Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. ‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bladerdeeg en ei
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ganzenvet en water
Ingrediënten: geklaarde boter en oud witbrood
Keuken: Frans
Soort: garnituur / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, droge witte vermouth, droge witte wijn, gemengde groene tuinkruiden, laurier, lente-ui, mayonaise, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, sjalot en tijm
Keuken: Frans
Soort: salade / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: flensjesbeslag en olie
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: bittere chocolade, boter, crème anglaise, eidooier, eiwit, gezoete slagroom, oranjesnippers, sinaasappellikeur, sterke koffie, suiker, vanille-essence, vanillesuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, bloemkool, boter, melk, prei, slagroom, ui, water, waterkers, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: broccoli, citroen, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: épice fines, kruidenmengselspecerijenmengselkruidenpastamarinaderub en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: boter, bruine saus, dijonmosterd, droge witte wijn, olie, peterselie, suiker, ui, vet en vleesnat
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, ei, gedroogde gist, melk, rozijnen, suiker, gist, water en zout
Keuken: Frans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, mager rundvlees, merg, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, spek, tijm, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: sperziebonen, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, hersenen, water en zout
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: boter, champignons, dikke veloutésaus, gruyère, kalfsvlees, lente-ui, olie, peper, rijst met uien, sjalot, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: boter, cognac, gekookte ham, gruyère, kalfsvlees, laurier, madeira, olie, olijfolie, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, vet spek, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: blanke fond, bruine fond, ganzenhart, ganzenlever, ganzenmaagjes, ganzennek, ganzenvleugel, kippenbouillon, laurier, olie, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui en wortel
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / bouillon
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, eiwit, gruyère, kalkoen, kip, lente-ui, marjolein, melk, oregano, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tomatenpuree, zalm uit blik en zout
Soort: gevogelte / soufflé
Ingrediënten: basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundertong, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / rundvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, cognac, gruyère, laurier, madeira, marinade voor varkensvlees, olie, olijfolie, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, varkenshaas, vet spek, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: aromatische groenten, bloem, boter, bouchees, champignons, citroensap, eidooier, fond, gecanneleerde champignonhoedjes, groene olijven, kalfsfond, kalfsquenelles, kippenfond, kipquenelles, laurier, madeira sercial, melk, peper, quenelles uit blik, slagroom, smoorvocht van zwezerik, tijm, truffels uit blik, truffelvocht, vol-au-vent, wijn, witte peper, witte wijn, zout en zwezerik
Keuken: Frans
Soort: pastei / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, bruine fond, glace de viande, lente-ui, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: broodkruim, dijonmosterd, droge witte wijn, fond, knoflook, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, reuzel, rode pepers, runderbouillon, runderbovenbil, runderkogel, salie, spek, tijm, varkensspek, wijnazijn, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, courgette, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, spinazie en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente