Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. ‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: dragon, droge witte vermouth, gelatine, gelatinepoeder, slagroom, visfond, witte peper en zout
Soort: saus
Ingrediënten: knoflook, olijfolie en stokbrood
Keuken: Frans
Soort: garnituur / vegan
Ingrediënten: armagnac, broodkruim, bruine fond, cognac, droge witte wijn, fricandeau, ganzenvet, gedroogde witte bonen, gepekeld varkensvlees, knoflook, kruidnagelen, lamsborst, lamsbotten, lamsschouder, laurier, mager varkensvlees, marinade sèche, olie, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, schaapsborst, schaapsschouder, schapenbotten, spek, tijm, tomaten, tomatenpuree, tomatenpuree uit blik, truffel uit blik, truffelvocht, ui, uitgebakken varkensvet, varkensbotten, varkensbraadvet, varkenslende, varkenszwoerd, vet spek, water en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / schapenvlees / varkensvlees / lamsvlees
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, eidooier, foie gras, ganzenvet, gedroogde dragon, gekookte gerookte ham, hamvet, lente-ui, leverpastei, madeira sercial, peper, reuzolie, runderhaas, sjalot, varkensnet en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: dragon, foie gras, gelatine, ei, ham, ingelegde dragon, sla, truffel en vleesgelei
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: blanke fond, bruine fond, eendenharten, eendenlever, eendenmaagjes, eendenvleugeltopjes, kippenbouillon, laurier, olie, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui en wortel
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / bouillon
Ingrediënten: aardappelen, bloem, bruine lamsfond, doperwten, knoflook, lamsborst, lamskotelet, lamsnek, lamsschouder, laurier, meiknolletjes, olie, peper, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, runderfond, sperziebonen, suiker, tijm, tomaten, tomatenpuree, water, winterwortelen, witte uien en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten: boter, foie gras, gans, ganzenbouillon, ganzenlever, kookvocht van pruimen, lente-ui, leverpastei, peper, pimentpoeder, port, pruimedanten, runderbouillon, sjalot, tijm, vers broodkruim, water, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, eiwit, garnalen, gruyère, krab, kreeft, lente-ui, madeira, melk, mousseline-sabayonsaus, peper, sherry, sjalot, slagroom, visvocht en zout
Keuken: Frans
Soort: soufflé / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: artisjokken, champignons, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, lente-ui, mayonaise, oeufs mollets, peper, peterselie, sjalot, sla, slagroom, water, waterkers, zout en zure room
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: abrikozentaart, cognac, kirsch, perziktaart en suiker
Keuken: Frans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, briochedeeg, bruine saus, champignons, cognac, ei, foie gras, lamsbout, lamsniertjes, lente-ui, madeira, mager lamsgehakt, mousse de foie, olijfolie, peper, port, rozemarijn, sjalot, tijm, vers broodkruim en zout
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees / pastei
Ingrediënten: blanke fond, bleekselderij, boter, kalfsstoofvlees, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, peterselie, peterselietakjes, sjalot, stoofvocht, tijm, ui, veloutésaus, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / kalfsvlees
Ingrediënten: broodkruim, ei, eiwitten, kalfslende, kalfsschouder, kippenborstfilet, melk, nootmuskaat, slagroom, truffel, truffelvocht, ui, varkenslende, varkensschouder, varkensvet, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: worst
Ingrediënten: boter, cognac, kippenlevers, lente-ui, madeira, olie, peper, port, sjalot, truffel, vleesgelei en zout
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, peper, spinazie, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, boter, water en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: boter, broodkruim, coulis de tomates, ei, gruyère, melk, nootmuskaat, olie, sauce aurore, sauce chivry, sauce mornay, sauce mousseline, sauce tomate, spinazie, ui en witte peper
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, doperwten, munt, peper, suiker, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, diepvriesspinazie, ei, eiwit, gruyère, lente-ui, peper, sjalot, soufflébasis, spinazie en zout
Keuken: Frans
Soort: soufflé / vegetarisch
Ingrediënten: bruine fond, cognac, consommé uit blik, gelatine, ui, gesmoorde wortel, gesmoord rundvlees, peper, peterselie, port, slabladen, waterkers en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: karamel en water
Keuken: Frans
Soort: vegan / siroop
Ingrediënten: boter, cognac, gruyère, laurier, madeira, marinade voor varkensvlees, olie, olijfolie, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, varkenshaas, vet spek, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: boter, champignons, citroensap, cognac, kip, kip, kookvocht van champignons, lente-ui, maïzena, peper, port, sjalot, slagroom, water en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, citroensap, eidooier, slagroom, water, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: saus / vegetarisch