Épaule d'agneau farcie, Viroflay - Gebraden gevulde lamsschouder

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 463 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Frittata met doperwten en basilicum

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Courgette met bacon gremolata

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Bloemkoolcouscous met kip en bacon

Een recept uit Sabine Koning

Gevogelterolletjes met bacon en ricotta met yoghurtsaus tuinkruiden

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen