We hebben 123 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Jamie’s Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Er zijn zulke verschillen in levensstijl, keukens, tradities en dialecten. En daarom vind ik het als kok zo’n verdomd interessant land. En weet je wat? Eigenlijk had ik gewoon zelf een Italiaan moeten zijn. Het is gewoon zo dat ik me Italiaan voel wanneer ik in Itali en.’ Jamie Oliver
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer 7 jaar geleden door Louise Van Holst geplaatst
.
- ongeveer 7 jaar geleden door Louise Van Holst geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Jamie's Italie
Een greep uit de 123 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, mozzarella en rode spaanse peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: blauwe druif, groene druif, pijnboompitten, ricotta, rozemarijn, vanillesuiker en witte wijn
Keuken: Italiaans
Soort: pizza
Ingrediënten: champignons, mozzarella en tijm
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: ansjovis, basilicum, buffelmozzarella, citroen, kerstomaat en rode spaanse peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: basilicum, kruidenazijn, tomaat en witte wijnazijn
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroen, knoflook, octopus, peterselie en rode spaanse peper
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: gedroogde spaanse peper, rode wijnazijn, rozemarijn, varkensribstuk en venkelzaad
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bleekselderij, kruidenazijn, mosselen, octopus, peterselie, venkel en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Ingrediënten: citroen, gedroogde spaanse peper, laurier, peterselie, risotto bianco, saffraan, tomaat, venkel, venkelzaad, witte risotto, wortel en zeebanket
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: aardappel, bacon, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, cannellinibonen, courgette, gedroogde pasta, groentebouillon, hambouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, pancetta, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, snijbiet, spinazie, tomaat, tomaat in blik, venkel en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: ansjovis, basilicum, brood, gele paprika, kappertjes, knoflook, rode paprika, rode ui, rode wijnazijn, selderijhart en tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Ingrediënten: bacon, balsamicoazijn, parmezaanse kaas, pijnboompitten, radicchio, rode ui en rucola
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Ingrediënten: erwten, kippenbouillon, artisjok, munt, paarse artisjok, peterselie, prei, prosciutto, snijbiet, spinazie, tuinbonen en witte ui
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: aardbei, bosaardbeien, grappa, limoncello, sinaasappel en vanillesuiker
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroen, ei, linguine, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom en worstjes
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: citroen, gedroogde spaanse peper, knoflook, parmezaanse kaas, ricotta, risotto bianco, venkel, venkelzaad en witte risotto
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: basilicum, kerstomaat, kervel, munt, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, tijm, venkel en zuring
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: aardappel, bacon, gedroogde abrikozen, knoflook, pancetta, pancetta-lardon, prosciutto, salie en varkenskarbonade
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: aardappel, borlottibonen, cannellinibonen, knoflook, kruidenazijn, laurier, rozemarijn, salie, tijm, tomaat en zolfinibonen
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroen, honing, knoflook, konijn, pancetta, rozemarijn en tijm
Keuken: Italiaans
Toon alle 123 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021580449
ISBN10
9021580446