Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. ‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bloem, boter, champignonsaus, coulis de tomate, ei, mager rundvlees, merg, niervet, olie, peper, rodewijnsaus, sauce brune à lestragon, sauce brune au cari, sauce brune aux fines herbes, sauce madère, sauce poivrade, sauce robert, sauce tomate, spek, ui, wittewijnsaus en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: basilicum, boter, bouillon, dragon, droge witte wijn, fond, kalfskoteletten, knoflook, lente-ui, olie, peper, room, sjalot, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: angelica, citroen, eidooier, eiwit, gekonfijte sinaasappelsnippers, maïzena, munt, sinaasappel, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, slagroom, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: broccoli, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: droge witte wijn, mosselvocht, vis, visafval en zout
Keuken: Frans
Soort: bouillon / schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: aardappelen, bieslook, boter, peterselie, slagroom, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: boter, foie gras, gans, ganzenbouillon, ganzenlever, kookvocht van pruimen, lente-ui, leverpastei, peper, pimentpoeder, port, pruimedanten, runderbouillon, sjalot, tijm, vers broodkruim, water, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arrowroot, boter, champignons, dragon, fond, geklaarde boter, haasbiefstuk, kervel, lente-ui, madeira, maïzena, olie, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, spek, tomatenpuree, witbrood en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, bruine saus, dijonmosterd, droge witte wijn, olie, peterselie, suiker, ui, vet en vleesnat
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: aubergine, basilicum, bechamelsaus, boter, broodkruim, knoflook, lente-ui, olijfolie, oregano, peterselie, sjalot, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, courgette, dille, dragon, gedroogde dragon, griesmeel, kippenbouillon, lente-ui, peterselie, sjalot, ui, water, wijnazijn, witte peper, zout en zure room
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, droge witte wijn, ei, gebakken zalm, gekookte zalm, gruyère, inmaakvocht van zalm in blik, melk, mosselen uit blik, oregano, peper, slagroom, taartbodem, tonijn uit blik, ui, zalm uit blik en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, ei, peper, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: bindmiddel voor paté, boter, runderfond en witte rijst
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: boter, peper, slagroom, spruiten en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: abrikozenglazuur, amandelen, bloem, citroenboter, citroenrasp, citroensap, eidooier, eiwit, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, sinaasappelboter, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, taart en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloemkool, melk en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: kalkoen, kip, kippenfond, nootmuskaat, slagroom, soezendeeg, truffel, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aubergine, basilicum, bieslook, boter, doorregen schouderlap, gedroogde witte bonen, kippenbouillon, knoflook, laurier, mager spek, olijfolie, oregano, peperkorrels, peterselie, prei, salie, tijm, ui, vleestomaten, water, worstjes en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, bonenkruid, cayennepeper, chinese kool, cognac, ei, épice fines, foelie, gesmoord rundvlees, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, snijbiet, tomatensaus, ui, water, wilde spinazie, worstjes, worstvlees en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, champignonbouillon, kookvocht van champignons, lente-ui, peper, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bruine saus, donkere runderbouillon, droge witte wijn, ham, laurier, lichte bouillon, peper, peterselie, roomsaus, tijm, ui, wortel, zout en zwezerik
Keuken: Frans
Soort: orgaanvlees
Ingrediënten: bacon, bloem, boter, dijonmosterd, droge witte wijn, fond, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, olie, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, slagroom, spek, tijm, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees