Antonio Carluccio

We hebben 37 boeken van Antonio Carluccio waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Antonio Carluccio? Registreren is gratis!

Boeken van Antonio Carluccio

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Antonio Carluccio

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gestoofd vlees in napolitaanse ragu

Ingrediënten:
droge rode wijn, estratto di pomodoro, lamskrabbetjes, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rigatoni, runderborst, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Aangevulde salade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloemkool, chilipepers, geconserveerde paprika, giardiniera, kappertjes, olijfolie en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Siciliaanse ricottagebakjes

Ingrediënten:
00-bloem, bittere chocolade, boter, cacaopoeder, droge witte wijn, ei, gekonfijte sinaasappelschil, kristalsuiker, reuzel, ricotta, riet, suiker en witte wijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Wilde salade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, balsamicoazijn, brandnetel, extra vierge olijfolie, knoflook, lente ui, paardenbloem, peper, raketkruid, wilde knoflook en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Brodetto di pesce

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroenschil, extra vergine olijfolie, grof zeezout, grote garnalen, knoflook, mosselen, spaanse peper, tomaat, venkel, visbouillon, zeeduivel en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Crudites met olijfolie

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, jonge bleekselderij, jonge venkelknol, kleine artisjok, lente ui, nieuwe wortel, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Ziti uit de oven

Ingrediënten:
droge witte wijn, ei, extra vierge olijfolie, harde caciocavallo, lange ziti, mager varkensgehakt, napolitaanse salami, nootmuskaat, oude provolone, peper, tomatenpulp, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Alle recepten van Antonio Carluccio