Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Eten in Italie

Een boek van Antonio Carluccio en P. Carluccio

We hebben 184 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Eten in Italie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Eten in Italië is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij.Bij Italiaans eten gaat het om de smaak, en juist die is de laatste tijd op zo’n droevige manier uit veel massaproducten verdwenen. Het gaat om rijp fruit, rechtstreeks van de boom, dat nog warm is van de zon als het wordt gegeten; het gaat om vis rechtstreeks uit het water; om vlees van bekwaam gefokte en geslachte dieren; om groenten rechtstreeks van de velden, met nog wat aarde aan de wortels. Dit is geen romantisch visioen, maar een beschrijving van hoe voedsel zou moeten zijn!’


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Eten in Italie

Een greep uit de 184 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Frambozenjam

Ingrediënten:
frambozen en kristalsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Kalfsschenkel

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalfsbouillon, kalfsschenkel, olijfolie, peper, rozemarijn, runderbouillon, salie, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Siciliaanse ricottagebakjes

Ingrediënten:
00-bloem, boter, cacaopoeder, droge witte wijn, reuzel, rietsuiker, suiker en witte wijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Pasta met pesto

Ingrediënten:
basilicum, grof zeezout, knoflook, ligurische olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten en trofie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Bollito misto

Ingrediënten:
bleekselderij, cotechinoworst, kalfsborst, kalfstong, kalfswang, kruidnagel, mostarda di cremona, peperkorrels, runderborst, salsa verde, soepkip, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Hazelnootkrokantjes

Ingrediënten:
citroen, hazelnoot, honing, kristalsuiker, mandarijnschil en rijstpapier

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Pastasoep met bonen

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, cannellinibonen, chilipepers, extra vierge olijfolie, pasta, knoflook, peper, tomaat, tomatenpuree, water, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Zabaglione-ijs

Ingrediënten:
eierdooier, kristalsuiker, marsala, moscato passito di pantelleria en slagroom

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Kweeperencompote

Ingrediënten:
citroen, kaneelstokje, kristalsuiker en kweeperen

Keuken:
Italiaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gefrituurde strikken

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, kristalsuiker, moscato passito, olijfolie, poedersuiker, vanillesuiker, vin santo en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Zeebaars in zeewater

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, oregano, peterselie, zeebaars, zeewater en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Gevulde vliegende inktvis

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, knoflook, melk, peper, peterselie, pijnboompitten, vliegende inktvis en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Salade van schaal- en schelpdieren

Ingrediënten:
citroen, gamba, octopus, pijlinktvis, knoflook, mosselen, olijfolie, peterselie, schaal- en schelpdieren en venusschelpen

Keuken:
Italiaans
Toon alle 184 recepten in dit boek