Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. ‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bloem, droge witte wijn, eend, eendenbouillon, eendenharten, eendenlever, eendennek, eendenvet, kastanjes, kastanjes uit blik, olie, port, reuzel, runderbouillon, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees
Ingrediënten: bloem, gemarineerd konijn, jonge rode wijn, kalfsfond, konijnenlever, lardons, marinade, olijfolie, runderfond en ui
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: bruine fond, ei, ganzenvet, gekookte ham, groente, karwijzaad, knoflook, kookvocht van kool, koolbladeren, kummel, mager gerookt spek, olie, peper, peterselie, reuzel, rijst, rozemarijn, runderbouillon, salie, tomatensaus voor gevulde kool, ui, verse worst, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: abrikozenglazuur, amandelen, angelica, babadeeg, boter, kirsch, poedersuiker, suikerstroop en vruchten
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandel-aardbeimengsel malakoff, amandelen, amandelessence, bloem, boter, chocoladecrème, chocoladeglazuur, eiwit, amandel, maïzena, mokkacrème, mokkaglazuur, mousse au chocolat, mousseline au chocolat, praliné, pure chocolade, suiker, vanille-essence en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, choronsaus, crème van schaaldieren, ei, hollandaisesaus, lente-ui, madeira, peper, port, sjalot, slagroom, taartbodem en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: bloem, bloemkool, boter, melk, prei, slagroom, ui, water, waterkers, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, boter, champignons, dragon, kervel, knoflook, lente-ui, olie, peper, peterselie, sjalot, wit broodkruim en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bechamelsaus met kaas, boter, gruyère, ham, sauce crème, sauce mornay en witlof
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: court-bouillon, gemengde groene kruiden, peper, peterselie, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: bleekselderij, boter, cayennepeper, cognac, croutons, dragon, droge witte wijn, gedroogde dragon, kervel, knoflook, laurier, melbatoast, olijfolie, peper, peterselie, rijst, rivierkreeftboter, rivierkreeftjes, rivierkreeft staartvlees, runderbouillon, schelpdiervocht, slagroom, stokbrood, tomaten, ui, visbouillon, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, champignons, cognac, épices fines, foelie, kippenlevertjes, kippenvet, roomkaas, tijm, ui, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: worst
Ingrediënten: court-bouillon, gemengde groene kruiden, paprika, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: boter, champignons, gekookte artisjokbodems, kip, gruyère, ham en sauce mornay
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: boter, diepvriesspinazie, ei, eiwit, gruyère, lente-ui, peper, sjalot, soufflébasis, spinazie en zout
Keuken: Frans
Soort: soufflé / vegetarisch
Ingrediënten: frans bladerdeeg en suiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, broodkruim, coulis de tomates, ei, gruyère, melk, nootmuskaat, olie, sauce aurore, sauce chivry, sauce mornay, sauce mousseline, sauce tomate, spinazie, ui en witte peper
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, citroensap, eidooier, slagroom, water, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: artisjokken, beurre au citron, beurre fondu, peterselie, sauce hollandaise, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, doperwten, kleine witte uitjes, lente-ui, peper, peterselie, sjalot, sla, suiker, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bacon, cognac, foie gras, geklaarde boter, madeira, peper, port, vogellever, witbrood en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: bleekselderij, heldere kippen-groentesoep, kippenbouillon uit blik, laurier, peterselie, tijm, ui, witte wijn en wortel
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: bloem, boter, ei, nootmuskaat, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: ei, eidooier, karamel, melk, suiker, vanille-essence en vanillestokje
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, champignons, citroensap, dragon, droge witte wijn, kreeft, laurier, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren