Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. ‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bittere chocolade, bloem, boter, crème anglaise, eidooier, eiwit, melk, melkchocolade, poedersuiker, slagroom, sterke koffie, suiker, vanille-essence, vanilleroomijs en zout
Keuken: Frans
Soort: soufflé / vegetarisch
Ingrediënten: arrowroot, azijn, bier, bruine suiker, fond, knoflook, laurier, mager rundvlees, maïzena, olie, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: broccoli, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: boter, champignons, cognac, épices fines, foelie, kippenlevertjes, kippenvet, roomkaas, tijm, ui, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: worst
Ingrediënten: boter, dragonsaus, droge witte wijn, drragon, gedroogde dragon, gepocheerde champignons, kip, kippenbouillon, kippenhart, kippenlever, kippenmaag, kippennekken, kippensleutelbeen, kippenvleugelpunten, laurier, peterselie, truffel, ui, waterkers, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: artisjokbodems, béarnaisesaus, bloem, boter, champignonhoedjes, champignons, choronsaus, ei, lente-ui, madeira, peper, port, sjalot, slagroom, tomaten en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: bittere chocolade, boter, ei, eidooier, kirsch, rum, sinaasappellikeur, sterke koffie, suiker, vanille-essence en water
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / condiment
Ingrediënten: boter, citroensap, diepvriesspinazie, eidooier, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, rijst, slagroom, spinazie, ui, zout en zure room
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: ananas uit blik, bloem, boter, cake, cognac, eidooier, eiwit, inmaakvocht van ananas, kirsch, koffie, lange vingers, melk, suiker, vanille, vanille-essence, verkruimelde bitterkoekjes en zout
Keuken: Frans
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, melk, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, eidooier, kervel, melk, mosselen in een saus, peterselie en slagroom
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, champignons, droge madeira, droge port, droge witte wijn, ei, kerrie, kippenbouillon, kippenlevers, knoflook, kookvocht van knoflook, lente-ui, olie, oregano, paprikaboter, peper, rijst, sjalot, tijm en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: mosselen in een saus
Keuken: Frans
Soort: risotto
Ingrediënten: boter, champignons, cognac, épices fines, foelie, kippenlevertjes, kippenvet, tijm, ui, vet spek, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: worst
Ingrediënten: rivierkreeftschalen, rivierkreeft staartvlees en visbouillon
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: abrikozenglazuur, amandelen, angelica, babadeeg, boter, crème anglaise, gekonfijte kersen, kirsch, poedersuiker en suikerstroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: artisjokbodems, aspergepunten, béarnaisesaus, boter, droge witte vermouth, droge witte wijn, fond, gebakken aardappelballetjes, geklaarde boter, haasbiefstuk, madeira, olie, peper, runderbouillon, spek, witbrood en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, bruine rum, eidooier, kirsch, melk, sterke koffie, suiker en vanille-essence
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, champignons, citroensap, groene kruiden, ham, laurier, peper, peterselie, slagroom, tijm, ui, wortel, zout en zwezerik
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: abrikozenglazuur, bloem, boter, chocoladeglazuur, eidooier, eiwit, poedersuiker, suiker, vanille-essence en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: artisjokhartjes, blanke fond, boter, droge witte wijn, gebakken aardappelen, wortel, kippenbouillon, laurier, peper, peterselie, tijm, water, witte ui en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: boter, ui, water, witte rijst en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, doperwten, peper, suiker, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, eiwit, kirsch, perzik en poedersuiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / sorbet
Ingrediënten: champignons, cognac, droge rode wijn, droge witte wijn, eau de vie, fond, knoflook, laurier, magere bacon, mager rundvlees, mager spek, olijfolie, peper, runderbouillon, salie, tijm, tomaten, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees