P. Carluccio

We hebben 13 boeken van P. Carluccio waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Carluccio? Registreren is gratis!

Boeken van P. Carluccio

Kijk voor meer boeken.

Recepten van P. Carluccio

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Zampone met linzen

Ingrediënten:
chilipepers, extra vierge olijfolie, knoflook, linzen, peper, rozemarijn, salie, selderijblaadjes, zampone, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Houtduiven op crostini

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boerenbrood, houtduif, kappertjes, knoflook, olijfolie, pane di campagna, peper, rode wijn, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:

Gemarineerde haas

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, haas, jeneverbes, kalfslever, knoflook, laurier, majoraan, pancetta, peper, pure chocolade, rode wijn, salie, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Zeebaars in zeewater

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, oregano, peterselie, zeebaars, zeewater en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gestoofd vlees in napolitaanse ragu

Ingrediënten:
droge rode wijn, estratto di pomodoro, lamskrabbetjes, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rigatoni, runderborst, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Gemarineerde, zoetzure sardines

Ingrediënten:
bloem, chilipepers, droge witte wijn, laurier, olijfolie, pijnboompitten, rode ui, rozijnen, sardines, suiker, witte wijnazijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Gevulde vliegende inktvis

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, knoflook, melk, peper, peterselie, pijnboompitten, vliegende inktvis en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Crostini met paddestoelen

Ingrediënten:
boter, knoflook, paddestoelen, pane di campagna, peterselie, peterselie, salie, vin santo en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Paprika's en olijven

Ingrediënten:
gele paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, suiker, witte wijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Penne met pijnboompitten en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, chilipepers, estratto di pomodoro, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, oude pecorino, penne, pijnboompitten, tomatenpuree en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Koolrolletjes

Ingrediënten:
boter, ei, gaar vlees, knoflook, luganega, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, savooiekool en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Rauw rundvlees op de wijze van alba

Ingrediënten:
aspergepunten, bleekselderij, citroensap, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, peper, runderlende, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Fritto misto uit piemonte

Ingrediënten:
bitterkoekjes, artisjokharten, aubergine, citroen, ei, handappels, kalfslever, kardoen, kipfilet, kruidenbloem, lamskoteletten, olijfolie en runderlende

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Kastanjetaart

Ingrediënten:
kastanjes, kristalsuiker, olijfolie, rozemarijn, rozijnen, zibibbo en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Alle recepten van P. Carluccio