La suprise du Vésuve - Omelet Vesuvius

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 751 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
ijs

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Marokkaanse ceremoniele taart

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Mascarponecrème - crema di mascarpone

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Chocoladesalami

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Charlotte Jamaïque en flammes - Gekarameliseerde geflambeerde rumcake

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken