Pêches cardinal - Perzikcompote met frambozensaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 767 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Frambozensorbet met rozenlikeur

Serveersuggestie Frambozensorbet met rozenlikeur

Frambozenyoghurtijs

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Romig kokostoetje

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Ijskoude frambozen-vanilleyoghurt

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts