We hebben 184 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Eten in Italie , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Eten in Italië is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij.Bij Italiaans eten gaat het om de smaak, en juist die is de laatste tijd op zo’n droevige manier uit veel massaproducten verdwenen. Het gaat om rijp fruit, rechtstreeks van de boom, dat nog warm is van de zon als het wordt gegeten; het gaat om vis rechtstreeks uit het water; om vlees van bekwaam gefokte en geslachte dieren; om groenten rechtstreeks van de velden, met nog wat aarde aan de wortels. Dit is geen romantisch visioen, maar een beschrijving van hoe voedsel zou moeten zijn!’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Eten in Italie
Een greep uit de 184 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ansjovisfilet, basilicum, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook en peterselie
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: ansjovisfilet, broodkruim, citroenrasp, extra vierge olijfolie, jonge artisjokken, kappertjes, knoflook, munt, olijfolie, peper, peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: boter, eekhoorntjesbrood, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: risotto
Ingrediënten: eekhoorntjesbrood, knoflook, olijfolie, peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: eierdooier, fijne kristalsuiker, saffraanpoeder, slagroom en volle melk
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: eierdooier, kastanjes op siroop, koffieroom, kristalsuiker, laurierblad, geglaceerde kastanjes, mascarpone, vanillesuiker en whisky
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bloemige aardappelen, boter, buffelmozzarella, ei, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prosciutto cotto, provola en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: ansjovisfilet, knoflook, mul, olijfolie, passata, peper, peterselie, tomaat, zout en zwarte olijven
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: fruit, kristalsuiker, vanillestokje en water
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: basilicum, chilipepers, citroen, knoflook, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, pijnboompitten, rozijnen, salie, verse ansjovis en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: boter, knoflook, paddestoelen, pane di campagna, peterselie, peterselie, salie, vin santo en zout
Keuken: Italiaans
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: laurierblad, olijfolie, paneermeel, peper, pijnboompitten, rozijnen, sardines, sinaasappel en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: bloem, boter, broodkruim, ei, smeltkaas, parmaham, parmezaanse kaas, peper, ricotta, salami, speck en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ei/omelet/frittata
Ingrediënten: chilipepers, extra vierge olijfolie, knoflook, linzen, peper, rozemarijn, salie, selderijblaadjes, zampone, zongedroogde tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: basilicum, extra vierge olijfolie, kerstomaat, knoflook, orecchiette, pecorino, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: extra vierge olijfolie, knoflook, kreeft, linguine, peper, peterselie, tomaat, witte wijn en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: 00-bloem, bittere chocolade, boter, cacaopoeder, droge witte wijn, ei, gekonfijte sinaasappelschil, kristalsuiker, reuzel, ricotta, rietsuiker, suiker en witte wijnazijn
Keuken: Italiaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: aubergine, bolognese ragu, broodkruim, courgette, eekhoorntjesbrood, ei, fontina, kruidenbloem, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, spinazie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: boter, chilipepers, droge rode wijn, fontina, gedroogd eekhoorntjesbrood, grove polenta, knoflook, luganega, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, tomatenpulp, ui, water en zout
Keuken: Italiaans
Toon alle 184 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789080379510
ISBN10
9080379514