We hebben 123 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Jamie’s Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Er zijn zulke verschillen in levensstijl, keukens, tradities en dialecten. En daarom vind ik het als kok zo’n verdomd interessant land. En weet je wat? Eigenlijk had ik gewoon zelf een Italiaan moeten zijn. Het is gewoon zo dat ik me Italiaan voel wanneer ik in Itali en.’ Jamie Oliver
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer 6 jaar geleden door Louise Van Holst geplaatst
.
- ongeveer 6 jaar geleden door Louise Van Holst geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Jamie's Italie
Een greep uit de 123 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroen, erwten, munt, parmezaanse kaas, pecorino en tuinbonen
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: basilicum, doperwten, kippenbouillon, munt, peterselie, rozemarijn, spaghetti en ui
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroen, gedroogde spaanse peper, knoflook, parmezaanse kaas, ricotta, risotto bianco, venkel, venkelzaad en witte risotto
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: pure chocolade, koffie, lange vingers, mascarpone, sinaasappel, vanillestokje, vin santo en zoete sherry
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroen, rozemarijn, sinaasappel en zeezout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: ansjovis, chianti, groene olijven, kip, knoflook, laurier, rozemarijn, tomaat in blik en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht
Ingrediënten: cannellinibonen, knoflook, rode wijnazijn en rozemarijn
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: griesmeel, kalfsgehakt, knoflook, laurier, parmezaanse kaas, rode ui, rozemarijn, rundergehakt en tomaat in blik
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: aardappel, bacon, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, cannellinibonen, courgette, gedroogde pasta, groentebouillon, hambouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, pancetta, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, snijbiet, spinazie, tomaat, tomaat in blik, venkel en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroen, gedroogde spaanse peper, inktvis, kruidenazijn, oregano, rode ui, rode wijnazijn, sinaasappel, tomaat en venkel
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Ingrediënten: cavolo nero, citroen, knoflook, kool en snijbiet
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: brasem, couscous, gedroogde spaanse peper, knoflook, passata, peterselie, rode mul, ui en witte ui
Keuken: Italiaans
Soort: couscous/bulgur/quinoa
Ingrediënten: bleekselderij, kruidenazijn, mosselen, octopus, peterselie, venkel en wortel
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Ingrediënten: parmezaanse kaas en verse polenta
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / pizza
Ingrediënten: aardbei, bosaardbeien, grappa, limoncello, sinaasappel en vanillesuiker
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: basilicum, kruidenazijn, tomaat en witte wijnazijn
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bloem, bruisend mineraalwater, citroen, ei en witte vis
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroen, artisjok, munt, paarse artisjok, parmezaanse kaas, risotto bianco en witte risotto
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: baby-artisjokken, citroen, knoflook en munt
Keuken: Italiaans
Toon alle 123 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021580449
ISBN10
9021580446