Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Jamie's Italie

Een boek van Jamie Oliver en David Loftus

We hebben 123 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Jamie’s Italie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Er zijn zulke verschillen in levensstijl, keukens, tradities en dialecten. En daarom vind ik het als kok zo’n verdomd interessant land. En weet je wat? Eigenlijk had ik gewoon zelf een Italiaan moeten zijn. Het is gewoon zo dat ik me Italiaan voel wanneer ik in Itali en.’ Jamie Oliver


Aantekeningen bij dit boek

- bijna 7 jaar geleden door geplaatst .

- bijna 7 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Jamie's Italie

Een greep uit de 123 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / nagerecht uit Jamie's Italie:

Bolognese taart van polenta en appel

Ingrediënten:
appel, broodkruim, citroen, ei, gedroogde vijgen, honing, kaneel, krenten, melk, polenta, rozijnen en sinaasappel

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Pasta met kikkererwten

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, ditalini, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, pasta, peterselie, rozemarijn en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Mijn favoriete ribollita

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, brood, cannellinibonen, cavolo nero, gedroogde spaanse peper, knoflook, laurier, rode ui, tomaat, tomaat in blik, venkelzaad, wortel en zolfinibonen

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Octopussalade

Ingrediënten:
bleekselderij, kruidenazijn, mosselen, octopus, peterselie, venkel en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Bijgerecht uit Jamie's Italie:

Polenta

Ingrediënten:
parmezaanse kaas en verse polenta

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

De lekkerste siciliaanse kreeftenbouillon

Ingrediënten:
amandel, basilicum, gedroogde spaanse peper, kaneelstokje, knoflook, kreeft, lasagnavellen, pici-pasta deeg, tomaat in blik, tomatenpassata, venkelzaad, witte ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Minestrone van de vroege herfst

Ingrediënten:
aardappel, bacon, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, cannellinibonen, courgette, gedroogde pasta, groentebouillon, hambouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, pancetta, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, snijbiet, spinazie, tomaat, tomaat in blik, venkel en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Pasta met sardines

Ingrediënten:
bucatini, citroen, linguine, pijnboompitten, rode spaanse peper, rozijnen, sardines, spaghetti, ui, venkel, venkelzaad en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Toon alle 123 recepten in dit boek