Épinards à la Basquaise - Gegratineerde spinazie met aardappel en ansjovis

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 677 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
bouillon / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pizza met aardappel, ansjovis, chilipeper

delicious. magazine - 2010-01

Ansjovis en aardappels uit de oven

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Insalata di calamari con patate e piselli - Inktvissalade met aardappel en doperwtjes

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Salade niçoise

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag