Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. ‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bloem, boter, dragon, droge witte wijn, eidooier, krabvlees, krabvlees uit blik, kreeftenvlees, kreeftenvlees uit blik, lente-ui, melk, peper, sjalot, slagroom, ui, visbouillon en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: amandelessence, amandelmeel, boter, ei, gedroogde pruimen, nootmuskaat, pruimedanten, roomkaas, suiker en taartdeegbodem
Keuken: Frans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bruine saus, glace de viande, madeira, port en truffel uit blik
Keuken: Frans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, ei, groene paprika, peper, slagroom, tomaten en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: boter, farce, kaas en korstdeeg
Keuken: Frans
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, eidooier, groente, kookvocht van snijbietstelen, melk, parmezaanse kaas, peper, slagroom, snijbietblad, snijbietstelen, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, mager spek, melk, nootmuskaat, peper, slagroom, taartbodem, water en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche
Ingrediënten: bleekselderij, bouqet garni voor fond, kalfsbotten, runderbotten, runderschenkelvlees, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: bouillon
Ingrediënten: épices fines, grof zeezout, jeneverbessen, kaliumchloride, laurier, suiker, tijm, varkensbuikspek, varkenskinnebakkenspek, varkensschouder, varkenszwoerd, verse ham en witte peper
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: bleekselderij, boter, droge port, droge witte vermouth, fond, ham, laurier, maïzena, olijfolie, peper, runderbouillon, runderhaas, tijm, ui, varkensnet, varkensspek, wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: court-bouillon, gemengde groene kruiden, komkommer, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: artisjokken, droge witte wijn, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, tijm, ui, water, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, courgette, lente-ui, olijfolie, sjalot, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: abrikozenglazuur, amandelen, angelica, babadeeg, boter, frangipane, gekonfijte kersen, kirsch, poedersuiker en suikerstroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: droge witte wijn, mosselvocht, vis, visafval en zout
Keuken: Frans
Soort: bouillon / schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: bloem, boter, droge witte wijn, gans, ganzenbouillon, ganzenhart, ganzenlever, ganzenmaag, ganzennek, ganzenvet, ganzenvleugel, kastanjes, kastanjes uit blik, olie, peper, port, reuzel, runderbouillon, ui, vulling van gemalen kalfs- en varkensvlees, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: basilicum, boter, cayennepeper, dijonmosterd, dragon, kip, lente-ui, olie, peper, sjalot, tijm, vers broodkruim en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aïoli, gebonden bouillon, vis, stokbrood en visbouillon
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: aubergines, broodkruim, herbes de provence, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, sjalot, tomaten en zout
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: boter, stokbrood, gruyère, olijfolie, parmezaanse kaas, ui en uiensoep
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: blanke fond, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, laurier, peper, peterselie, sauce crème, tijm, water, witte ui en zout
Keuken: Frans
Soort: groente
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, eiwit, melk, poedersuiker, sinaasappel, sinaasappellikeur, suiker, suikerklontjes, vanille-essence en zout
Keuken: Frans
Soort: soufflé / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelen, boter, knoflook, melk en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: cayennepeper, cognac, ei, épice fines, kalfslever, laurier, nootmuskaat, panade, peper, runderlever, tijm, truffel uit blik, truffelvocht, varkenslever, vet spek en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees / paté/terrine
Ingrediënten: boter, bruine fond, droge witte wijn, knoflook, marinade au vin, olie, reuzel, runderbouillon en varkenskarbonade
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees