Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Eten in Italie

Een boek van Antonio Carluccio en P. Carluccio

We hebben 184 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Eten in Italie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Eten in Italië is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij.Bij Italiaans eten gaat het om de smaak, en juist die is de laatste tijd op zo’n droevige manier uit veel massaproducten verdwenen. Het gaat om rijp fruit, rechtstreeks van de boom, dat nog warm is van de zon als het wordt gegeten; het gaat om vis rechtstreeks uit het water; om vlees van bekwaam gefokte en geslachte dieren; om groenten rechtstreeks van de velden, met nog wat aarde aan de wortels. Dit is geen romantisch visioen, maar een beschrijving van hoe voedsel zou moeten zijn!’


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Eten in Italie

Een greep uit de 184 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Houtduiven op crostini

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boerenbrood, houtduif, kappertjes, knoflook, olijfolie, pane di campagna, peper, rode wijn, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Pizzette margherita

Ingrediënten:
00-bloem, basilicum, extra vierge olijfolie, gist, mozzarella, peper, suiker, tomatenpulp, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gevulde pasta met gemengd groen

Ingrediënten:
broodkruim, ei, extra vierge olijfolie, groene groente, griekse yoghurt, knoflook, marjoraan, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, pijnboompitten, ricotta, tijm, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Napolitaans gebak

Ingrediënten:
alcohol, bloem, citroenschil, eetbare zilveren balletjes, ei, honing, kristalsuiker, sinaasappelschil, suiker, sukade, wodka en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Fritto misto uit piemonte

Ingrediënten:
bitterkoekjes, artisjokharten, aubergine, citroen, ei, handappels, kalfslever, kardoen, kipfilet, kruidenbloem, lamskoteletten, olijfolie en runderlende

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Tiramisu

Ingrediënten:
cacaopoeder, eierdooier, espresso, koffielikeur, koffieroom, kristalsuiker, mascarpone, savoiardi en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Paddestoelenrisotto

Ingrediënten:
boter, eekhoorntjesbrood, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Gevulde sardines

Ingrediënten:
broodkruim, ei, knoflook, melk, mortadella, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sardines en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gefrituurde strikken

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, kristalsuiker, moscato passito, olijfolie, poedersuiker, vanillesuiker, vin santo en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Aangevulde salade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloemkool, chilipepers, paprika's uit pot, giardiniera, kappertjes, olijfolie en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Toon alle 184 recepten in dit boek