaans
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Salsa Bechamel (Bechamelsaus)
- Ingrediënten:
- bloem, boter en melk
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Costolette alla milanese (Milanese koteletten)
- Ingrediënten:
- boter, citroen, ei, kalfskotelet en wit broodkruim
- Keuken:
- Italiaans
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Arista alla reggiana (Varkensribstuk op zijn Reggiaans)
- Ingrediënten:
- jeneverbessen, knoflook, olijfolie, rozemarijn, tijm, varkensribstuk, volle melk, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Sbrisulona parmese (Kruimeltaart uit Parma)
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Costolette di maiale brasate con salvia e pomodoro alla modenese (Gestoofde varkenskarbonade met salie en tomaten a la Modena)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, haaskarbonade, plantaardige olie, salieblaadjes en tomaten
- Keuken:
- Italiaans
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Costolette alla bolognese (kalfsschnitzels a la Bolognese)
- Ingrediënten:
- citroen, ei, kalfsschnitzels, parmezaanse kaas, rauwe ham en wit broodkruim
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- samengestelde boter
Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:
Budino di riso dell'Artusi (Rijstpudding a la Artusi)
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, citroenrasp, cognac, ei, eidooier, gekonfijte vruchten, melk, paprijst, suiker, sultanarozijnen en vanillestokje
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Parmigiano Reggino all' aceto balsamico (Parmezaanse kaas met balsamico-azijn)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn en parmezaanse kaas
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Trippa alla parmigiana (Runderepens met parmezaanse kaas)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode chilipeper, rozemarijn, runderpens, ui, vleestomaten, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Salsa verde (Groene saus)
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, balsamicoazijn, kappertjes, knoflook, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus / mosterd
Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:
Ciglege al Lambrusco (Kersen in Lambrusco)
- Ingrediënten:
- citroenrasp, kaneelstokjes, kruidnagel, lambrusco, ontpitte kersen en suiker
- Keuken:
- Italiaans
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Salsa rossa calda (Warme rode saus)
- Ingrediënten:
- chilipeper, gele paprika, olijfolie, rode paprika, tomaten en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Sformatino di Parmigiano (Parmezaanse kaastimbaaltjes)
- Ingrediënten:
- bloem, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom, truffel en volle melk
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kaas
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Spongata (Kersttaart)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, ei, eidooier, honing, pijnboompitten, poedersuiker, pruimenconfituur, rum, sinaasappelsap, suiker, sultanarozijnen, walnoten en water
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Torta di riso con la zucca (Rijst-pompoentaart)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, broodkruim, melk, muskaatpompoen, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, rondkorrelrijst en water
- Keuken:
- Italiaans
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Verdure alla primavera (Lentegroente)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bosuien, boter, broccoli, citroensap, groene asperges, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peultjes en tomaten
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente