Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. ‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bacon, boter, bruine kippenbouillon, champignons, gedroogde dragon, jonge duif, jonge haan, jonge kwartel, jonge patrijs, knoflook, lente-ui, madeira, olie, peper, peterselie, port, runderbouillon, sjalot, waterkers en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: épices fines, gans, ganzenvet, grof zeezout, jeneverbessen, kaliumchloride, laurier, suiker, tijm, varkensniervet, water en witte peper
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gedroogde gist, melk, suiker, gist, water en zout
Keuken: Frans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: arrowroot, bruine fond, kastanjes, madeira, maïzena, port en runderbouillon
Keuken: Frans
Soort: noten
Ingrediënten: boter, dragon, ei, gekookte ham, mager kalfsvlees, mager varkensvlees, marinade van cognac en truffels, peper, sjalot, varkensvet en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, bouillon, champignons, droge port, droge witte vermouth, fond, kleine witte uitjes, laurier, lente-ui, maïzena, olijfolie, ontpitte groene olijven, peper, runderbouillon, runderhaas, sjalot, tijm, tomaat, ui, varkensspek, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bladerdeegrolletjes, bladerdeegvellen, gruyère, kaasvulling, parmezaanse kaas en roomhoorntjes
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, courgette, mornaysaus, olijfolie, oude geraspte kaas, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, bruine fond, champignons, lente-ui, madeira, maïzena, olie, peper, peterselie, runderbouillon, runderhaas, sjalot, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, knoflook, lamszadel, peper, runderbouillon, runderfond, tomaat, ui, winterwortel en zout
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bleekselderij, brandy, cognac, jonge rode wijn, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: marinade
Ingrediënten: boter, eidooier, melk, peper, slagroom, truffel, water en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine saus, citroensap, kerriepoeder, peper, peterselie, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: bittere chocolade, boter, eidooier, kirsch, melk, rum, sinaasappellikeur, sterke koffie, suiker, vanille-essence en zuivel
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, broodkruim, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tijm, vleestomaten en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: ansjovispasta, ansjovis uit blik en sauce bâtarde
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, diepvriesspruiten, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: courgette, groene paprika, olie, olijfolie, peper, peterselie, pistou, tomaten, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bloem, boter, courgette, dragon, gedroogde dragon, lente-ui, melk, peterselie, sjalot, slagroom, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bieslook, boter, doorregen schouderlap, gedroogde witte bonen, knoflook, laurier, lente-ui, mager spek, olijfolie, peper, peperkorrels, prei, salie, sjalot, tijm, tomaten, ui, venkel, water, worstjes en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: citroensap, dipsaus, eidooier, knoflookteen, melk, olijfolie, oud witbrood, peper, visfond, water, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: aubergine, citroensap, court-bouillon, gemengde groene kruiden, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: boter, dragonsaus, droge witte wijn, drragon, gedroogde dragon, gepocheerde champignons, kip, kippenbouillon, kippenhart, kippenlever, kippenmaag, kippennekken, kippensleutelbeen, kippenvleugelpunten, laurier, peterselie, truffel, ui, waterkers, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: aardappelen, geklaarde boter, gruyerekaas, nootmuskaat, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bonenkruid, boter, dragon, peper, peterselie, slagroom, sperziebonen, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente