P. Carluccio

We hebben 13 boeken van P. Carluccio waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Carluccio? Registreren is gratis!

Boeken van P. Carluccio

Kijk voor meer boeken.

Recepten van P. Carluccio

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Pepersaus uit Treviso

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroenschil, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, kippenbouillon, kippenlever, peterselie, speck, ui, witte wijnazijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Jamtaart van gemengd fruit

Ingrediënten:
00-bloem, boter, citroenschil, confettura di pere cotogne, eierdooier, fijne kristalsuiker, jam, vanillesuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Gevulde vliegende inktvis

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, knoflook, melk, peper, peterselie, pijnboompitten, vliegende inktvis en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gevulde paprika's

Ingrediënten:
ansjovisfilet, broodkruim, kappertjes, knoflook, olijfolie, paprika, peper, peterselie, tomaat, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Gemarineerde ansjovis

Ingrediënten:
citroen, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, verse ansjovis en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Varkensvlees met bonen

Ingrediënten:
bleekselderij, borlottibonen, chilipepers, cotechino, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, rozemarijn, salie, ui, varkenskrabbetjes, varkensoren, varkenspootjes, varkensstaart, wortel, zout en zwoerd

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Siciliaanse ricottagebakjes

Ingrediënten:
00-bloem, boter, cacaopoeder, droge witte wijn, reuzel, rietsuiker, suiker en witte wijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Pasta met sardines

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, bucatini, estratto di pomodoro, krenten, maccheroncini, nootmuskaat, olijfolie, peper, pijnboompitten, sardines, ui, wilde venkelblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gevulde pasta met gemengd groen

Ingrediënten:
broodkruim, ei, extra vierge olijfolie, groene groente, griekse yoghurt, knoflook, marjoraan, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, pijnboompitten, ricotta, tijm, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Gevulde zwaardvisrolletjes

Ingrediënten:
broodkruim, olijfolie, oregano, peper, peterselie, tomatenpulp, zout, zwaardvismoten en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Basisrecept uit Eten in Italie:

Groene saus

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook en peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Hazelnoottaart met chocolade

Ingrediënten:
00-bloem, bakpoeder, boter, ei, fijne kristalsuiker, hazelnoot, melk en pure chocolade

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Alle recepten van P. Carluccio