De kunst van het koken
hoogtepunten uit de klassiek Franse keuken - alle technieken en bereidingswijzen
We hebben 1101 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken.
‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De kunst van het koken
Een greep uit de 1101 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, bacon, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, krieltjes, kruiden, laurier, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gedroogde gist, melk, suiker, gist, water en zout
Keuken: Frans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bloem, doperwten, doperwtpeulen, lente-ui, melk, prei, sjalot, slabladeren, slagroom, suiker, ui, water, witte peper, zout en zure room
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: épices fines, mager varkensvlees, rugvet, varkensvet, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: boter, knoflook, lente-ui, mosselen, paneermeel, peper, peterselie, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basilicum, boter, dille, gruyère, komkommer, lente-ui, peper, sauce mornay, suiker, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, diepvriesspinazie, ei, gruyère, ham, lente-ui, peper, sjalot, soufflébasis, spinazie en zout
Keuken: Frans
Soort: soufflé
Ingrediënten: abrikozen, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, cognac, crème chantilly, ei, kaneel, kirsch, kookvocht van fruit, perzik, room, rozijnen, rum, suiker en vanille-essence
Keuken: Frans
Soort: fruit / pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boter, crème fraîche, golden delicious, kaneel, poedersuiker, slagroom, suiker en zoet pasteideeg
Keuken: Frans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bacon, bloem, boter, bruine fond, champignons, dikke lende, geglaceerde witte uitjes, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rosbief, runderbouillon, runderbovenbil, runderkogel, runderspierstuk, spek, spekzwoerd, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: amandelschaafsel, citroensap, frangipane, kaneelpoeder, kaneelstokje, kirsch, peren, rode bessengelei, rode wijn, suiker, water en zanddeegbodem
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, bouillon, broodkruim, gruyère, peper, spinazie, water, witbrood en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, peper, peterselie, slagroom, spruiten en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: ei, ganzenvet, gekookte ham, rijst, hamvet, kalfsvlees, kippenvet, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, reuzel, snijbietblad, spinazie en ui
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: basilcum, boter, broodkruim, crème fraîche, dragom, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde dragon, gedroogde oregano, gedroogde salie, gele ui, kookvocht van ui, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, runderbouillon, witte ui en zout
Keuken: Frans
Soort: rijst
Ingrediënten: peper, rijst, water en zout
Keuken: Frans
Soort: rijst / vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: basilicum, boter, broodkruim, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, gedroogde salie, gele ui, gsdroogde dragon, kookvocht van uien, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, runderbouillon, witte ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, franse kwark, glace de viande, heilbot, kabeljauw, knoflook, koolvis, olijfolie, oregano, peper, peterselie, tijm, tomatenpuree, tonijn, ui, vleestomaten, zout en zwaardvis
Soort: vis
Ingrediënten: amandelen, suiker en water
Soort: vegan / noten
Ingrediënten: bieslook, boter, brie, camembert, cayennepeper, ei, gruyère, lente-ui, mon chou, peper, slagroom, taartbodem en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Toon alle 1101 recepten in dit boek