Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
La suprise du Vésuve - Omelet Vesuvius
- Ingrediënten:
- bisquitgebak, cognac, eiwit, génoise, kirsch, poedersuiker, rum, suiker, vanille-essence en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ijs
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met génoise in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient génoise:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Sous vide:
Diner / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Delicious. Het kookboek!: