Antonio Carluccio

We hebben 37 boeken van Antonio Carluccio waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Antonio Carluccio? Registreren is gratis!

Boeken van Antonio Carluccio

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Antonio Carluccio

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Risotto met asperges

Ingrediënten:
asperge, boter, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Gemarineerde, zoetzure sardines

Ingrediënten:
bloem, chilipepers, droge witte wijn, laurier, olijfolie, pijnboompitten, rode ui, rozijnen, sardines, suiker, witte wijnazijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Zeebaars in zeewater

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, oregano, peterselie, zeebaars, zeewater en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Fritto misto Piemontese - Mixed grill uit Piemonte

Ingrediënten:
amarettikoekjes, appel, aubergine, citroen, courgette, courgettebloemen, ei, hersenen, kalfslapjes, kalfslever, kalkoenfilet, kipfilet, lamslapjes, niertjes, olie, paneermeel, runderlapjes, varkenslever, varkensworstjes, zoete semolina, zout en zwezerik

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / orgaanvlees
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Napolitaanse vleessaus met penne

Ingrediënten:
bovenbil van rund, knoflook, parmezaanse kaas, penne, peper, peterselie, pijnboompitten, provola, rode wijn, sultana's, tomatenpuree, vetspek, vet van parmaham en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:

Konijnstoofpot op ligurische wijze

Ingrediënten:
bloem, bouillon, droge witte wijn, knoflook, konijn, ligurische olijfolie, peper, rozemarijn, salie, tijm, tomatenpulp, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Hazelnootkrokantjes

Ingrediënten:
citroen, hazelnoot, honing, kristalsuiker, mandarijnschil en rijstpapier

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Alle recepten van Antonio Carluccio