De kunst van het koken 
      hoogtepunten uit de klassiek Franse keuken - alle technieken en bereidingswijzen 
      
      
       
     
      
      We hebben 1101 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken.
‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit De kunst van het koken 
        Een greep uit de 1101 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter, bruine rum, ei, fruit, golden delicious, kaneel, room, rozijnen en suiker 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroensap, mosterd, mosterdpoeder, olie, olijfolie, peper, wijnazijn en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: saus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bittere chocolade, boter, chocoladeglazuur, eidooier, eiwit, sterke koffie, suiker en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, gruyère, parmezaanse kaas en pommes duchesse 
        
Keuken: Frans 
        Soort: garnituur / aardappelgerecht / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arrowroot, boter, bruine fond, champignons, droge witte vermouth, droge witte wijn, kalfsoester, lente-ui, madeira, maïzena, olie, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, slagroom, water en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: kalfsvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappelen, boter, dragon, droge witte wijn, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, lardons, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, tijm, ui en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: kalfsvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, citroensap, eend, geblancheerde sinaasappelschil, madeira, navelsinaasappel, oranjebitter, peper, port, sinaasappellikeur, sinaasappelsaus en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, eidooier, kervel, melk, mosselen in een saus, peterselie en slagroom 
        
Keuken: Frans 
        Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: marinade sèche, peper, varkensbraadvlees, zout en zuurkool 
        
Keuken: Frans 
        Soort: varkensvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappelen, bleekselderij, croutons, dragon, gedroogde dragon, kervel, kippenbouillon, peterselie, preiwit, rijst, slagroom, suiker, ui, melk, water, witte peper en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bieslook, blauwschimmelkaas, boter, cognac, ei, eidooier, kirsch, korstdeeg, lente-ui, peper, roquefort en slagroom 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, donkere bouillon, droge witte wijn, laurier, olie, peper, peterselie, rode wijn, tijm, water, witte ui en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, eidooier, gruyère, melk, pocheervocht vis, slagroom, witte peper en zout 
        
        
Soort: saus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ei, gruyère en soezenbeslag 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, eiwit, golden delicious, kaneel, poedersuiker, pruimenjam, roggebroodkruim, rum, suiker, volkorenbroodkuimels en zout 
        
Keuken: Frans 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter, ei, gedroogde gist, suiker, gist, water en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bittere chocolade, boter, crème anglaise, eidooier, eiwit, gezoete slagroom, oranjesnippers, sinaasappellikeur, sterke koffie, suiker, vanille-essence, vanillesuiker en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: broccoli, citroen, peper, water en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vegan / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, cognac, geklaarde gelei, kippenlevers, lente-ui, madeira, peper, sjalot, slagroom, tijm en zout 
        
Keuken: Frans 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aspergepunten, béarnaisesaus, bloem, boter, champignons, cognac, eidooier, ham, kalkoen, kip, kreeft, madeira, melk, peper, port, sauce aurore, sauce brune à lestragon, sauce madère, sauce périgeux, sint-jakobsschelpen, slagroom, spinazie, truffel, zalm, zout en zwezerik 
        
Keuken: Frans 
        Soort: schuim/mousse/gelei 
      
     
   
 
        Toon alle 1101 recepten in dit boek