Antonio Carluccio

We hebben 38 boeken van Antonio Carluccio waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Antonio Carluccio? Registreren is gratis!

Boeken van Antonio Carluccio

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Antonio Carluccio

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Cassata

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, citroensap, eiwit, engelwortel, gekonfijte sinaasappelschil, gekonfijte sukade, kristalsuiker, marsala, marsepein, pan di spagna, poedersuiker, ricotta en vanille-essence

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Aangevulde salade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloemkool, chilipepers, paprika's uit pot, giardiniera, kappertjes, olijfolie en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Pizzette margherita

Ingrediënten:
00-bloem, basilicum, extra vierge olijfolie, gist, mozzarella, peper, suiker, tomatenpulp, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Peperbrood

Ingrediënten:
acaciahoning, amandel, bloem, gekonfijte citrusschil, hazelnoten, kaneel, korianderzaad, muskaatrozijnen, nootmuskaat, cacao, peper, pijnboompitten, vin santo en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Porcini in olie

Ingrediënten:
chilipepers, eekhoorntjesbrood, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, water, witte wijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Houtduiven op crostini

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boerenbrood, houtduif, kappertjes, knoflook, olijfolie, pane di campagna, peper, rode wijn, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Hazelnootkrokantjes

Ingrediënten:
citroen, hazelnoot, honing, kristalsuiker, mandarijnschil en rijstpapier

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Gevulde zwaardvisrolletjes

Ingrediënten:
broodkruim, olijfolie, oregano, peper, peterselie, tomatenpulp, zout, zwaardvismoten en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Bonen en rijst

Ingrediënten:
borlottibonen, kippenbouillon, olijfolie, pancetta, parmaham, peper, risottorijst, rode wijn, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Bijgerecht uit Eten in Italie:

Gevulde artisjokken

Ingrediënten:
ansjovisfilet, broodkruim, citroenrasp, extra vierge olijfolie, jonge artisjokken, kappertjes, knoflook, munt, olijfolie, peper, peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Alle recepten van Antonio Carluccio