We hebben 123 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Jamie’s Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Er zijn zulke verschillen in levensstijl, keukens, tradities en dialecten. En daarom vind ik het als kok zo’n verdomd interessant land. En weet je wat? Eigenlijk had ik gewoon zelf een Italiaan moeten zijn. Het is gewoon zo dat ik me Italiaan voel wanneer ik in Itali en.’ Jamie Oliver
Aantekeningen
bij dit boek
- bijna 7 jaar geleden door Louise Van Holst geplaatst
.
- bijna 7 jaar geleden door Louise Van Holst geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Jamie's Italie
Een greep uit de 123 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, mozzarella en rode spaanse peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroen, rozemarijn, sinaasappel en zeezout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: ansjovis, basilicum, buffelmozzarella, citroen, kerstomaat en rode spaanse peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: appel, broodkruim, citroen, ei, gedroogde vijgen, honing, kaneel, krenten, melk, polenta, rozijnen en sinaasappel
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: citroen, erwten, munt, parmezaanse kaas, pecorino en tuinbonen
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: broodkruim, citroen, inktvisjes, knoflook, peterselie en rode spaanse peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: ansjovis, bakpiepers, boerenbrood, groene olijven, knoflook, kruiden, lamsbout, laurier, pancetta, pijnboompitten, rode wijn en rozemarijn
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, ditalini, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, pasta, peterselie, rozemarijn en ui
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, brood, cannellinibonen, cavolo nero, gedroogde spaanse peper, knoflook, laurier, rode ui, tomaat, tomaat in blik, venkelzaad, wortel en zolfinibonen
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, citroen, gedroogde spaanse peper, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, ribstuk, rozemarijn, ui, venkelzaad, witte wijn en wortel
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: pure chocolade, ei, gekonfijte vruchten, melk, pistaches, risottorijst, slagroom, vanillestokje en witte wijn
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bleekselderij, kruidenazijn, mosselen, octopus, peterselie, venkel en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Ingrediënten: citroen, tarbot, venkel en venkelzaad
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: parmezaanse kaas en verse polenta
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: amandel, basilicum, gedroogde spaanse peper, kaneelstokje, knoflook, kreeft, lasagnavellen, pici-pasta deeg, tomaat in blik, tomatenpassata, venkelzaad, witte ui, witte wijn en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: baby-artisjokken, ei, mozzarella, olijven, prosciutto en tomatensaus
Keuken: Italiaans
Soort: pizza
Ingrediënten: aardappel, bacon, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, cannellinibonen, courgette, gedroogde pasta, groentebouillon, hambouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, pancetta, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, snijbiet, spinazie, tomaat, tomaat in blik, venkel en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bucatini, citroen, linguine, pijnboompitten, rode spaanse peper, rozijnen, sardines, spaghetti, ui, venkel, venkelzaad en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: mosselen, octopus, peterselie, venkel en venusschelpen
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: amandel, aubergine, groene olijven, kappertjes, knoflook, kruidenazijn, oregano, peterselie, rode ui en tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht
Toon alle 123 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021580449
ISBN10
9021580446